Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki artık otomatiğe başlamış :) en fazla 36.70 oluyor ateşim sonra adetten bir gün önce 36.40a düşüyor heeehh tamam yarın geliyo diye anlıyorum :)Benim adetime 4 gün var benimde ateşim düştü bugün
Bedava gebelik testibenimki artık otomatiğe başlamış :) en fazla 36.70 oluyor ateşim sonra adetten bir gün önce 36.40a düşüyor heeehh tamam yarın geliyo diye anlıyorum :)
Yerleşme düşüşü olabilir sizinki belki. Benim de yumurtlamadan sonraki 9. Günde düşüş oldu bu ay ama daha önce de olduğu için umut bağlamıyorum. Umarım yerleşme düşüşüdür
Canim benimde yumurtlamadan 7 gün sonra düşüş oldu 36 ya indi şimdi buda.olunca.adet dedim ama @ kartanesi 8892 birkere olmuyor dedi yine oradan bir umuda sarıldık du bakalımbenimki artık otomatiğe başlamış :) en fazla 36.70 oluyor ateşim sonra adetten bir gün önce 36.40a düşüyor heeehh tamam yarın geliyo diye anlıyorum :)
Yerleşme düşüşü olabilir sizinki belki. Benim de yumurtlamadan sonraki 9. Günde düşüş oldu bu ay ama daha önce de olduğu için umut bağlamıyorum. Umarım yerleşme düşüşüdür
Hahaaha ayyy güldürdün beni ki farketmedim bile hiç bakmiyomCemile hatun ne zamandır diyemedim lütfen şu profil resmini değiştir mezar taşı gibi duruyor vee modum düşüyor
Maalesef olmadım henüz bende pcos var. Dün bı test yaptım ama tek çizgi çok düzensiz maalesef umutla bekliyorum bakalım
Oldu oh beeee sonunda eminim ki benden başkaları da bunu böyle sanmıştırFreshmommy .manzara resmi koydum oldu mu güzelim
Canım ağrısından anlamıştım dedin ya nasıl bir ağrıydı o? Benim de en son ki yumurtlamam çok şiddetliydi de merak ettimKaç yumurtanız olgunlaşmıştı. Bende femara kullandım. 2. Deneyimim, ilkinde tek yumurtam vardı kiste dönmüştü. Ağrısından anlamıştım doktora gittiğimde de kist oluşumunu gördüm ama regl ile atmışım
Keisnlikeeee valllahi bedava kuzumBedava gebelik testi
Valla bende öyle sanmıştım hahahahsOldu oh beeee sonunda eminim ki benden başkaları da bunu böyle sanmıştır
Kimyasaldan sonra döngü değişebiliyor. Yumurtlama günleri de değişebilir kuzumParlayanGece hatta benim kimyasaldan sonraki bütün yumurtlamalarım ağrılı ve şiddetliydi ya tabi o zaman ben hep gebelik belirtileri sanıyordum da yeni aydınlanma geldi bana. Acaba benim de mi sorun var ya zaten 20. Günde yumurtluyorum ondan önce hep 14. Günmüş
Hoşgeldin canım inşallah hayırlı olur
Ekledim hoşgeldin canımmerhaba beni de ekler misiniz sat 8 temmuz bat 1 ağustos. 8 aydır deniyoruzz
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar hepinize hayırlı sabahlar inşallah bu ay hepimiz için umut olur
Sat 27 Haziran
Bat 28 temmuz