- 14 Haziran 2023
- 6.281
- 4.982
- 23
Ayyy yavaştan uyku gelmeye başladı zaten 15 dakika boyunca benden haber alamazsanız bilin ki ben çoktaaaaannn uyumuşumdurAynen öyle. Ama seninde uyku zamanın yaklaşıyor galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy yavaştan uyku gelmeye başladı zaten 15 dakika boyunca benden haber alamazsanız bilin ki ben çoktaaaaannn uyumuşumdurAynen öyle. Ama seninde uyku zamanın yaklaşıyor galiba
Sende ne var ne yok? Belirtiler var mı hala ?Geçmiş olsun miniğe hem çalışıp hem ev olunca yorulmamak elde değil tabi bide oğlun varmış Sen yine dedikkat etmeye çalış
Akıntım, göğüs uçlarında ağrı, bide kasıklarımda çok keskin ağrılar var. Bunlar hem gebelik belirtisi hem adet belirtisi oyüzden çokta beklentiye girmiyorum şimdilik bekliyorumSende ne var ne yok? Belirtiler var mı hala ?
Herşey üst üste geliyor vallahi bilmiyorum nasıl olcak teknolojik aletlerinize sahip çıkın bozulma zamanı gibiAksilik oldu mu oluyo illa
Kaç gunnnn var ben mesajları okuyamadımAkıntım, göğüs uçlarında ağrı, bide kasıklarımda çok keskin ağrılar var. Bunlar hem gebelik belirtisi hem adet belirtisi oyüzden çokta beklentiye girmiyorum şimdilik bekliyorum
Ay hadi inşallah ya çok beklentiye girme ama çokta umutsuz olma. Olumlu şeyleri düşünelim ki olumlu şeyleri çekelim hayatımıza bugün ilacın son günüydü dimi? Seninde bekleme süren başladıAkıntım, göğüs uçlarında ağrı, bide kasıklarımda çok keskin ağrılar var. Bunlar hem gebelik belirtisi hem adet belirtisi oyüzden çokta beklentiye girmiyorum şimdilik bekliyorum
Aynen öyle bende bu ay yumurtlama belirtisi tek bı gün oldu akıntım vardı ertesi günü kesildi ama ben o gün tek bı kez ilişkiye girebildim bu ay da yok herhalde ve 2 Eylül de randevum varBen sıkıldıkça bakıyorum. Bu aralar sessiz burası. Galiba herkes beklemede oyüzden kimse yazmıyor. Hele bi batlar yaklaşsın test atan mı dersin belirti arayan mı dersin
Bana göre çok erken evlenmişsiniz.Tabii nasip işi olduğuna da inanıyorum.Allah evliliginizi bebekle taçlandirsin.Türkmenistanlı misiniz?Doğum Türkmenistan yazmışsınız da ondan. :)Ekim de 5.senemiz dolacak inşallah
Evet yumurtlama testi olduğunu gördüm.Tedaviye basladiginizi anladım.O yüzden dua ettim size.Belli mi olur bir bakmışsınız oluvermiş.Olumlu düşünelim olumlu olsun.Herkese duacıyım.Ben tüp bebiko takibindeyim, çatlatma iğnemi vurulmuştum, lh yani yumurtlama testiydi bu testlerin güvenilirliğini ölçmek için yapmıştım ama umarım önümüzdeki aylarda da kan değeri olarak da buraya pozitif atmak kısmet olur
İnşaallah bebisin sana saglikli bir şekilde tutunur.Saglikla kucagina alırsın.Ağrım yok elhamüdülillah kanamam da yok
Fitil de kullanıyorum 2 kaybım olduğu için
Bana yapmıyor canım. Bitti mi ilaç? Kaç gün var reglineKızlar duphaston kabızlık ve şişkinlik yapar mı Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00 ve duphaston kullanan diğer bacilarim
Retrodaydık kuzum bittikten sonra da etkileri 1 hafta 10 gün sürebiliyoHerşey üst üste geliyor vallahi bilmiyorum nasıl olcak teknolojik aletlerinize sahip çıkın bozulma zamanı gibi
Bacım ben hiç kullanmadım yan etkilerini bilmiyorum hiçKızlar duphaston kabızlık ve şişkinlik yapar mı Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00 ve duphaston kullanan diğer bacilarim
İnşallah çok korkuyorum sürekli tualetteyim kan var mı diye arada ağrım giriyor ödüm kopuyorİnşaallah bebisin sana saglikli bir şekilde tutunur.Saglikla kucagina alırsın.
Ben her ay düzenli olarak bu ağrıyı çekiyorumKızlar selam yumurtlama döneminde şiddetli ağrı çekeniniz oldu mu sağ tarafım gece uykudan uyandırdı sanki içimde bi şeyler yırtıldı hala da ağrıyor sancı gibi yatınca bir şey yok kalkınca batıyor sürekli su an yumurtlama dönemindeyim
4-5 gün falan var canımKaç gunnnn var ben mesajları okuyamadım
Ay hadi inşallah ya çok beklentiye girme ama çokta umutsuz olma. Olumlu şeyleri düşünelim ki olumlu şeyleri çekelim hayatımıza bugün ilacın son günüydü dimi? Seninde bekleme süren başladı
Bende o belirti bile olmadı canım ama şunu da gördüm daha önce klomen falan kullanırken o akıntı her yumurtlama da olmuyormuş. Hani doktor kontrolünde yumurtanın büyüyüp çatladığını görmesem o ay yumurtlamadım diyicem çünkü hiç yumurtlama akıntım olmadı normalde olurdu. İnşallah güzel haberler alırsın kuzumAynen öyle bende bu ay yumurtlama belirtisi tek bı gün oldu akıntım vardı ertesi günü kesildi ama ben o gün tek bı kez ilişkiye girebildim bu ay da yok herhalde ve 2 Eylül de randevum var
Evet baya erken evlendim farkındayım ama şükür şimdiye kadar hiç pişman olmadım severek evlendim kaynanam falanda iyiler bir tek görümcelerim biraz şey işte anlarsın ya onlarla da başetmeyi biliyorum evelallah.Bana göre çok erken evlenmişsiniz.Tabii nasip işi olduğuna da inanıyorum.Allah evliliginizi bebekle taçlandirsin.Türkmenistanlı misiniz?Doğum Türkmenistan yazmışsınız da ondan. :)