Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Ben iyiyim kendimi işle alakalı şeylere verdim en azından 1 hafta daha bebiş eşyaları için tutuyorum kendimi bir de denizin hayalini kuruyorum bu aralar .... modunu yüksek tut biliyorum alışverişi bile burdan yapmayı planlıyordun ama sevdiklerinin kalbi seninle hep bunu düşün :)

Evet alışverişi oradan planlıyordum ama nankörlük de yapmak istemiyorum en azından sağlıklıyız, evimizde oturuyoruz. Allah tüm sağlık personelinin ve çalışmak zorunda olan herkesin yardımcısı olsun.Ben evden çalışıyorum ,bir Alman otomotiv firmasında mühendisim , bilgisayar başından hallediyorum bütün işimi..
Modum düşüyor ama hep şükrediyorum. Allah yogunbakımda hasta ya da hastası olanların yardımcısı olsun
Neyse şu detaylılar geçsin de , önce siz başlarsınız alışverişlere, ben geriden geliyorum malum :)) sizin aldıklarınız bana da öncülük edecek aplalarım

Benim eşim de doktor , bu dönemde yalnız bırakmak istemedim onu , izole olamadım ondan tabi stresimiz hep üst seviyede ... neyseki ben hamilelik nedeniyle işe gitmiyorum corona nedeniyle ... evden makale vs okuyorum öyle seyler yapıyorum ... bir şekilde vakit geciyor ... şükretmek gerekiyor gerçekten ... gitgide çember daralıyor , çevremizden pozitif haberleri geliyor çünkü ... su süreçleri tüm sevdiklerimizle kazasız belasız atlatmak hep dileğimiz..... ultrason geçsin 1-2 şey alacağım ödül .... ama asıl o dediğin çanta , emzik vs gibi uçur zıvırı için de 24. Haftayı bekliyorum ... aramızda cok yok ya aslında :) sona doğru kapanıyor ara bir de ben nedense sıpamın cok bekleyemeyecegini düsünüyorum

Hepimiz 5. Ay içindeyiz, haftalarımız 1-2 oynuyor sanırım. Ben 18+6 oldum
Ben de sırt çantası düşünürüm heralde taşıması daha rahat diye. Ayy YouTube müptelası oldum resmen “hastane çantam” diye o kadar çok video çekmişler ki... Bugün bir arkadaşım doğum yaptı “yalnız o ve eşi” ahh diyorum yıllardır bu günleri bekliyoruz. İnşallah bizim zamanımıza biraz düzelir olaylar.
Benim de tek umudum ben ve çevremden kimsenin şu virüse yakalanmadan süreci atlatabilmemiz Çok şükür bugünümüze

Aynen çok şükür sağlığımız yerinde. Ama bir an evvel eski düzenime dönmek istiyorum. İşimi, gezmeyi o kadar özeldim ki. İnşallah bu süreç en kısa zamanda sona erer. Bir arkadaşım bebişe bugün bir takım göndermiş. O kadar iyi geldi ki astım dolabın kapağına gidip gelip bakıyorum Bizde bugün 19+3 üz artık ve artık dört gözle beklediğimiz oğluşumuzun ismine karar verdik; Asım Kağan

Adıyla yaşasın, takım süpermiş Allah giydirdiğin günleri de göstersinnn
bizim de isim olayımızbiraz daha belirlendi, Selim ya da Ali diyoruz çok klasikçiyiz biz başka isim kararlaştıran var mı??

Adıyla yaşasın, takım süpermiş Allah giydirdiğin günleri de göstersinnn
bizim de isim olayımızbiraz daha belirlendi, Selim ya da Ali diyoruz çok klasikçiyiz biz başka isim kararlaştıran var mı??
Selim güzel bi isim, bizde 2 tane isim konusu çok zor benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onunkini ben ama hüma ismi var aklımda bakalım. Çanta konusu da zaten bi çok model sırt çantası şeklinde. Baktığım oldu derinlikleri 40 cm falan, heralde yeterli olur

Ya isim konusunda daha evliliğimizin başındayken bile kız olursa “Ece” erkek olursa “Kağan” diyoduk. O isimler bankoydu yani. Sonra birkaç hafta önce eşim “Asım” ismini söyledi bende anlamını çok ama çok beğendim. Günahtan kaçınan temiz namusluymuş anlamı. Dedik Asım Kağan olsun kimliğe falan öyle yazarız ama, genelde Kağan ismini kullanırız. Kura çektik kağan ve asımkağan olarak 6 kağıdın 5inde Asımkağan çıktı Dedik hayırlısı bu demek ki.

hepsi adıyla yaşasın Allah bizlere bağışlasın inşallah
ervanur , Hüma çok güzel, Sare’yi de ben beğeniyorum İkizlere güzel gibi

günaydın canım ben bir kaç tane kaydetmişti ama markasına bakmadan görüntülerine daha çok bakmışım gibi

Eklentiler

• Screenshot_20200415_115720_com.android.chrome.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20200415_115559_com.android.chrome.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20200415_115327_com.android.chrome.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20200415_115406_com.android.chrome.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 26
kızlar beni bir heyecan sardı sormayın gitsin cuma günü detaylı ultrasona gireceğimcumartesiydi yasaktan dolayı doktorun bir gün öne çekti...
birde simdi sağlıkocağı ebemiz aradı tetanoz aşısı olacakmısım pazartesi günü olanınız varmı

Çantalar güzelmiş.
İsim konusunda biz de kararsızız bir türlü ortak bir ismi beğenemiyoruz. Hem anlamı güzel olsun istiyorum hem de içinde türkçe karakterler olmasın “ç,ş,ı,ğ” gibi diyorum. İlerki hayatında en basiti e mail hesabı alırken bile zorlanacak. Global karakterler olsun tek isim olsun kısa olsun derken isim yoook

Çok heycanlı gerçekten canım bebişinizi daha detaylı göreceksiniz
Benimde bugün aşım vardı fakat doktorum ve hemşiresi pazartesi perşembe günü çalışıyorlarmış başka hemşirelerde vardı ama hem ben doktoru görmek istedim geçenlerde rutin kan tahlili yapmışlardı değerlerim iyidi ama feci saç dökülmelerim var (sizinde varmı ) 1 haftadır kopuyor resmen avuç avuç o yüzden yarın gidicem aşı olmaya hem doktorla görüşücem sağlık ocağındaki
Benimde ayrıntılı daha nisan sonunda ozamana randevum var bakalım devam ederse dökülmelerim kendi doktorumu da aramayı düşünüyorum

Canım benim arkadaşım geçen sene doğum yaptı ve o Muca diye bir marka var onun bebek bakım çantasını kullanıyor okadar çok memnun ki hafifliği ve rahatlığı çok iyi geldi bana diyordu
bende alıcam nasipse o çantadan grisini arkadaşımda ki kremdi hem babalarında rahat kullanabileceği bir model
Fiyatları çok artmış ama çok hoşuma gidiyor

Benim detaylı ultrason ayın 30unda nedense ben fazla rahatım hayırlısı ayrıca doktorum tetanoz aşısı için sağlık ocağına gitme dedi, geldiğin gün hastanede yaptır dedi durumlardan dolayı öyle yapacağım

Ben de detaylı için çok endişelenmiyorum, benim doktorum her muayenede organ ölçümü falan yapıyor, burası kalbi, burası midesi, bırası beyni falan diye gösteriyor bana da. Ölçümleri de yapıyor. Ama yine de perinatologa da yönlendiricem tabii ki sonuçta onların uzmanlık alanı, dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…