- 30 Mayıs 2019
- 1.309
- 1.683
-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Ben iyiyim kendimi işle alakalı şeylere verdim en azından 1 hafta daha bebiş eşyaları için tutuyorum kendimiCaaaaanımmmm güzel anne adayları, nasılsınız???? Gittikçe modum düşüyor bugünlerde, uçaklar 20 Mayısa kadar iptal,bu gidişle doğumdan sonraya kadar gelemeyeceğim memleketeneyse yerimizde sağ olalım da, bunda da vardır bir hayır diyorum..
Size ne soracağım, malum evdeyiz vakit çokbebek bakım çantalarını araştıran var mi? Ben sırt çantası iyi olur diye düşünüyorum ama birşeyler araştırmadım daha.
var mi araştıran, beğendiği marka/model olan
Hafi benim tek bebe.. ikiz anaları sizin sırt çantası da en büyüğünden olacak heralde. Ya da ufak bir valizle artık
Ben iyiyim kendimi işle alakalı şeylere verdim en azından 1 hafta daha bebiş eşyaları için tutuyorum kendimibir de denizin hayalini kuruyorum bu aralar .... modunu yüksek tut biliyorum alışverişi bile burdan yapmayı planlıyordun ama sevdiklerinin kalbi seninle hep bunu düşün :)
Benim eşim de doktor , bu dönemde yalnız bırakmak istemedim onu , izole olamadım ondanEvet alışverişi oradan planlıyordum ama nankörlük de yapmak istemiyorum en azından sağlıklıyız, evimizde oturuyoruz. Allah tüm sağlık personelinin ve çalışmak zorunda olan herkesin yardımcısı olsun.Ben evden çalışıyorum ,bir Alman otomotiv firmasında mühendisim , bilgisayar başından hallediyorum bütün işimi..
Modum düşüyor ama hep şükrediyorum. Allah yogunbakımda hasta ya da hastası olanların yardımcısı olsun
Neyse şu detaylılar geçsin de , önce siz başlarsınız alışverişlere, ben geriden geliyorum malum :)) sizin aldıklarınız bana da öncülük edecek aplalarım
Aynen çok şükür sağlığımız yerinde. Ama bir an evvel eski düzenime dönmek istiyorum. İşimi, gezmeyi o kadar özeldim ki. İnşallah bu süreç en kısa zamanda sona erer. Bir arkadaşım bebişe bugün bir takım göndermiş. O kadar iyi geldi ki astım dolabın kapağına gidip gelip bakıyorumBizde bugün 19+3 üz artık ve artık dört gözle beklediğimiz oğluşumuzun ismine karar verdik; Asım Kağan
Evdeki patron belli şimdiden
Adıyla yaşasın, takım süpermişAynen çok şükür sağlığımız yerinde. Ama bir an evvel eski düzenime dönmek istiyorum. İşimi, gezmeyi o kadar özeldim ki. İnşallah bu süreç en kısa zamanda sona erer. Bir arkadaşım bebişe bugün bir takım göndermiş. O kadar iyi geldi ki astım dolabın kapağına gidip gelip bakıyorumBizde bugün 19+3 üz artık ve artık dört gözle beklediğimiz oğluşumuzun ismine karar verdik; Asım Kağan
Selim güzel bi isim, bizde 2 tane isim konusu çok zor benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onunkini benAdıyla yaşasın, takım süpermişAllah giydirdiğin günleri de göstersinnn
bizim de isim olayımızbiraz daha belirlendi, Selim ya da Ali diyoruzçok klasikçiyiz biz başka isim kararlaştıran var mı??
Selim güzel bi isim, bizde 2 tane isim konusu çok zor benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onunkini benama hüma ismi var aklımda bakalım. Çanta konusu da zaten bi çok model sırt çantası şeklinde. Baktığım oldu derinlikleri 40 cm falan, heralde yeterli olur
günaydın canım ben bir kaç tane kaydetmişti ama markasına bakmadan görüntülerine daha çok bakmışım gibiCaaaaanımmmm güzel anne adayları, nasılsınız???? Gittikçe modum düşüyor bugünlerde, uçaklar 20 Mayısa kadar iptal,bu gidişle doğumdan sonraya kadar gelemeyeceğim memleketeneyse yerimizde sağ olalım da, bunda da vardır bir hayır diyorum..
Size ne soracağım, malum evdeyiz vakit çokbebek bakım çantalarını araştıran var mi? Ben sırt çantası iyi olur diye düşünüyorum ama birşeyler araştırmadım daha.
Hafi benim tek bebe.. ikiz anaları sizin sırt çantası da en büyüğünden olacak heralde. Ya da ufak bir valizle artık
Çok heycanlı gerçekten canım bebişinizi daha detaylı göreceksinizkızlar beni bir heyecan sardı sormayın gitsin cuma günü detaylı ultrasona gireceğim❤❤cumartesiydi yasaktan dolayı doktorun bir gün öne çekti...
birde simdi sağlıkocağı ebemiz aradı tetanoz aşısı olacakmısım pazartesi günü olanınız varmı❤
Canım benim arkadaşım geçen sene doğum yaptı ve o Muca diye bir marka var onun bebek bakım çantasını kullanıyor okadar çok memnun ki hafifliği ve rahatlığı çok iyi geldi bana diyorduCaaaaanımmmm güzel anne adayları, nasılsınız???? Gittikçe modum düşüyor bugünlerde, uçaklar 20 Mayısa kadar iptal,bu gidişle doğumdan sonraya kadar gelemeyeceğim memleketeneyse yerimizde sağ olalım da, bunda da vardır bir hayır diyorum..
Benim detaylı ultrason ayın 30unda nedense ben fazla rahatım hayırlısıkızlar beni bir heyecan sardı sormayın gitsin cuma günü detaylı ultrasona gireceğim❤❤cumartesiydi yasaktan dolayı doktorun bir gün öne çekti...
birde simdi sağlıkocağı ebemiz aradı tetanoz aşısı olacakmısım pazartesi günü olanınız varmı❤