Merhaba. Tüp bebek serüvenimi anlatmak istiyorum burada paylaşarak kafa dağıtmak ve aynı süreci yaşayanlar için yalnız olmadıklarını görmelerini istiyorum. İlk olarak 2 yıl önce süreç başladı eşimden kaynaklı tüp bebek yaptırmamız gerekti. İlk denememde hamile kaldım tamam iğneler filan zor ama bak hemen de oldu işte deyip baya havaya girdim sonra 7 haftalıkken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Doktor değiştirdim sürece tekrar başladım. Çeşitli genetik testler yaptım. Önceki doktordan embriyom kaldığı için onları taşıdım ve maalesef üçünden ikisi öldü diğerinin de kalitesi ortanın altında kaldı. Doktorum aklın kalmasın dedi eylülde transfer yaptık. Sonuç negatif. Biraz dinlendim ocakta yumurta toplama yaptım 8 tane 5.gün embriyom oluştu. Nisanda transfer oldum Embriyo iyi doktor iyi rahim iyi genetik problem yok çok umutlandım kesin olur dedim yine negatif. Haziranda histeroskopi oldum.1 ay dinlendim ve sonuç 14 Ağustosta 4.transferimi oldum. Embriyo glue tutunma aşısı bağışıklık ilaçları yapılabilecek tüm tedavileri doktorum uyguladı. Artık biz kulların elinde bir şey kalmadı. Gerisini Rabbime bırakıyorum ve teslim oluyorum. Ben artık tükendim maddi ve manevi olarak çok yıprandım. Allahım yardım etsin inşallah hepimize