Candy7777 sence gece 1 gibi ilişkiye girsem tutma ihtimali var mıdırKızlar beyaz akıntı olunca yumurtlama haftasında oluyoruz dimi ve benim akıntım var ama kocam evde değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Candy7777 sence gece 1 gibi ilişkiye girsem tutma ihtimali var mıdırKızlar beyaz akıntı olunca yumurtlama haftasında oluyoruz dimi ve benim akıntım var ama kocam evde değil
Bu sefer daha uzun sürdü vücudumdan çıkması öncekilerde 7. Gün net negatifi görmüştüm. Neyse teste devamEvet canım dünle aynı gibi ya zaten tam silinmesi 10 günü buluyor
Denerim şurup bende de var dupalak dopalac öyle birşey ama hiç kullanmadım.Kabızlık varsa kuru inciri küçük küçük kes, cam kavanoza koy üzerini geçecek kadar da zeytinyağı koy, kapağını kapat, karanlık bir yerde 24 saat beklesin, her sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı incirlerden ye 1-2 tatlı kaşığı da zeytinyağından iç, kabızlığı çok iyi çözüyor, ben transfer dönemimde progesteron yüzünden kabız olmuştum hayatımda ilk kez doktor şurup söylemişti içmemiştim, bu şekilde çözdüm. İncir fln uğraşamam dersen aç karnına ve yine yatmadan 1 tatlı kaşığı zeytinyağı iç, çocuklara da bu şekilde yapıyorduk biz.
Anammmm iğnenin kaçıncı günü bugünGünaydın kızlar
Ben hala negatifi göremedim dünle aynı gibi geldi bana bugün ki testim
Candy7777 ArasaNillGerek ve tüm kızlar
Benim de bugün yarın adet günüm ama o güçlü hassasiyet yok. Testlerim de aşırı silik çıkıyor ama hep ilk 10 dkda.aynı şekil ya. 2 gün önce kasık ağrım oldu daha da yok
Bu kişiye bende ulaşmaya çalışıyorum beyaz manolya mıydı ismi neydi geçen neler oluyor burda diye yazdım ama cevap vermediKızlaaar selaam biri vardı doğum haritasında 5. Eve bakıp tarih tahmin ediyordu. Az önce aklıma geldi hem eşime hem kendime baktım ve ikimizinde 5. Evi boğa burcu acaba bu bişey ifade ediyor mu anlayan var mı
Doğum saatini biliyorsan bakayım canım ben 5. Evine doğum tarihi doğum il ilçe ve doğum saati lazımBu kişiye bende ulaşmaya çalışıyorum beyaz manolya mıydı ismi neydi geçen neler oluyor burda diye yazdım ama cevap vermedi
Bu konuda bilgim yok hić kullanmadım. Hâlâ adet olmayı bekliyorum. Eğer 10-20 Eylül arasında olursam adet 12 Ağustos'ta gelen kanama adet kanaması diyecem artık belirsizlik çok yoruyor insanı. 11 gün oldu duphaston kullananalı hâlâ adet yok inşallah normaldir. Haftaya gidecem doktora bakalım.Kızlarım nabersiniz Candy7777 A ayb00 Kahhve B BallYilmaz123 B Beyond the sky P Poncikokiz24_ Denizz41 Benim klomenin 4. Günü bugün ilk defa bu kullandımda cok çişim geliyo bide öyle aman aman bi akıntı yok bence tam gelişmedi yumurta ilaç yarın bitecek dr a da yarın gitmeyeyim bigün sonra gideyim diyorum çünkü gitcem ölçüsü düşük çıkacak ve moralim bozulacak ilk ayda olduğu gibi. Bu klomen bende yumurta geliştirmiyo
Hay bitmedi retrosu metrosuRetrodaydık kuzum bittikten sonra da etkileri 1 hafta 10 gün sürebiliyo
İnşallah olumlu sonuçlanir4-5 gün falan var canım
Bebekimmm geliştirir doktor hangi gün gelmeni soylediyse o gün gittttttKızlarım nabersiniz Candy7777 A ayb00 Kahhve B BallYilmaz123 B Beyond the sky P Poncikokiz24_ Denizz41 Benim klomenin 4. Günü bugün ilk defa bu kullandımda cok çişim geliyo bide öyle aman aman bi akıntı yok bence tam gelişmedi yumurta ilaç yarın bitecek dr a da yarın gitmeyeyim bigün sonra gideyim diyorum çünkü gitcem ölçüsü düşük çıkacak ve moralim bozulacak ilk ayda olduğu gibi. Bu klomen bende yumurta geliştirmiyo
Ayyy kim o banada ulaşsınKızlaaar selaam biri vardı doğum haritasında 5. Eve bakıp tarih tahmin ediyordu. Az önce aklıma geldi hem eşime hem kendime baktım ve ikimizinde 5. Evi boğa burcu acaba bu bişey ifade ediyor mu anlayan var mı
Doğum günün ne zamaaaaaan inşallah bebiş vardırBugün doğum günüm 30 Ağustos da adet olmam gerekiyordu. Hâla olamadım :)) hiçbir belirtim yok. Ağrım sızım ya da şişkinlik yok. Bekliyorum. İnşallah doğum günüme hediye gelir
Doğum günüm bugün 1 Eylül:)) vala bebiş varsa da nasıl var. Hiç ses yokDoğum günün ne zamaaaaaan inşallah bebiş vardır