- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
ek olarak iki adet hapmı içtiniz.anladım salı günü bi daha bakacak ultrasondan.pazartesi tatil oldugu için.kacar mm idi 17.günde hatırlıyormusunuzBen çok kullandım. Benim hep 14.gün olurdu ama son kullanışımda 17.gün oldu yavaş büyüdü doktorum ek olarak iki daha kullanmamı söyledi. İki tane yumurta vardı biri 17.gün çatladı diğeride 2-3 gün sonra
Canım daha önce dediğim gibi adet günü düşmemesi önemli ama çatlamaya göre adet günü. Benim de bu ay atesım düşük 2 gündür yeniden. Ben dha karmaşıgım ya 2 tane yumurtladım ya da dun. 1 gün oncesı cıkmıstı şaşırmıstım direkt cıkmasına hatta hala sanmyrm demıstm yumurtlamaya sonra dogru çıktı ve yine ındı ama bdha Çıkamadı tablo kayıyor elde 2 ılskı kaldı dun ise degerlendırmedk dıye canım sıkkın. Saat 3ü iple çekiyorum DRM neler diyecek dogru mu bilmişim onaylanmasına ıhtıyacm var hislerimin sanırım. Sevdiğimiz abimizin kaybı bende sinir sistemimi fena etkıledı stres yüklendim hc olmadığı kadar sanrımBenim ateşte bi düşüp bi çıkıyor bende anlamadım günüm 16 Temmuz ama regl olacak gibi ağrılarım olup geçiyor@ParlayanGece @sifa1986 Freshmommy
Eksik yazmışım iki gün fazladan kullandım toplam 4 hap oluyor. 15.gün solda 17mm sağda 11mmdi. İki gün sonra yani 17.gün gittiğimde solsaki çatlamış sağdaki 15mm olmuştu o da daha sonra çatlamıştı.ek olarak iki adet hapmı içtiniz.anladım salı günü bi daha bakacak ultrasondan.pazartesi tatil oldugu için.kacar mm idi 17.günde hatırlıyormusunuz
Bozuk olabilir canım ya da çok sıvı aldığın için öyle çıkmış olabilirKızlar dün dayanamayıp erken gebelik testi yapayım dedimkontrol çizgisi bile silik çıktı sizce test bozuk mu?
inşallah güzel haberler alırsın. Ben mart ayında düşük yaptığım gebeliğim sadece 3 ilişkiyle olmuştu hiç umudum yokken hamile kaldığımı öğrendim. Bakarsın güzel haberleri alırsın sendeCanım daha önce dediğim gibi adet günü düşmemesi önemli ama çatlamaya göre adet günü. Benim de bu ay atesım düşük 2 gündür yeniden. Ben dha karmaşıgım ya 2 tane yumurtladım ya da dun. 1 gün oncesı cıkmıstı şaşırmıstım direkt cıkmasına hatta hala sanmyrm demıstm yumurtlamaya sonra dogru çıktı ve yine ındı ama bdha Çıkamadı tablo kayıyor elde 2 ılskı kaldı dun ise degerlendırmedk dıye canım sıkkın. Saat 3ü iple çekiyorum DRM neler diyecek dogru mu bilmişim onaylanmasına ıhtıyacm var hislerimin sanırım. Sevdiğimiz abimizin kaybı bende sinir sistemimi fena etkıledı stres yüklendim hc olmadığı kadar sanrım
Moralim bozulunca üzülüp direkt attım çöpe fotoğraf da çekmemişimresim atarsanız daha net olur :)
Evet bu da olabilir canım bekliyorum bakalım pembe akıntı devam etmedi ama bugün regl de başlayabilirBozuk olabilir canım ya da çok sıvı aldığın için öyle çıkmış olabilir
Ben de öyle diken üstünde bekliyorumEvet bu da olabilir canım bekliyorum bakalım pembe akıntı devam etmedi ama bugün regl de başlayabilir
İnşallah başlamazEvet bu da olabilir canım bekliyorum bakalım pembe akıntı devam etmedi ama bugün regl de başlayabilir
benide eklermisiniz adet gunum 31 temmuz agustosta aşılama olcakMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 1 haziran 10 temmuz bademlicikolata 16 haziran 12 temmuz Lorelailai 16 haziran 12 temmuz cookiep 17 haziran 12 temmuz morciveert 15 haziran 15 temmuz @sifa1986 15 haziran 15 temmuz @ParlayanGece 25 haziran 15 temmuz vanilya85 16 haziran 15 temmuz @Bahar esinti 20 haziran 17 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @Sarisu 28 haziran 24 temmuz @espressoc 29 haziran 24 temmuz Freshmommy 27 haziran 24 temmuz @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz @bluecam 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos @halolita 5 temmuz 8 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @Marryyj 15 haziran -
Sorma canım bunun da stresi ayrıymışBen de öyle diken üstünde bekliyorum
İnşallah inşallahİnşallah başlamazyerleşme kanamasıdır
Takvimimiz sizinle aynıymış
Canım benim göğüs uçlarında ağrı var, damarlar belirginleşti ve bel ağrım çok oldu son zamanlarda. Dün gece de bel ağrısından zor uyudum. Onun dışında regle dair de hamileliğe dair de bişey yok sinir bozucu
Sat bat tam yazar mısın canımbenide eklermisiniz adet gunum 31 temmuz agustosta aşılama olcak
Gelmedi canım. On dakikada bir kontrol ediyorumCanım benim göğüs uçlarında ağrı var, damarlar belirginleşti ve bel ağrım çok oldu son zamanlarda. Dün gece de bel ağrısından zor uyudum. Onun dışında regle dair de hamileliğe dair de bişey yok sinir bozucuBenim bazen gecikiyor bi iki gün, o yüzden bugün geçti kesin var demiyorum. Sen ne durumdasın akıntının devamı gelmedi dimi?