eğer halk sağlığı merkezine gidiyorsa bağlı olduğu merkezi arayıp öğrenebilirsinizAy kızlar sonucum hala çıkmadı saat üç oldu nerdeyse arıyorum sağlık ocağını 3 e kadar çıkmazsa salıya kalır diyor nasıl dayanacam salıya kadar ya
sat:16 haziranCandy7777 Merhabalar ben de aranıza katılmak isterim :) sat:16 temmuz / bat:16 temmuz
Tam düzeltiyordum dkjffj
Çok tatlısın ya keşke aynı gün olup bitse dimi shshshshsat:16 haziran
Tam düzeltiyordum dkjffj
Merhaba canım piki görmeme ihtimalin var çatlamış olmasa sılıklesmez diye biliyorum az da kalmıs bence 4ünde pik oldu sen yakalayamadan silikleşti hangi günler değerlendirdinmerhaba Hanımlar
Herkese yeni topic hayırlı olsun
Önceki gruba da yazıp ovulasyonla ilgili bir şeyler sormuştum benim kafa yine karışık diye geldim aranıza yazamasam bile okuyorum
Bizim 3. Ayımız bu ay. ( doğum teminatlı sigorta yaptırdım diye 1 ay daha korunmuştukama boşunaymıs evet ben de hemen gebe kalıcam sananlardanım ) bu ay olmazsa zaten sigorta da yetişmez doğuma.
Her neyse bu ay ilk defa ovulasyon yaptım.
18-19 lekelenme 20 Haziran regl başlangıcıydı. (20 haziran 1. Gün sayılıyormuş) 4 gün sürdü
Testlerim pik olmadı sanıyorum ama yine de 4 temmuzda 2si ayni renk gördüm gibi ekleyeceğim size. İlk fotoğraf. Sonra hep silik gitti.
Bugün yine yükseliyor gibi işte işler burada karışıyor bende bir bakar mısınız? Biraz karın agrim var bat a 6 gün var 18 temmuzda olurum tahminen28-30 gün dôngü aralığım.
Bu kardeşinize bir el atalım
temmuza odaklandım, haziran beyinden silindi jfskf geçmişle işim yokÇok tatlısın ya keşke aynı gün olup bitse dimi shshshsh
canim selam, testlerine baktim. henuz pik olmamis bunlar gibi ama sivi alimina vs. dikkat ediyor musun?merhaba Hanımlar
Herkese yeni topic hayırlı olsun
Önceki gruba da yazıp ovulasyonla ilgili bir şeyler sormuştum benim kafa yine karışık diye geldim aranıza yazamasam bile okuyorum
Bizim 3. Ayımız bu ay. ( doğum teminatlı sigorta yaptırdım diye 1 ay daha korunmuştukama boşunaymıs evet ben de hemen gebe kalıcam sananlardanım ) bu ay olmazsa zaten sigorta da yetişmez doğuma.
Her neyse bu ay ilk defa ovulasyon yaptım.
18-19 lekelenme 20 Haziran regl başlangıcıydı. (20 haziran 1. Gün sayılıyormuş) 4 gün sürdü
Testlerim pik olmadı sanıyorum ama yine de 4 temmuzda 2si ayni renk gördüm gibi ekleyeceğim size. İlk fotoğraf. Sonra hep silik gitti.
Bugün yine yükseliyor gibi işte işler burada karışıyor bende bir bakar mısınız? Biraz karın agrim var bat a 6 gün var 18 temmuzda olurum tahminen28-30 gün dôngü aralığım.
Bu kardeşinize bir el atalım
Sat 13 Haziran bat 13 temmuz, hayırlı uğurlu olsun inşallah bu ay güzel haberler almak nasip olsun hepimizeMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 1 haziran 10 temmuz @bademlicikolata 16 haziran 12 temmuz @Lorelailai 16 haziran 12 temmuz @cookiep 17 haziran 12 temmuz morciveert 15 haziran 15 temmuz @sifa1986 15 haziran 15 temmuz ParlayanGece 25 haziran 15 temmuz vanilya85 16 haziran 15 temmuz @Bahar esinti 20 haziran 17 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @Sarisu 28 haziran 24 temmuz @espressoc 29 haziran 24 temmuz Freshmommy 27 haziran 24 temmuz @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz @bluecam 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos beezuus 30 haziran 4 ağustos @MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos @yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos @halolita 5 temmuz 8 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @Marryyj 15 haziran -
Ama adetine 6 gün varmış bence kaçırmıstır ya pikicanim selam, testlerine baktim. henuz pik olmamis bunlar gibi ama sivi alimina vs. dikkat ediyor musun?
Evet çıkarMerhabalar
Sat: 21 Haziran Bat:15 temmuz
Hadi bismillah. Şu günlerde erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Daha önce hiç yapmadım
Bir ihtimal bunu düşünüyorum ben de ikisi aynı renk ama ikisi de yeterli koyulukta değilMerhaba canım piki görmeme ihtimalin var çatlamış olmasa sılıklesmez diye biliyorum az da kalmıs bence 4ünde pik oldu sen yakalayamadan silikleşti hangi günler değerlendirdin
Sıvı alımına dikkat ediyorum yani genelde uyandıktan sonra tuvalete çıkıp bekliyorum 2 saat daha bir sey yiyip icmeden bazen bir yuduk su iciyorum okadarcanim selam, testlerine baktim. henuz pik olmamis bunlar gibi ama sivi alimina vs. dikkat ediyor musun?
Sonucum çıktı. Negatif yine
Nasıl kaçtı acaba kendileri bu sıcakta susuz uğraştımAma adetine 6 gün varmış bence kaçırmıstır ya piki
ne güzel anlayabiliyosun kürtajdan sonra hiç yumurtlama akıntısı görmedim dengem şaştı resmen. inşallah gebelik olur da hormon testlerine gerek kalmazkızlar benim Dr civanım yumurtalıkların çok iyi olduğunu söyledibuna bile rahatladı içim. Yumurtam çatlamış. Şükür yine anladım eve gelir gelmez değerlendirdik çok komikti. Hala zaman olabilir diye Kızlar bu ay tutmazsa ben önümüzdeki ay kımseye bişey demıcem şu gün oldu bugun oldu diye nazar olmamak adına 4aydır deniyoruz dedim yanlışlıka agzımdan 4 çıktı ya 3. Deneme halbuki cunku hazıranı saymyordum bomboş gecti çoook erken yumurtlama olunca.. burada yoktum kimyasal gebelikte. Şuanda kendı evımdeyim bilgisi yok Dr.un tabi. Neyse anlattım herşeyi bana 1ay sonra gel dedi hormonlarına bakalm adet olursam gıdecegım hormonlara bakılcak. Allah'ım nolur nasip olmasın hormon baktırmak
Kuzumm baska belirti oluyor mu hc acaba dedirten senine güzel anlayabiliyosun kürtajdan sonra hiç yumurtlama akıntısı görmedim dengem şaştı resmen. inşallah gebelik olur da hormon testlerine gerek kalmaz
günler yaklaşınca kasıklarımda ağrılar oluyor o zaman diyorum yumurtlama ağrısı diyeKuzumm baska belirti oluyor mu hc acaba dedirten seni