- 9 Mayıs 2024
- 964
- 291
- 23
Bence bugün 2-3 saat aralıklarla tekrarlayın. Pik bugün bakalım silinecek miEki Görüntüle 3451059 Kızlar sizce pik mi yoksa değilmi
Tekrarladım silik çıktıBence bugün 2-3 saat aralıklarla tekrarlayın. Pik bugün bakalım silinecek mi
Akşama doğru ya da yarın sabah pik olacak gibi duruyor çok çok az kalmışEki Görüntüle 3451059 Kızlar sizce pik mi yoksa değilmi
Bu testten 5 saat sonra bir test daha yaptım bu sefer de bunun gibi koyu değil silik çıktı acaba oldu mu olmadımı şaşkınım ilk defa bi test yapayım dedim burnumdan geldiAkşama doğru ya da yarın sabah pik olacak gibi duruyor çok çok az kalmış
Hmm silindiyse çatlamış olabilir. Zaten çok çok az kalmış pike o 5 saatte olmuş olabilir değerlendirin bugün kaçırmaBu testten 5 saat sonra bir test daha yaptım bu sefer de bunun gibi koyu değil silik çıktı acaba oldu mu olmadımı şaşkınım ilk defa bi test yapayım dedim burnumdan geldi
Çok göğüslerimin uçları acımaya başladı bide akıntım var sağ kasığım ani kalkışlarımda falan ağrıyor bi acıyor galiba yumurtladım ben genelde sola vuruyordu anlıyordum bu sefer sağ vurdu ağrıHmm silindiyse çatlamış olabilir. Zaten çok çok az kalmış pike o 5 saatte olmuş olabilir değerlendirin bugün kaçırma
Sağdan yumurtlamış olabilirsinÇok göğüslerimin uçları acımaya başladı bide akıntım var sağ kasığım ani kalkışlarımda falan ağrıyor bi acıyor galiba yumurtladım ben genelde sola vuruyordu anlıyordum bu sefer sağ vurdu ağrı
Yukarda benimkine de baksanaKizlar ovu testi yetmiyormuş gibi bide bu belaya kaldım.iniyor çıkıyor kafasina göre takılıyor
Ayyy çıkar bence. Ay inşallah vardırKızlar kan verdim geldim şimdi saat 3-4 gibi kontrol et çıkmayabilir pazartesiye de kalabilir sonuc dedi nasıl dayancam yaaaa
Her gün aynı saatte mi yapıyorsunKizlar ovu testi yetmiyormuş gibi bide bu belaya kaldım.iniyor çıkıyor kafasina göre takılıyor
Kız anlamiyom ben bunlari işte bu yükselme olursa adette veya önceki ışıma göre düşme olmazsa gebelik ihtimali var ama sen yeni olcmeyeye baslamissin.@kartanesi8892 uyandinda yorumlar biziYukarda benimkine de baksana
Yani gibi gibi saat oynadığı oluyor 7 de yaptığımda oldu 8 de yaptığımda oldu.Her gün aynı saatte mi yapıyorsun
bencede cıkar ya daha öncede bu saatte verdiğimde öğlen çöıkmıştı sonucumAyyy çıkar bence. Ay inşallah vardır