- 1 Mart 2018
- 608
- 488
- 40
Masaallah cok sevindimCanımm kızlar günaydınbugün benim doğum günüm ve ben dün hediyemi gördüm doktordan vajinal ultrason istedim ve sürpriz yumurtam oradaydı kalp atışı biraz yavaş dedi doktor 1 hafta sonra tekrar gidicem. 5+6 haftalık biraz yavaş olması normal sanki çok küçük daha içim rahat 39 yaşıma girerken Rabbim bu mucizeyi nasip ettiyse vardır bir hikmeti. Hepinizi çok seviyorum
İnşallah inssallahHayırlı olsun gebeliğiniz bende 5+6 bugün beş haftalıkken ufacık bir kese gördük bir hafta sonra kalp atışı işin gidicem inşallah hayırlı haberler alırız
Dikkat edicem mutlakaBir de hamurişi, ekmek, makarna vb karbonhidrat tarzı şeyleri tüketme, mümkün olduğunca sebze ve lifli şeyler yemeye çalış, gluten hassasiyetin varsa ve sen bilmeden yiyorsan hamile değilsen bile göbüşün hamile gibi şişer
İnşallah canım inşallahHayırlı olsun gebeliğiniz bende 5+6 bugün beş haftalıkken ufacık bir kese gördük bir hafta sonra kalp atışı işin gidicem inşallah hayırlı haberler alırız
Hamilelikten önce hiç karnım yoktu ve şiş adım atamıyorum 11inde gidicem bakalımOhoo bu ne ki ben hamile değilim yine de karnım 5 aylık gibi. Beni görenler karnıma bakıp hamile misin diye soruyorlar çok sinir bozucu. Sorun yoktur canım rahat olmaya çalış
Yumurtlama döneminde olabilirmiş ben de yaşadım ve yumurta toplamam olmasına rağmen hala yaşıyorum, sanki otutturmuyo içine içine değiyor ya da basınç yapıyor gibi değil mi?
benımde bu ay olmadı dıye dusunuyorum goguslerımde acıma vardı yumurtlama donemı ama o geçti tamamen. şuan hiçbir herhangi bir belirtim yok şüpheye düşüceğim bişey bile yok suanYaa teşekkür ederim bu ay olmadı zaten bakalım ara verdik bir süre artık bizde
belli olmaz gebelik belirtiside olabılır siz bi kan verin olmadı her zamankınden farklı hıssedıyorsanız regle yakınKızlar merhaba. Biliyorum regl belirtileri ile hamilelik belirtileri hemen hemen aynı. Benim 1 hafta öncesinden adet sancılarım başladı normalde böyle olmazdı. Gün içinde bazı zamanlar her an olacakmışım gibi ağrıyıp geri kayboluyor. Göğüslerimde dolgun ve hassas. 1 hafta öncesinden başlaması regl belirtisi mi sizce?
Valla sıkıntıdan taaaaa 2023 deki konular testlere falan bakıyorumKızlar napıyorsunuz
Sen neler yapıyonKızlar napıyorsunuz
Ahahahha bende eski konuları okumayı seviyorumValla sıkıntıdan taaaaa 2023 deki konular testlere falan bakıyorum
Ay napıyım bugün bi deniz yaptık pertim çıktı kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrılarım varSen neler yapıyon
Ben sıkıldıkça bakıyorum. Bu aralar sessiz burası. Galiba herkes beklemede oyüzden kimse yazmıyor. Hele bi batlar yaklaşsın test atan mı dersin belirti arayan mı dersinAhahahha bende eski konuları okumayı seviyorum
Evet ya son zamanlarda bayağı sessiz burası. Benimde son zamanlarda çenem bayağı düşükBen sıkıldıkça bakıyorum. Bu aralar sessiz burası. Galiba herkes beklemede oyüzden kimse yazmıyor. Hele bi batlar yaklaşsın test atan mı dersin belirti arayan mı dersin
Yüzmekten olmuştur o ağrılar. Kız dikkat biraz kendine çok yorulmamaya çalışAy napıyım bugün bi deniz yaptık pertim çıktı kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrılarım varbir ara denizde adet ağrısı girdi. İğneyi 7 gün önce yaptırmamış olsam regl olacağım bugün derdim öyle bir ağrı
Herkes sus pus olmuş bari biz konuşalımEvet ya son zamanlarda bayağı sessiz burası. Benimde son zamanlarda çenem bayağı düşük
Aslında dikkat ediyorum da şu 2 gün yordu biraz beni. Bizim 4 ayaklı bir oğlumuz var. Dün onun ufak bir operasyonu vardı. Resmî tatil diye ben götürdüm dün. Yol uzaktı. Sonra dön evi topla et derken oturamadım. Bugünde deniz bayağı yüklendim kendimeYüzmekten olmuştur o ağrılar. Kız dikkat biraz kendine çok yorulmamaya çalış
Aynen öyle. Ama seninde uyku zamanın yaklaşıyor galibaHerkes sus pus olmuş bari biz konuşalım
Geçmiş olsun miniğeAslında dikkat ediyorum da şu 2 gün yordu biraz beni. Bizim 4 ayaklı bir oğlumuz var. Dün onun ufak bir operasyonu vardı. Resmî tatil diye ben götürdüm dün. Yol uzaktı. Sonra dön evi topla et derken oturamadım. Bugünde deniz bayağı yüklendim kendime