Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Hadi yaaa aaa çok utandım ee peki yumurtlama döneminde beni neden ateş basıyor peki
Estağfurullah ya dmek ki olmus btmis oluyor yada sıcak basması olablr bende de üşüme olurdu bazen yani Yumurta çatladıktan sonra normal genelde bildiğim kadarıyla 12 ile 24 saat yaşıyor progesteron hormonu etkisiyle de ısı artışa geçiyor yumurtlama bitince drlar da ısı yükselişi görünce ılskı takıpli ısı bırakablrsınız dıyor

Estağfurullah ya dmek ki olmus btmis oluyor yada sıcak basması olablr bende de üşüme olurdu bazen yani Yumurta çatladıktan sonra normal genelde bildiğim kadarıyla 12 ile 24 saat yaşıyor progesteron hormonu etkisiyle de ısı artışa geçiyor yumurtlama bitince drlar da ısı yükselişi görünce ılskı takıpli ısı bırakablrsınız dıyor
Benim batım 22 si 23 gibi yani 3 ya da 4 gün kaldı. Ateşim 37 bat öncesi gebelik ihtimali düşük olmasının sebebini bu ateşten de anlayabiliriz o zaman doğru mu anladım

Günaydın hanımlar 😊
Bugün regl oldum 🥲 beklediğim günden iki gün erken oldum hiç de belirtim yoktu neyse 🥲
Bu topiği hamile olarak kapatmak isterdim ama olmadı. En yakın zamanda ben ve isteyen herkes sağlıklı şekilde gebe kalır inşallah 🙏🙏
Hamile olanları da çok tebrik ediyorum umarım sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız🙏❤️

Sat bat girmiyorum galiba burası kapanacakmış🥲

Ovulasyon testini sipariş etmeden nolur nolmaz diye erken gebelik testi yaptım net negatif.Pozitife dönmeyeceğini biliyordum yine de yaptım testi.Bat 2-3 gün sonra.Kesin elendim gözüyle bakıyorum.Ovulasyon testine ne zaman başlamamız gerekiyor ve kaç tane yapmam gerekiyor?Sabahları mi yapacağım?Her gün ilk idrarla mi aynı saatte mi?Tecrübeli olanlar cevap verebilir mi?
Adetin bittikten hemen sonra başlayabilirsin canım günde 1 tane her gün aynı saatte yapmalısın yapmadan 2 saat önce de sıvı alımını kesmen lazım sabah ilk idrarla da yapılmaz

Kızlar galiba benim bu ayda olmadı adet belirtileri başladı şimdiden adet sivilcem çıktı ve ishalim. Hep böyle olur zaten 😑😒

Kızlar galiba benim bu ayda olmadı adet belirtileri başladı şimdiden adet sivilcem çıktı ve ishalim. Hep böyle olur zaten 😑😒
Kız dur daha yeni ilca basladim dedin ohoo sen de. Bu kadar erken olup olmadığını öğrenemezsiniz kizlaaaar.

Hem çoğu kişide de adet belirtileri oluyor ya gebelik olsada unuttun mu?

Kız dur daha yeni ilca basladim dedin ohoo sen de. Bu kadar erken olup olmadığını öğrenemezsiniz kizlaaaar.

Hem çoğu kişide de adet belirtileri oluyor ya gebelik olsada unuttun mu?
Bu kadar erken başlamasına bende şaşırdım aslında normalde bir hafta kala falan başlardı. Ya benim gebelik belirtimle adet belirtim aynı değil farklı oluyor anlıyorum yani. Oyüzden hemen olmaz diye şeyettim 😁

Bu kadar erken başlamasına bende şaşırdım aslında normalde bir hafta kala falan başlardı. Ya benim gebelik belirtimle adet belirtim aynı değil farklı oluyor anlıyorum yani. Oyüzden hemen olmaz diye şeyettim 😁
Hayır güzelim, sen on kere gebelik geçirmiş olsanda, herzaman aynı olmasını beklemek yalnış. Belki ilk kez farklı olcak. Çok duyduk burda, ilki ile ikinciis veya sonuncusu farkliydi diyenleri.

Belki bir kadının çoğunlukla gebelikler aynı belirtiler olmuş olabilir ve çoğunlukla regl belirtileri gelince regl olmuş olabilir ancak herzaman bir ihtimal vardır. Öyle kestirip atılmaz.

Hayır güzelim, sen on kere gebelik geçirmiş olsanda, herzaman aynı olmasını beklemek yalnış. Belki ilk kez farklı olcak. Çok duyduk burda, ilki ile ikinciis veya sonuncusu farkliydi diyenleri.

Belki bir kadının çoğunlukla gebelikler aynı belirtiler olmuş olabilir ve çoğunlukla regl belirtileri gelince regl olmuş olabilir ancak herzaman bir ihtimal vardır. Öyle kestirip atılmaz.
Doğru diyorsun kuzum her gebelik aynı olmaz diyorlar ama işte, amaaaannn beşverelim daha çok var şimdiden keyfimi kaçırmıyım

Kızlar merhaba benim bu ay reglimin 1 gün öncesi ovu testi çift gördüm yine yumurtlama diye düşünürken gebelik olabilecegini okudum sonra gebelik testi yaptm silik çıktı sonra tekrar yaptım negatifti regli dün bitti bugün ovu testine başladım ikinci çizgi belirmeye başladı hemen yumurtlama başlar mı hani regliden 1 hafta sonra başlar ya genelde yada benim ikinci çizgi hep 1 hafta sonra belirmeue başlardı
8338593B-E236-427C-B5B8-4AD05C021927.jpeg

X