Aynen bende öyle düşünüyorum. Pazartesi de kaset yaparım muhtemelen sonra erken hebelik testine geçiş yaparımYarın yada öbür gün negatife dönecek gibi duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende öyle düşünüyorum. Pazartesi de kaset yaparım muhtemelen sonra erken hebelik testine geçiş yaparımYarın yada öbür gün negatife dönecek gibi duruyor
Güzel görünüyor. Fsh a göre amh ta normal gelir muhtemelenHerkese selammmm
bu ara pek sık yazamıyorum ama
Test yapmisti doktorum
AMH Daha cikmadi
Cikinca gidip gosterecegim öncesinde bilgi sahibi olanlar bi sonuçları yorumlayabilir mi?
FSH: 5,62
LH: 6.03
Prolaktin:11.47
E2 estradiol: 44
Yaa teşekkür ederim bu ay olmadı zaten bakalım ara verdik bir süre artık bizdesizin beşinci eviniz yengeç burcu :) haziran sonu veya temmuz ayında ilk çocuğu verebilir potansiyelde bu harita yani ekim-kasım gibi gebelik verebilir gibi düşünebiliriz inşallah hayırlıısyla
Öyle mi çok teşekkür ederimGüzel görünüyor. Fsh a göre amh ta normal gelir muhtemelen
Aksilik oldu mu oluyo illaEşimin telefonundan yazıyorum günlerdir bursadaydim bide annemlerde kavuştuk bugün halletcez inşallah
Öğürmüştür belki aklıma başka bişi gelmedi nası bilsinKızlar sizce bir dişçi hamile olup olmadığımızı bilebilir mı? Bir aralar diş hastanesini doğum ve çocuk hastanesi ile birleştirmişlerdi deprem bölgesi sorunsalı. Dişim apse yapmıştı. Sıra beklerken içerden çıkan kadın kocasına hamile olabilir misim dedi. Aşağı inip kontrol ettir demiş diş doktoru. Kadının beklemediği her halinden belliydi.
Aynı testle canımAynı testle mi? Yoksa farklı bir marka mi denedin
Gaz olabilir mi acaba benim bi arkadaşımda çok zayıf 6 haftalık hamile ama çok gazım var ondan karnım böyle diyorkızlar daha 4 haftalık hamileyim karnım çok şiş doktor iki hafta sonra gel dedi ama normal mi sizce korkmalimiyim
Yumurtlama döneminde olabilirmiş ben de yaşadım ve yumurta toplamam olmasına rağmen hala yaşıyorum, sanki otutturmuyo içine içine değiyor ya da basınç yapıyor gibi değil mi?Kızlar selam yumurtlama döneminde şiddetli ağrı çekeniniz oldu mu sağ tarafım gece uykudan uyandırdı sanki içimde bi şeyler yırtıldı hala da ağrıyor sancı gibi yatınca bir şey yok kalkınca batıyor sürekli su an yumurtlama dönemindeyim
4 haftalık gebelikte yani karın pek belli olmaz ama gaz ya da ödem olabilirim ama sen bunlar olabilir diye sakın doktoruna sormadan bir şey yapma, eğer riskli bir durumun yoksa hafif tempolu yürüyüş yap bağırsakları harekete geçirip gazı atmaya yardımcı olurkızlar daha 4 haftalık hamileyim karnım çok şiş doktor iki hafta sonra gel dedi ama normal mi sizce korkmalimiyim
Gaz yok ya bilmiyorum ben çok korkuyorum ilk gebeliğimle karşilaştirip duruyorum sürekli ne olur dua edin bunuda kaybetmiyimGaz olabilir mi acaba benim bi arkadaşımda çok zayıf 6 haftalık hamile ama çok gazım var ondan karnım böyle diyor
Gönlünü ferah tut canım bence birşey çıkmayacakGaz yok ya bilmiyorum ben çok korkuyorum ilk gebeliğimle karşilaştirip duruyorum sürekli ne olur dua edin bunuda kaybetmiyim
Bir de hamurişi, ekmek, makarna vb karbonhidrat tarzı şeyleri tüketme, mümkün olduğunca sebze ve lifli şeyler yemeye çalış, gluten hassasiyetin varsa ve sen bilmeden yiyorsan hamile değilsen bile göbüşün hamile gibi şişerkızlar daha 4 haftalık hamileyim karnım çok şiş doktor iki hafta sonra gel dedi ama normal mi sizce korkmalimiyim
Hayırlı olsun gebeliğiniz bende 5+6 bugün beş haftalıkken ufacık bir kese gördük bir hafta sonra kalp atışı işin gidicem inşallah hayırlı haberler alırızkızlar daha 4 haftalık hamileyim karnım çok şiş doktor iki hafta sonra gel dedi ama normal mi sizce korkmalimiyim
Ohoo bu ne ki ben hamile değilim yine de karnım 5 aylık gibi. Beni görenler karnıma bakıp hamile misin diye soruyorlar çok sinir bozucu. Sorun yoktur canım rahat olmaya çalışkızlar daha 4 haftalık hamileyim karnım çok şiş doktor iki hafta sonra gel dedi ama normal mi sizce korkmalimiyim