Ben genelde 2-3 gün sonra oluyorum doktorum olmazsan test yap demişti bakalım bekleyip görecezBazen ilaçtan sonra bir haftayı bulabiliyor 5 günü filan, merak etme yani .
Adet okuduktan sonra Allah'ın izniyle yumurtalarsın.
sizin terazi beşinci eviniz. eylül sonu ekim ayı gibi yani. aralık veya ocak ayında potansiyel veriyor haritanız :)Saat 00.15
24.günü bugün canımAynen kuşum bekle bakalım. Döngünün kaçıncı günü bugün ?
O zaman İnshaAllah olmazsın bebiş vardır diyelimBen genelde 2-3 gün sonra oluyorum doktorum olmazsan test yap demişti bakalım bekleyip görecez
Pek ümitli değilim ama inşallahO zaman İnshaAllah olmazsın bebiş vardır diyelim
Ben de bir kaç kez kullanmıştım da gebelik var desteklesin diye ama düşük olmuştu adetimin gelmesine yardımcı olmuştu bu ilaç.
Yooo yooo tam tersine sağlıklı gebelik olsaydı duphaston beslicekti gebeliği ama gebeliğim sağlıksız olduğu için minik bir kesem bile vardı gelismeyince düşük oldu. En azindan ilaç rahmiki temizlemiş oldu.Pek ümitli değilim ama inşallah
Aaa nasıl yani gebeydin ve düşük mü yaptırdu bu
Hadi bakalım şimdi heyacanım iki kat oldu seni merak etmeye başladım24.günü bugün canım
Ohhh be ödüm koptu bir an. Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla tekrar nasip olur hepimizeYooo yooo tam tersine sağlıklı gebelik olsaydı duphaston beslicekti gebeliği ama gebeliğim sağlıksız olduğu için minik bir kesem bile vardı gelismeyince düşük oldu. En azindan ilaç rahmiki temizlemiş oldu.
Bu ilacı çok seviyorum ben sağlıklı gebelik varsa destekliyor yoksa adet olmana yardımcı oluyor hepsi bu
Ben seni senin beni merak ettiğinden daha çok merak ediyorum bir kere taaam mıHadi bakalım şimdi heyacanım iki kat oldu seni merak etmeye başladımhayırlı haberler alırsın inşallah
Şimdi hayır ben daha çok merak ediyorum diye saç baş kavga etmemiz yok mu ahahhahahahahhaBen seni senin beni merak ettiğinden daha çok merak ediyorum bir kere taaam mı
Deneyelim mi hatırladığım kadarıyla sen zayıftın ben seni yenerim kesinŞimdi hayır ben daha çok merak ediyorum diye saç baş kavga etmemiz yok mu ahahhahahahahha
Yok canım olur mu öyle şey doktor vermezdi zaten kötü birşey olsa .Ohhh be ödüm koptu bir an. Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla tekrar nasip olur hepimize
Ayy valla çok zor. Hahahaha ayyy bende istiyorum arada onu yapmayıı. 10 tane testi iki günde bitiriyorum. Keşke dünyadaki bütün testler benim olsaaaYok canım olur mu öyle şey doktor vermezdi zaten kötü birşey olsa .
Amin. Bakalım bekliyorum işte ne gıcık bir şey şu beklemek. Ayrıca o testlere de uyuz oluyorum hepsini birden açıp idrara daldırasım var
Ahahhaha kız zayıfım ama uzunumDeneyelim mi hatırladığım kadarıyla sen zayıftın ben seni yenerim kesin
Uuuuuuu maşallah boydan kaybediyorum 1.68Ahahhaha kız zayıfım ama uzunum1.80 boy var
Ahahhahahaha tamam tamam hadi gönlün olsun diye yenilirim benUuuuuuu maşallah boydan kaybediyorum 1.68. Olsundu sandalyeye çıkarım olmadı
Hayirli olsun guzel haberlerinizi bekliyoruz insaallahAynen öyle amme hizmetimi de vermiş bulunuyorum
4 tane toplandı, şuan durumları hakkında bir bilgi yok. Bakalım artık bi tık daha heyecanlı bi bekleyiş başladıYarın hastaneden arayacaklar
Hiç gebelik yaşamadım ama burda okuduklarımdan normal olduğunu görmüştüm. Belirti gidip geri de gelebiliyormuş. Bence içini ferah tutKızlar iyi akşamlar göğüslerim sanki yumuşadı indi gibi geliyor sizce normal mi haftaya kalp atışını duymaya gidecem belirttiler arada
Kaybolup geri gelir mi
İnşallah öyledir ya teşekkür ederimHiç gebelik yaşamadım ama burda okuduklarımdan normal olduğunu görmüştüm. Belirti gidip geri de gelebiliyormuş. Bence içini ferah tutolumlu düşün kötüyü çağırma