- 17 Ocak 2018
- 10.295
- 9.808
Estağfurullah ya dmek ki olmus btmis oluyor yada sıcak basması olablr bende de üşüme olurdu bazen yani Yumurta çatladıktan sonra normal genelde bildiğim kadarıyla 12 ile 24 saat yaşıyor progesteron hormonu etkisiyle de ısı artışa geçiyor yumurtlama bitince drlar da ısı yükselişi görünce ılskı takıpli ısı bırakablrsınız dıyorHadi yaaa aaa çok utandım ee peki yumurtlama döneminde beni neden ateş basıyor peki
Banada pcos dedi 3 ay dğm kontrol hapı kullandım düzene girmesi için reglninSelam kızlar ilk alttan muayene me girdim bugün. Polikistik över dediler yumurtalık tembelliği. Çok moralim bozuk
Benim batım 22 si 23 gibi yani 3 ya da 4 gün kaldı. Ateşim 37 bat öncesi gebelik ihtimali düşük olmasının sebebini bu ateşten de anlayabiliriz o zaman doğru mu anladımEstağfurullah ya dmek ki olmus btmis oluyor yada sıcak basması olablr bende de üşüme olurdu bazen yani Yumurta çatladıktan sonra normal genelde bildiğim kadarıyla 12 ile 24 saat yaşıyor progesteron hormonu etkisiyle de ısı artışa geçiyor yumurtlama bitince drlar da ısı yükselişi görünce ılskı takıpli ısı bırakablrsınız dıyor
Yukselir eger kimyasal degilse hamilelik var gibiiHep 1,20 çıkan değerim 2,86 çıktı . Adetime en az 8 gün olduğunu varsayarsak belki ilk günleridir. Beta hcg ne zaman baktırsam 1.20 çıkıyordu. Böyle olan oldu mu hiç
Internette bulamadım ilk duydum prensese diye test markasıMarkası prensese
Ee gebelik olabilir işteAteşim 37.2 adete kalmış 4 gün sence neden yüksek
İnşallah bacımEe gebelik olabilir işte
Canım benimde 55 li değer cikmisti dostinex kullandımKizlar hormon testimde prolaktin cok yuksek cikmis, sinir degerin 2 kati.
Nasil bir sorun yaratabilir, bilginiz varmi acaba ?
Adetim vs de cok duzgun aslinda.
Bir gün öncesinde egzersiz yapmıştım, biraz uzun ve ağır egzersizdi, sanırım o çok yükseltti.Canım benimde 55 li değer cikmisti dostinex kullandım
Bir de doktorunuz telaşlandı mı? Yani çok büyük bir sorun mu bu?Canım benimde 55 li değer cikmisti dostinex kullandım
biz hep %75 lik dilimdeAhh o %15 şans bize vurur umarım :)
Adetin bittikten hemen sonra başlayabilirsin canım günde 1 tane her gün aynı saatte yapmalısın yapmadan 2 saat önce de sıvı alımını kesmen lazım sabah ilk idrarla da yapılmazOvulasyon testini sipariş etmeden nolur nolmaz diye erken gebelik testi yaptım net negatif.Pozitife dönmeyeceğini biliyordum yine de yaptım testi.Bat 2-3 gün sonra.Kesin elendim gözüyle bakıyorum.Ovulasyon testine ne zaman başlamamız gerekiyor ve kaç tane yapmam gerekiyor?Sabahları mi yapacağım?Her gün ilk idrarla mi aynı saatte mi?Tecrübeli olanlar cevap verebilir mi?
Kız dur daha yeni ilca basladim dedin ohoo sen de. Bu kadar erken olup olmadığını öğrenemezsiniz kizlaaaar.Kızlar galiba benim bu ayda olmadı adet belirtileri başladı şimdiden adet sivilcem çıktı ve ishalim. Hep böyle olur zaten
Bu kadar erken başlamasına bende şaşırdım aslında normalde bir hafta kala falan başlardı. Ya benim gebelik belirtimle adet belirtim aynı değil farklı oluyor anlıyorum yani. Oyüzden hemen olmaz diye şeyettimKız dur daha yeni ilca basladim dedin ohoo sen de. Bu kadar erken olup olmadığını öğrenemezsiniz kizlaaaar.
Hem çoğu kişide de adet belirtileri oluyor ya gebelik olsada unuttun mu?
Hayır güzelim, sen on kere gebelik geçirmiş olsanda, herzaman aynı olmasını beklemek yalnış. Belki ilk kez farklı olcak. Çok duyduk burda, ilki ile ikinciis veya sonuncusu farkliydi diyenleri.Bu kadar erken başlamasına bende şaşırdım aslında normalde bir hafta kala falan başlardı. Ya benim gebelik belirtimle adet belirtim aynı değil farklı oluyor anlıyorum yani. Oyüzden hemen olmaz diye şeyettim
Doğru diyorsun kuzum her gebelik aynı olmaz diyorlar ama işte, amaaaannn beşverelim daha çok var şimdiden keyfimi kaçırmıyımHayır güzelim, sen on kere gebelik geçirmiş olsanda, herzaman aynı olmasını beklemek yalnış. Belki ilk kez farklı olcak. Çok duyduk burda, ilki ile ikinciis veya sonuncusu farkliydi diyenleri.
Belki bir kadının çoğunlukla gebelikler aynı belirtiler olmuş olabilir ve çoğunlukla regl belirtileri gelince regl olmuş olabilir ancak herzaman bir ihtimal vardır. Öyle kestirip atılmaz.