- 8 Ağustos 2023
- 5.483
- 5.705
Evet ben yeni ölçmeye başladım ya ölçüyordum yine ama buraya kaydetmeyi bilmiyordum sizden öğrendimDu
Kız anlamiyom ben bunlari işte bu yükselme olursa adette veya önceki ışıma göre düşme olmazsa gebelik ihtimali var ama sen yeni olcmeyeye baslamissin.@kartanesi8892 uyandinda yorumlar bizi
Ağrılarım çok şiddetlendi ya bi ovu testi daha yapıcam sanırım belime vurdu çok kötüSağdan yumurtlamış olabilirsin
Yaaaa hadi inşallah hayırlı haberlerin olsunGünaydın kızlarDün gece şiddetli bel ağrım oldu regl olacakmış gibi kasık ağrım da oldu ama şuan bişey yok. Ateşim 36.9 bekliyorum merakla.
Akşama doğru ya da yarın sabah pik olacak gibi duruyor çok çok az kalmış
Evet canım bunu biliyorum ama şiddetli ağrıması dikkatimi çekiyor aylardır. Kist falan mı oluyor bende de acaba dedimKimyasaldan sonra döngü değişebiliyor. Yumurtlama günleri de değişebilir kuzum
Yaa olabilir doktora gittin mi ağrıdan sonra. Geçen ay çatlatma iğnesinde bir yumurtam vardı ondan sonra aşırı ağrı ile gittim kist olmuştuEvet canım bunu biliyorum ama şiddetli ağrıması dikkatimi çekiyor aylardır. Kist falan mı oluyor bende de acaba dedim
Silikleşmeye başlamış yumurtlama olmuş şuan akıntın var mııEki Görüntüle 3451078
Şimdi yaptım bu silik sayılır mı yoksa hala yumurtlama gerçekleşmedi mi demek
Yok gidemedim yurtdışındayım canım eylülde Türkiye de gideceğim eğer gebelik olmazsaYaa olabilir doktora gittin mi ağrıdan sonra. Geçen ay çatlatma iğnesinde bir yumurtam vardı ondan sonra aşırı ağrı ile gittim kist olmuştu
Akıntı meme ucu hassasiyeti ve sağ kasık ağrısı var belime vuruyor çok fena şuan piki gördüm demin test yaptımSilikleşmeye başlamış yumurtlama olmuş şuan akıntın var mıı
Evet benim de öyleydi 20. Günü pikti 21. Günü akşama doğru silikleşmişti tamamenAkıntı meme ucu hassasiyeti ve sağ kasık ağrısı var belime vuruyor çok fena şuan piki gördüm demin test yaptım
Senin ne zaman sat batEvet benim de öyleydi 20. Günü pikti 21. Günü akşama doğru silikleşmişti tamamen
Geçen aydan bahsediyorum canım ben geç yumurtluyorum daha var 24 Temmuz da. Sat 5 Temmuz bat 8 AğustosSenin ne zaman sat bat
Hayır bu silik değil daha gerçekleşmedi yapmaya devam et canımEki Görüntüle 3451078
Şimdi yaptım bu silik sayılır mı yoksa hala yumurtlama gerçekleşmedi mi demek
Sizinki de baya dalgalıymış hiç anlamıyorum bu ateş durumundanBenim ateşte bi düşüp bi çıkıyor bende anlamadım günüm 16 Temmuz ama regl olacak gibi ağrılarım olup geçiyorParlayanGece Cemile hatun Freshmommy
Ah canımm ya keşkeeYaaaa hadi inşallah hayırlı haberlerin olsunayak sürü bizde gelelim