Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Hoşbulduk :) özledim kızlar muhabbetinizi :) senin işin biraz daha kolay olacaktır , kızlar icin cok daha fazla ve güzel seçenek var .... ben süslü şeyleri seviyorum , ama özellikle de eşim(ben bu kadar hassas olacağını tahmin etmemiştim) %100 doğal olsun , cok boyalı olmasın vs dedi (ben de biraz farklı birsey olsun istiyordum) ... erkekler için zaten seçenek az .... sonra fotoğrafını koyacağım takımı gördük .... kuzumuzun kuzulu cicileri 😍 cok hoşumuza gitti %100 pamuklu doğal .... aldık hesaplı gibi de geldi (eşimin dogumgünü indirimiyle 140 küsüre geldi) .... bir gözatın isterseniz .... en kötüsünü düşündüm ; başıma birşey gelirse cok yakın arkadasım da benimle aynı senede onunki de erkek ona hediye ederim diye düşündüm .... şimdilik kutusunda saklıyorum , son ay kayınvalidem de geldiğinde hepsini çıkartıp yıkamayı düsünüyorum .... 1 tane aldım kenarda dursun... bazı hastaneler de veriyorlarmış bilmiyordum ... Markası hug by organic diye bir marka ; n11, trendyolda var ....Eki Görüntüle 2618421 ....
güle güle kullansın minik kuzu gibi çok güzel bende arastırayım bakalım neler var neler yok.. olsun bir takım bir takımdır en azından aklında olacağına yanında dursunn🤭🥰

Hoşbulduk :) özledim kızlar muhabbetinizi :) senin işin biraz daha kolay olacaktır , kızlar icin cok daha fazla ve güzel seçenek var .... ben süslü şeyleri seviyorum , ama özellikle de eşim(ben bu kadar hassas olacağını tahmin etmemiştim) %100 doğal olsun , cok boyalı olmasın vs dedi (ben de biraz farklı birsey olsun istiyordum) ... erkekler için zaten seçenek az .... sonra fotoğrafını koyacağım takımı gördük .... kuzumuzun kuzulu cicileri 😍 cok hoşumuza gitti %100 pamuklu doğal .... aldık hesaplı gibi de geldi (eşimin dogumgünü indirimiyle 140 küsüre geldi) .... bir gözatın isterseniz .... en kötüsünü düşündüm ; başıma birşey gelirse cok yakın arkadasım da benimle aynı senede onunki de erkek ona hediye ederim diye düşündüm .... şimdilik kutusunda saklıyorum , son ay kayınvalidem de geldiğinde hepsini çıkartıp yıkamayı düsünüyorum .... 1 tane aldım kenarda dursun... bazı hastaneler de veriyorlarmış bilmiyordum ... Markası hug by organic diye bir marka ; n11, trendyolda var ....Eki Görüntüle 2618421 ....
Hoşgeldin canım,rabbim o cicilerin içini doldursun inşallah☺️ Ben de beyaz istiyorum hastane çıkışı,bebeklere çok yakıştırıyorum,hem de yeni doğan bebeğe beyaz giydirmek sunnetmis...aldığın on parça ise çok uyguna almışsın,benim baktiklarim 200 liradan aşağı değil...Ben hala bir umut ortaligin düzelmesini bekliyorum,bebeğime alacagim her şeye dokunayim bakayım istiyorum ama bu gidişle biraz zor😔neyse sağlık olsun,bebeklerimizi sağlıklı doguralim da inşallah kiyafet her türlü alınır.

Bende artık alıyorum 2 set aldım şimdilik, yoksa evde kafayı yicez bunlarla oyalanıyoruz

Eklentiler

• Screenshot_20200412-162130~2.png
    Screenshot_20200412-162130~2.png
    855,2 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2020-04-12-16-25-25.png
    Screenshot_2020-04-12-16-25-25.png
    836,9 KB · Görüntüleme: 48
Bende artık alıyorum 2 set aldım şimdilik, yoksa evde kafayı yicez bunlarla oyalanıyoruz
yaaa bende bayıldım ne güzel seyler almıssın sen nerden aldın bakemm😁🤭instagramda iki tane site var beğendiğim seyler var ama bunlardan yok ❤️❤️imaj bebeyi biliyorum yeğenime almıstım malı çok güzel yumuşacık güle güle kullansın prenses❤️

yaaa bende bayıldım ne güzel seyler almıssın sen nerden aldın bakemm😁🤭instagramda iki tane site var beğendiğim seyler var ama bunlardan yok ❤❤imaj bebeyi biliyorum yeğenime almıstım malı çok güzel yumuşacık güle güle kullansın prenses❤
Teşekkür ederim inş. Trenyoldan aldım bi set 125 ti kuponla 200 geldi toplam. Kumaşları güzel baya. Diğer bodyler polonun sitesinde indirim vardı

Aldığınız ciciler çok güzel Rainbow66 Rainbow66 Ervanurr Ervanurr 💕💕 bebişleriniz sağlıkla giyerler inşallah 🙏🏼 Ben dünden beri günde 1-2 kez baya hareketlenmeler hissediyorum yaa gaz olamaz bu diyorum. Minik minik kımıltılar 💜 çok güzel bir his
Teşekkürler :) cok sevindim .... ya ben de bazen birseyler hissediyor gibiyim ama böyle nabız gibi pıt pıt emin olamıyorum 🙄

Aldığınız ciciler çok güzel Rainbow66 Rainbow66 Ervanurr Ervanurr 💕💕 bebişleriniz sağlıkla giyerler inşallah 🙏🏼 Ben dünden beri günde 1-2 kez baya hareketlenmeler hissediyorum yaa gaz olamaz bu diyorum. Minik minik kımıltılar 💜 çok güzel bir his
Çok teşekkürler 😍 ben artık baya hissediyorum dönerken falan bi an çok sert oluyo karnım. geceleri hareketli benimkiler 😊

ya bende suan bile kımıldıyor pıt pıt pıt ama doktor gaz dedi imkansız bunun gaz olması dediğin gibi artık ayaktayken hissediyorum ben suan bile pıt pıt yani ben çok erken hissettim daha önce olmayan gaz birdenmi pıt pıt yapmaya başladı bu doktorlar bizi anlamıyor bence😁

ya bende suan bile kımıldıyor pıt pıt pıt ama doktor gaz dedi imkansız bunun gaz olması dediğin gibi artık ayaktayken hissediyorum ben suan bile pıt pıt yani ben çok erken hissettim daha önce olmayan gaz birdenmi pıt pıt yapmaya başladı bu doktorlar bizi anlamıyor bence😁
İlk gebeliklerde genelde 20. Haftada hissedilir diyor doktorlar. Ama kişinin karın kaslarına ve kilosuna göre de değişen bir şey olduğunu belirtiyorlar. Belki de net olarak anlamlandırmamız 20.-24. Haftaları bulacak ilk kez yaşadığımız bir şey 💕💕 youtube da dr. Kağan Kocatepe’nin videoları var hep bunlarla ilgili o kadar bilgilendiriciki sağolsun 🙏🏼

Merhaba kızlar 🤩 bugün kontrolümüz vardı. Her şey yolunda çok şükür. 1 aydır görmemiştim kuzucuğumu çok mutluyum bugün 😍. Detaylı detaylı tüm organlarına falan bakıyor her gidişimde doktorum çok memnunun 🙏🏼 Ayrıca perinatolog içinde bir sonraki muayeneden sonra konuşuruz, dedi.

Merhaba kızlar 🤩 bugün kontrolümüz vardı. Her şey yolunda çok şükür. 1 aydır görmemiştim kuzucuğumu çok mutluyum bugün 😍. Detaylı detaylı tüm organlarına falan bakıyor her gidişimde doktorum çok memnunun 🙏🏼 Ayrıca perinatolog içinde bir sonraki muayeneden sonra konuşuruz, dedi.
Süper ! Cok sevindim :) benim haftaya çarşamba detaylı usg randevum .... cok sinirli ve gerginim 🙄🙄🙄 böyle kendimi sınava girecekmiş gibi hissediyorum 🤣🤣 ya geçemezsem? İyi düşünmeye çalışıyorum .... bangır bangır hissetsem hareketlerini sıkıntı olmayacak da işte biraz daha sabır ...

Süper ! Cok sevindim :) benim haftaya çarşamba detaylı usg randevum .... cok sinirli ve gerginim 🙄🙄🙄 böyle kendimi sınava girecekmiş gibi hissediyorum 🤣🤣 ya geçemezsem? İyi düşünmeye çalışıyorum .... bangır bangır hissetsem hareketlerini sıkıntı olmayacak da işte biraz daha sabır ...
Her şey güzel olacak canım 🙏🏼 Şimdiye kadar da bir şey görse söylerdi doktor. Arkadaşlarım diyor ki hareketlerimi hissedince de bitmiyor, bu sefer hareketlerini saymaya başlıyorsun “yok niye hareket etmedi, bugün az haret etti” vs vs. Sen artık bir annesin diyorlar endişe ve telaş hiç bitmeyecek 😄😄

Yaaaa aynen öyle oluyor. O doktorların dediğine yok artık diyorum gerçekten. Evet gaz hareketleri de oluyo bende kendimi bildim bileli çünkü düzensiz barsak sendromum var. Yani gaz ve bebek hareketlerini çok net bir şekilde ayırt edebiliyorum ve hissettiğimde 17+5 tim. Gayet eminim bu konuda ağzımı bozdurmasınlar 😂

Detaylıyı da geçtikten sonra yavaş yavaş bakarım artık birseyler diye düsünüyorum ....
Aynen bende öyle, detaylı ultrason bende sınav stresi.. sanki onu atlatırsam rahat nefes alabileceğim artık alışveriş filan yapabileceğim gibi. Henüz bir iğne bile almadım. Kendimi tutuyorum , totem gibi birşey 🤣 allahım sağlıkla tamamına erdirsin hepimizin kucagına aldırsın 🧿🧿🧿

Caaaaanımmmm güzel anne adayları, nasılsınız???? Gittikçe modum düşüyor bugünlerde, uçaklar 20 Mayısa kadar iptal,bu gidişle doğumdan sonraya kadar gelemeyeceğim memlekete 😒 neyse yerimizde sağ olalım da, bunda da vardır bir hayır diyorum..

Size ne soracağım, malum evdeyiz vakit çok 😆 bebek bakım çantalarını araştıran var mi? Ben sırt çantası iyi olur diye düşünüyorum ama birşeyler araştırmadım daha.
var mi araştıran, beğendiği marka/model olan 😁
Hafi benim tek bebe.. ikiz anaları sizin sırt çantası da en büyüğünden olacak heralde. Ya da ufak bir valizle artık 🥰

Her şey güzel olacak canım 🙏🏼 Şimdiye kadar da bir şey görse söylerdi doktor. Arkadaşlarım diyor ki hareketlerimi hissedince de bitmiyor, bu sefer hareketlerini saymaya başlıyorsun “yok niye hareket etmedi, bugün az haret etti” vs vs. Sen artık bir annesin diyorlar endişe ve telaş hiç bitmeyecek 😄😄
Desene ömürboyu saykoya bağlayacağım ben 🤣🤣😁

X