Teşekkür ederimHayirli olsun guzel haberlerinizi bekliyoruz insaallah
İyi akşamlar.İçinizi ferah tutun normal bir durum.Kendinizi asiri dinleyip asiri incelemeyin.Yogun ağrı kanama vs olmadığı sürece Allahin izniyle bir şey olmaz.Pozitif düşünmeye çalışın.Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin.Keseyi görmüş muydunuz?Kızlar iyi akşamlar göğüslerim sanki yumuşadı indi gibi geliyor sizce normal mi haftaya kalp atışını duymaya gidecem belirttiler arada
Kaybolup geri gelir mi
Allah yardımcınız olsun.Hayırlı haberinizi bekliyorum.İnsallah hayirlisi ile bebisiniz bu ay size tutunur.Kızlar selamlarA ayb00 ArasaNillGerek Candy7777
Sabah evden çıkmadan alel acele yaptım lh testi, zaten yumurtlama olunca beklemeye bile gerek kalmadan direk belirdi hatta öyle bir belirme ki kontrol çizgisinden bile daha net
23 yasindasin sen daha masallah en güzel gençlik yillari.Kaç yıllık evlisin?11.09.2001 Türkmenistan sabah 5-6 cıvarı doğmuşum
İyi akşamlar evet keseyi beş gün önce gördüm ve sonrasında hemen iğneye başladım çok bi belirdim zaten yoktu sadece iştahsızlık var acıkınca yiyorum bi ancaİyi akşamlar.İçinizi ferah tutun normal bir durum.Kendinizi asiri dinleyip asiri incelemeyin.Yogun ağrı kanama vs olmadığı sürece Allahin izniyle bir şey olmaz.Pozitif düşünmeye çalışın.Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin.Keseyi görmüş muydunuz?
Ağrım yok elhamüdülillah kanamam da yokİyi akşamlar.İçinizi ferah tutun normal bir durum.Kendinizi asiri dinleyip asiri incelemeyin.Yogun ağrı kanama vs olmadığı sürece Allahin izniyle bir şey olmaz.Pozitif düşünmeye çalışın.Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin.Keseyi görmüş muydunuz?
Merhaba. Bende 24ünde iğnemi yaptım. Benimde iğneden 2 gün sonra başladı ve hala devam ediyor. Normal bu sancılar kramplar. Çok aşırı bir ağrı değilse tabiiKızlar merhabalar öncelikle hepimiz inşallah bebişimizi kucağımıza alırız.
Bende pcos var letu kullandım ve 27 ağustosta ovitrelle vuruldum iğneyi kullandığım gün dahil 3 gün birliktelik oldu 27-28-29 tarih olarak. iğneyi vurulduğum iki gün kasıklarımda bir ağrı yoktu bugün aşırı bir ağrı oluştu sağ kasığımda yumurtamda sağ tarafta 20mm idi. Bu ağrı ve kramplar normal mi acaba yaşayan var mı?
Akıntı vs de var mı bacım sağlı sollu adet geliyor o zaman usuldanKızlaaar doktor bu ay yumurtlama yok dedi ama benim kasıklarım sağlı sollu ağrıyor vee meme ucumda ağrı var boşuna umutlanmak istemiyorum ama böyle de duramıyorum. Acaba duphaston yüzünden mi diye de düşündüm ama bilmiyorumDoktorum duphastondan sonra 2-3 gün içinde adet olursun dedi yarın sabah sonuncuyu içicem en geç 4ü gibi olmam lazım. Ne düşünuorsunuz A ayb00 ArasaNillGerek ve diğer kuşlar
Bi dk noluyor buradaaaaasizin terazi beşinci eviniz. eylül sonu ekim ayı gibi yani. aralık veya ocak ayında potansiyel veriyor haritanız :)
Cevap için çok teşekkür ederim. İnşallah bebişimiz bizimledirMerhaba. Bende 24ünde iğnemi yaptım. Benimde iğneden 2 gün sonra başladı ve hala devam ediyor. Normal bu sancılar kramplar. Çok aşırı bir ağrı değilse tabii
İnşallah inşallahCevap için çok teşekkür ederim. İnşallah bebişimiz bizimledir
Ay canım değilim çünkü ertesi gün test yaptım negatiftiCanım öylesine gezinirken gördüm mesajını, aaa hamile olabilir misin kizzz.
Vallaha mümkün tabi her ay adet gören veya adet sandıkları kanamaları oluyor. Testlerin fotosu nerde canım hycan yaptım şimdi
Aynı testle mi? Yoksa farklı bir marka mi denedinAy canım değilim çünkü ertesi gün test yaptım negatiftiUmutlar eylüle kaldı olursa o da
Vayyy bacım geçmiş olsun kız nazar mu cıktı gözü kalanın gözü cıksın ayolCandy7777 ArasaNillGerek ve diğer kızlar benim telefonum bozuldu iki güne cozulecek adetime 6-7 gün var haber veriyim dedim
Aynen mahsuscuktan yaparsınAhahhahahaha tamam tamam hadi gönlün olsun diye yenilirim benahahhahah
Ekim de 5.senemiz dolacak inşallah23 yasindasin sen daha masallah en güzel gençlik yillari.Kaç yıllık evlisin?
Ayyy canım yaa çok güzel bir hediye gerçekten inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder. Baya erken duymuşsun kalp atışını normal şimdilik yavaş olması. Haftaya gittiğinde gümbür gümbür duyarsın inşallah. Bize de dua etmeyi unutma emiCanımm kızlar günaydınbugün benim doğum günüm ve ben dün hediyemi gördüm doktordan vajinal ultrason istedim ve sürpriz yumurtam oradaydı kalp atışı biraz yavaş dedi doktor 1 hafta sonra tekrar gidicem. 5+6 haftalık biraz yavaş olması normal sanki çok küçük daha içim rahat 39 yaşıma girerken Rabbim bu mucizeyi nasip ettiyse vardır bir hikmeti. Hepinizi çok seviyorum