- 6 Aralık 2023
- 196
- 84
- 28
Tamam öyle yapacam ben o zaman sabah ilk idrarla yapacamYarın sabah ilk idrarla yaparsan belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam öyle yapacam ben o zaman sabah ilk idrarla yapacamYarın sabah ilk idrarla yaparsan belli olur
Tamam teşekkür ederim.Olur tabiki bana Özel mesaj da yazabilirsiniz
Deli yaaa ağlamaaaa kıyamammmmBööööööööö
Tamam canım yapınca burayada at emi merak ederimTamam öyle yapacam ben o zaman sabah ilk idrarla yapacam
21-22 eylül yapsan silikte olsa çıkabilir canımpik 9 eylül çatlama 10 eylül
ilk testimi ne zamaan yapmalıyım kızlar
sat 24 ağustos
döngünün 27. günündeyim
Yarın başla bence balımpik 9 eylül çatlama 10 eylül
sat 24 ağustos
döngünün 27. günündeyim
yarın döngünün 28. günü hadi bakalımYarın başla bence balım
Yinede gecikme olcak mı olmayacak mı onu beklesydin. Herkes erken öğrenmiyor gebeliğini zaten normalde de gecikmeden bir hafta sonda yapılır test.Ovulasyon testini sipariş etmeden nolur nolmaz diye erken gebelik testi yaptım net negatif.Pozitife dönmeyeceğini biliyordum yine de yaptım testi.Bat 2-3 gün sonra.Kesin elendim gözüyle bakıyorum.Ovulasyon testine ne zaman başlamamız gerekiyor ve kaç tane yapmam gerekiyor?Sabahları mi yapacağım?Her gün ilk idrarla mi aynı saatte mi?Tecrübeli olanlar cevap verebilir mi?
Adet döngüsünün 10. Günü başlamak gerekiyor. Ben bu ay 14. Günü başladım çok ovulasyon testi harcamayayim diye kaçırdım. Ama Ekim'de başlayacağım 10. Gününden itibaren. her gün ilk idrarla değil gün içinde yapmak gerekiyor. Yapmadan bı iki saat önce sıvı almayı keserseniz daha iyi sonuç veriyor. Her gün aynı saatlerde yapmaya çalışınOvulasyon testini sipariş etmeden nolur nolmaz diye erken gebelik testi yaptım net negatif.Pozitife dönmeyeceğini biliyordum yine de yaptım testi.Bat 2-3 gün sonra.Kesin elendim gözüyle bakıyorum.Ovulasyon testine ne zaman başlamamız gerekiyor ve kaç tane yapmam gerekiyor?Sabahları mi yapacağım?Her gün ilk idrarla mi aynı saatte mi?Tecrübeli olanlar cevap verebilir mi?
Yumurtlama gördükten sonra 17. Gün en net ve kesin sonucu veriyor eğer sabredebiliyorsaniz biraz daha sabredin 27 Eylül gibi yapın yoksa yanlış negatif çıkabiliyor o da moral bozuyorpik 9 eylül çatlama 10 eylül
sat 24 ağustos
döngünün 27. günündeyim
Canım hep aynı saatte başlaman lazım ve sabah saatlerinde diye biliyorumOvulasyon testini sipariş etmeden nolur nolmaz diye erken gebelik testi yaptım net negatif.Pozitife dönmeyeceğini biliyordum yine de yaptım testi.Bat 2-3 gün sonra.Kesin elendim gözüyle bakıyorum.Ovulasyon testine ne zaman başlamamız gerekiyor ve kaç tane yapmam gerekiyor?Sabahları mi yapacağım?Her gün ilk idrarla mi aynı saatte mi?Tecrübeli olanlar cevap verebilir mi?
Benim de pıtım kaşınıyor neysek azaldı biraz. Şu sirkeli suyu icat edenden Allah razı olsun. Nasıl ağlamıyım kocamı özledim mantar biter bikere birlikte oluruz sonra adetim gelir. Hep öyle oluyor benim ilişkiden sonra başlıyorDeli yaaa ağlamaaaa kıyamammmm
Götüm ağrıyor zaten
Benimde yarın 27. Günü. Geçen ay malesef 31 de oldum. 10 gün gecikme beklemek istiyorumyarın döngünün 28. günü hadi bakalım
Bende batı 31. gün kabul ettimBenimde yarın 27. Günü. Geçen ay malesef 31 de oldum. 10 gün gecikme beklemek istiyorum
Azaldı mı bari biraz? Nerden biliyon adet olacağını alla allaBenim de pıtım kaşınıyor neysek azaldı biraz. Şu sirkeli suyu icat edenden Allah razı olsun. Nasıl ağlamıyım kocamı özledim mantar biter bikere birlikte oluruz sonra adetim gelir. Hep öyle oluyor benim ilişkiden sonra başlıyor
Tamam canım tabikimde Atacam burayaTamam canım yapınca burayada at emi merak ederim
Kişiye göre farklılık gösterir tabi 10. Gün başladım test yapmaya 11. Gün silik pozitif gördüm umarım sen de görürsünyarın döngünün 28. günü hadi bakalım
Pik gününüzümü 1 saymıştınızKişiye göre farklılık gösterir tabi 10. Gün başladım test yapmaya 11. Gün silik pozitif gördüm umarım sen de görürsün