- 7 Haziran 2024
- 348
- 401
Regline ne kadar var?Merhabaa olur tabiibenim test bi garip oldu bugünde pik
Çok teşekkür ederim o zaman öyle yaparım ben yarın da olmazsam diğer gün yaparım tekrarBi arkadaşıma adetten 2 gün önce yaptık çıkmamıştı mesela adet günü yaptığımızda çıktı adet gününüzde yapabilirsiniz
Amiiinn inşallahÇok teşekkür ederim o zaman öyle yaparım ben yarın da olmazsam diğer gün yaparım tekrarRabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Benim de başlayacak belli pembe akıntı geldi bugün. Doktordan randevu bile aldım akıntıyı görünceBen elendim kızlarİnşallah siz güzel haberler verirsiniz canım tarihleri günceller misin? Sat 11 Temmuz Bat 6 Ağustos Candy7777
Ya daha var sanırım düzensiz adet oluyorum ben hep bide kürtajdan sonra iyice değişti 24. Günüm bugün işte adetin ilk gününden beriRegline ne kadar var?
Sen gebelik testi mi yapsan acaba. Genelde sürekli koyu çıktığında hamile çıkıyor insanlarYa daha var sanırım düzensiz adet oluyorum ben hep bide kürtajdan sonra iyice değişti 24. Günüm bugün işte adetin ilk gününden beri
Evet ben ikinci gebeliğimde öyle öğrenmiştim ama tarih olarak daha erken yani onun için çokta şey yapmak istemedimSen gebelik testi mi yapsan acaba. Genelde sürekli koyu çıktığında hamile çıkıyor insanlar
Belki erken yumurtladın bilemedim sen daha iyi bilirsin tabi ama bu kadar pik bana garip geldiEvet ben ikinci gebeliğimde öyle öğrenmiştim ama tarih olarak daha erken yani onun için çokta şey yapmak istemedim
Benim adetime 6 gün kala ovulasyon tekrar pik çıkmaya başlamıştı :)Evet ben ikinci gebeliğimde öyle öğrenmiştim ama tarih olarak daha erken yani onun için çokta şey yapmak istemedim
İnşallah bu ay uğurlu gelir kuzumBen elendim kızlarİnşallah siz güzel haberler verirsiniz canım tarihleri günceller misin? Sat 11 Temmuz Bat 6 Ağustos Candy7777
Ay inşallah ya bakalım bikaç gün daha ovulasyon yapıp takip edeceğimBenim adetime 6 gün kala ovulasyon tekrar pik çıkmaya başlamıştı :)
Yani pkos var bende ama bu ayın başından beri silik çıkıyordu banada garip geldi bilemediiimmmBelki erken yumurtladın bilemedim sen daha iyi bilirsin tabi ama bu kadar pik bana garip geldi
Yumurtlama gördükten sonra adete yakın tekrar pik oldu ovu testin canım yani bu gebelik olabilir demek mi oluyorYani pkos var bende ama bu ayın başından beri silik çıkıyordu banada garip geldi bilemediiimmm
İnşallah yerleşme kanamasıdır canımBenim de başlayacak belli pembe akıntı geldi bugün. Doktordan randevu bile aldım akıntıyı görüncebatlarımız yine aynı olacak
İnşallah canımm hepimiz için öyle olsunİnşallah bu ay uğurlu gelir kuzum
Yok değil canım yerleşme kanaması olmuştu bende o zaman baya regl sancıları girip çıkıyordu ve çok batma vardı böyle sessiz sedasız yerleşeceğini sanmıyorumİnşallah yerleşme kanamasıdır canımdeğilse de sonraki ayı bekliyoruz birlikte
İnşallah canımm hepimiz için öyle olsun
EvetttYumurtlama gördükten sonra adete yakın tekrar pik oldu ovu testin canım yani bu gebelik olabilir demek mi oluyor
Çok şükür düzenli reglim düzenim bozulmadıAynen kasık ağrın başlayınca Bir hafta boyunca gün aşırı ilişki ile yakalayabilirsin diye düşünüyorum ovulasyon yapmıyorsan. Yani adetin hala düzenli ise belirli aralıklarla oluyorsa zaten yumurtan çatlıyordur