Ayyy hayırlı olsunCanımm kızlar günaydınbugün benim doğum günüm ve ben dün hediyemi gördüm doktordan vajinal ultrason istedim ve sürpriz yumurtam oradaydı kalp atışı biraz yavaş dedi doktor 1 hafta sonra tekrar gidicem. 5+6 haftalık biraz yavaş olması normal sanki çok küçük daha içim rahat 39 yaşıma girerken Rabbim bu mucizeyi nasip ettiyse vardır bir hikmeti. Hepinizi çok seviyorum
bana da bakabilir misinizzzbu harita yorumundan gebeliğin nasıl tedaviylemi kendiliğinden mi olacağını söyleyenlerde varda benım o kadar bılgım yok malesef arkadaşlar yinede icimizden geldiği gibi davrancaz tabı tedavi takviye ne lazımsa su ay kesin olur dıyemıyorlar bılemıyoruz o konuda tabi o kadar ihtimalini yüksek görüyorum bende sadece dogum harıtasına gore bakınca :)
Eşimin telefonundan yazıyorum günlerdir bursadaydim bide annemlerde kavuştuk bugün halletcez inşallahVayyy bacım geçmiş olsun kız nazar mu cıktı gözü kalanın gözü cıksın ayol
Yaptım yaptım. Dünkine göre daha silik. Bu sefer bir tık daha yavaş geçiyor iğne etkisi. Yarın kaset testte negatifi görürüm muhtemelen. Salı günü de erken gebelikle yoka devam ahahhahahaha
Hmm siliniyor demek çabucak negatif olsunda gerçek pozitfleri görelim artık.Yaptım yaptım. Dünkine göre daha silik. Bu sefer bir tık daha yavaş geçiyor iğne etkisi. Yarın kaset testte negatifi görürüm muhtemelen. Salı günü de erken gebelikle yoka devam ahahhahahaha
Hatta dün eşime de dedim yarın ki testim bugünle aynı çıkarsa ya da daha belirgin çıkarsa seni işe bırakırım ordan ben hastaneye devam ederimHmm siliniyor demek çabucak negatif olsunda gerçek pozitfleri görelim artık.
Ben 43 yasindayim o mucizeyi bende bekiyorum 19 yildırCanımm kızlar günaydınbugün benim doğum günüm ve ben dün hediyemi gördüm doktordan vajinal ultrason istedim ve sürpriz yumurtam oradaydı kalp atışı biraz yavaş dedi doktor 1 hafta sonra tekrar gidicem. 5+6 haftalık biraz yavaş olması normal sanki çok küçük daha içim rahat 39 yaşıma girerken Rabbim bu mucizeyi nasip ettiyse vardır bir hikmeti. Hepinizi çok seviyorum
Kutlarımm, sağlıkla gelişimi devam etsin minnoş embriyoşun sağlıkla kucağınıza alın dilerimCanımm kızlar günaydınbugün benim doğum günüm ve ben dün hediyemi gördüm doktordan vajinal ultrason istedim ve sürpriz yumurtam oradaydı kalp atışı biraz yavaş dedi doktor 1 hafta sonra tekrar gidicem. 5+6 haftalık biraz yavaş olması normal sanki çok küçük daha içim rahat 39 yaşıma girerken Rabbim bu mucizeyi nasip ettiyse vardır bir hikmeti. Hepinizi çok seviyorum
Ben tüp bebiko takibindeyim, çatlatma iğnemi vurulmuştum, lh yani yumurtlama testiydi bu testlerin güvenilirliğini ölçmek için yapmıştımAllah yardımcınız olsun.Hayırlı haberinizi bekliyorum.İnsallah hayirlisi ile bebisiniz bu ay size tutunur.
Ben test yaparken falan eşime söylemiyorum çünkü ister istemez beklentiye giriyor negatif olunca da belli etmiyor ama baya üzülüyor oyüzden son zamanlarda gizli yapıyorum. Kız ne çanuk 7 gün oldu 2-3 daha beklesen gerçek sonuçlar almaya başlarsınHatta dün eşime de dedim yarın ki testim bugünle aynı çıkarsa ya da daha belirgin çıkarsa seni işe bırakırım ordan ben hastaneye devam ederimsabahta diyor ki galiba işe kendim gidicem whhahahahaha neyse neyse öyle böyle 7 gün oldu az kaldı
Kız foti atsana bizde bakalım merak ediyoreeeYaptım yaptım. Dünkine göre daha silik. Bu sefer bir tık daha yavaş geçiyor iğne etkisi. Yarın kaset testte negatifi görürüm muhtemelen. Salı günü de erken gebelikle yoka devam ahahhahahaha
Ben 43 yasindayim o mucizeyi bende bekiyorum 19 yildır
Hatta dün eşime de dedim yarın ki testim bugünle aynı çıkarsa ya da daha belirgin çıkarsa seni işe bırakırım ordan ben hastaneye devam ederimsabahta diyor ki galiba işe kendim gidicem whhahahahaha neyse neyse öyle böyle 7 gün oldu az kaldı
Rabbim en hayırlı zamanda duanızı kabul etsin inşallah dileyen isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyuBen 43 yasindayim o mucizeyi bende bekiyorum 19 yildır
Benimki çok üzülmüyor ya da bana belli etmiyor bilmiyorumBen test yaparken falan eşime söylemiyorum çünkü ister istemez beklentiye giriyor negatif olunca da belli etmiyor ama baya üzülüyor oyüzden son zamanlarda gizli yapıyorum. Kız ne çanuk 7 gün oldu 2-3 daha beklesen gerçek sonuçlar almaya başlarsın
Ayy inşallah inşallahİçimde iyi bir hiss var Allah'ın izniyle
Fotoğrafta gözükmüyor normalde bugün ki çizgi fotoğrafa göre daha net gözüküyorKız foti atsana bizde bakalım merak ediyoreee
Yarın yada öbür gün negatife dönecek gibi duruyorFotoğrafta gözükmüyor normalde bugün ki çizgi fotoğrafa göre daha net gözüküyor