Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Çantalar güzelmiş.
İsim konusunda biz de kararsızız bir türlü ortak bir ismi beğenemiyoruz. Hem anlamı güzel olsun istiyorum hem de içinde türkçe karakterler olmasın “ç,ş,ı,ğ” gibi diyorum. İlerki hayatında en basiti e mail hesabı alırken bile zorlanacak. Global karakterler olsun tek isim olsun kısa olsun derken isim yoook 😃😃😃

aynen bizde öyle 😆Almanlar kolay yazsın söylesin, anlamı güzel olsun vs derken seçenek azalıyor :)

Çok heycanlı gerçekten canım bebişinizi daha detaylı göreceksiniz 😘
Benimde bugün aşım vardı fakat doktorum ve hemşiresi pazartesi perşembe günü çalışıyorlarmış başka hemşirelerde vardı ama hem ben doktoru görmek istedim geçenlerde rutin kan tahlili yapmışlardı değerlerim iyidi ama feci saç dökülmelerim var (sizinde varmı ) 1 haftadır kopuyor resmen avuç avuç o yüzden yarın gidicem aşı olmaya hem doktorla görüşücem sağlık ocağındaki
Benimde ayrıntılı daha nisan sonunda ozamana randevum var bakalım 😃 devam ederse dökülmelerim kendi doktorumu da aramayı düşünüyorum 🤔

canım halalles diye bir markadan sözediliyır vegan doğal şampuan vs saç dökülmesine etkili diye, bir araştır dilersen gebelikte kullanılıyor mu diye- içeriği temiz olduğu için kullanılır diye düşünüyorum, emzirme döneminde kullanılıyor çünkü. Insta hesapları var, bak istersen

Benim detaylı ultrason ayın 30unda nedense ben fazla rahatım hayırlısı 😁 ayrıca doktorum tetanoz aşısı için sağlık ocağına gitme dedi, geldiğin gün hastanede yaptır dedi durumlardan dolayı öyle yapacağım
bizim her gittiğimizde bakıyor ama ne bileyim içim pır pır bu sefer 🥰bizide öğle arası çağırdı kimse yokken gelmeni istiyorum dedi doktoruma da cuma günü gittiğimde söylerim artık

aynen bizde öyle 😆Almanlar kolay yazsın söylesin, anlamı güzel olsun vs derken seçenek azalıyor :)

canım halalles diye bir markadan sözediliyır vegan doğal şampuan vs saç dökülmesine etkili diye, bir araştır dilersen gebelikte kullanılıyor mu diye- içeriği temiz olduğu için kullanılır diye düşünüyorum, emzirme döneminde kullanılıyor çünkü. Insta hesapları var, bak istersen
Evet canım instagramda gördüm (mühendisinoğlu önermişti ) reklam olmasından korkuyorum ama dökülmeleri gördükçede canım sıkılmıyor değil bi araştırayım olmazsa teşekkür ederim 😊

Kızlar birsey soracağım .... bu aralar hiç vajinasında batma hissi olan var mı ? Benim bir 6-7 hafta gibi olmustu sanki başlarda.... iki gündür bıçak saplanır gibi ani bir agrı var tam tanımı “batma” tam iç kısımda .... sizde böyle birsey hisseden var mı ? İster istemez tedirgin oldum :KK43: bir de hala hissedemedigim icin :KK43:

Kızlar birsey soracağım .... bu aralar hiç vajinasında batma hissi olan var mı ? Benim bir 6-7 hafta gibi olmustu sanki başlarda.... iki gündür bıçak saplanır gibi ani bir agrı var tam tanımı “batma” tam iç kısımda .... sizde böyle birsey hisseden var mı ? İster istemez tedirgin oldum :KK43: bir de hala hissedemedigim icin :KK43:
Vajende değil de kasıklarda hissediyorum arada anlık olarak o batma hissini. Rahim kaslarının gerilmesiyle alakalıymış. Bence senin de öyledir endişe etme inşallah.

Kızlar günaydın...
İnstagramda dolanırken bir sayfa gördüm kapı süsü magnet falan bayıldımmm 😍😍Hemen sizinle paylaşmak istedim ben kendi beğendiğimin resmini göndericem ve Allah nasip ederse inşallah yaptırıcam. Düşünürseniz bakın daha erken biliyorum ama ben biraz herşey aklımda olsun alması kolay mantığıyla ilerliyorum.
02F6E91B-086F-4D89-A7CA-C204DEEAEC81.png

Enfeksiyon olabilir mi acaba?bende de sağlı sollu ağrılar mevcut,gecen hafta doktoruma sordum,çok normal olduğunu söyledi,anormal olan karnin taş gibi sert olmasi ve tek bir bölgenin ağrıması değilde komple karnın,kasik ağrısının olması demişti.

Bu arada bebeği bu haftalarda ancak oturduğunda hafif hafif hissedersin,ayakta hatta uzanırken bile zor,kanepeye oturup ayaklarini uzatirsan bence ufak ufak hissedersin☺️

Geçen hafta birkaç kez yaşadım ama kısa sürlei olup dinlenince geçtiği için önemsemedim. Bugün de sağ kasığıma bir ağrı saplandı (ani bir hareketten sonra) onun geçmesi için dinleniyorum şimdi.

Kızlar günaydın...
İnstagramda dolanırken bir sayfa gördüm kapı süsü magnet falan bayıldımmm 😍😍Hemen sizinle paylaşmak istedim ben kendi beğendiğimin resmini göndericem ve Allah nasip ederse inşallah yaptırıcam. Düşünürseniz bakın daha erken biliyorum ama ben biraz herşey aklımda olsun alması kolay mantığıyla ilerliyorum. Eki Görüntüle 2620449
Çok ciciymiş💕 benim için de küçük prens temalı her şey bir harika 😊. Ama kapı süsü falan olabilcek mi emin değilim. Bizim zamanımıA da çok ziyaretçi almazlar hastanelere. Bir de insanlar korkar gelemez diye düşünüyorum. Artık hayat eskisi gibi olamayacak maalesef. Arkadaşım doğum yaptı sadece kocasıyla kendisi vardı. Ama hiç önemli değil sağlıkla ve zamanında doğuralım da kimse gelmesin hiç sorun değil 🤗

Blueangel34 Blueangel34 masal3487 masal3487 B Browni61 sagolun Kızlar :)))) bugün ilk defa sağlık ocağına gittim :) süperlerdi! Şansıma bomboştu , tetanoz aşısı oldum , bir de hemşire hanım el doppleri ile baktı o kadar içim rahatladı ki :) Blueangel34 Blueangel34 sen de hemşireydin degil mi ? İyi ki varsınız ya :) artık haftaya çarşambaya kadar vesvese yok .... hiçbir şeye de sinirlenmemeye çalışacağım ....

Blueangel34 Blueangel34 masal3487 masal3487 B Browni61 sagolun Kızlar :)))) bugün ilk defa sağlık ocağına gittim :) süperlerdi! Şansıma bomboştu , tetanoz aşısı oldum , bir de hemşire hanım el doppleri ile baktı o kadar içim rahatladı ki :) Blueangel34 Blueangel34 sen de hemşireydin degil mi ? İyi ki varsınız ya :) artık haftaya çarşambaya kadar vesvese yok .... hiçbir şeye de sinirlenmemeye çalışacağım ....
Ohh çok sevindim canım 🙏🏼 Tüm sağlık çalışanları iyiki varsınız.

Kızlar kıyafet dısında birseyler baktınız mı bebek arabası bebek odası vs ? Veya ne zaman almayı planlıyorsunuz ?

Günaydın kızlar 🤭 Rainbow66 Rainbow66 bu aralar tek baktığım konu beşik ve bebek arabası bebek arabasında çok çeşit var ben markaya takılmadım bakarken elele baby diye bir site keşfettim bebek arabalarını çok beğendim youtubede videolarda var geniş hafif kullanımı kolay yorumlarda süper Bi bak istersen ve suan indirimde 2 seçenek arasında kaldım ben beşikte te oda yapmayacağım suan yatak odasına çilek marka büyüyen beşik beğendik 1.600 TL birtanede portatif el altında gezenlerden alcaz umarım adı 0fikir olur...

Eklentiler

• Screenshot_20200417_060747_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200417_060747_com.android.chrome.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20200417_060710_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200417_060710_com.android.chrome.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20200416_154210_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200416_154210_com.android.chrome.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20200303_160134_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20200303_160134_com.instagram.android.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 51
son olarak bu bebek arabasını arkadasın aalmış fiyatına göre çok güzel olduğunu söylediler ben bizzat görmedim ama beğenmişler benim baktığımla özellikleri aynı gibi ama kumaş kalitesinden emin değilim sanırım Çin malı diğerinde İtalyan yazıyordu

Eklentiler

• Screenshot_20200417_073955_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200417_073955_com.android.chrome.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 56
Günaydın kızlar bugün beni de çağırdılar sağlık ocağından, tetanoz aşısı ve rutin kan tahlilleri yapıldı. Sağlık ocakları bomboş yine de inş bi sorun olmaz

son olarak bu bebek arabasını arkadasın aalmış fiyatına göre çok güzel olduğunu söylediler ben bizzat görmedim ama beğenmişler benim baktığımla özellikleri aynı gibi ama kumaş kalitesinden emin değilim sanırım Çin malı diğerinde İtalyan yazıyordu
Yoykonun modeli güzelmiş. Mini beşik düşünüyosan bak böyle bi set gördüm kiwinin. Fiyatı uyguna geliyor Tabi kalitesini bilmiyorum araştırmak lazım.

Günaydın kızlar 🤭 Rainbow66 Rainbow66 bu aralar tek baktığım konu beşik ve bebek arabası bebek arabasında çok çeşit var ben markaya takılmadım bakarken elele baby diye bir site keşfettim bebek arabalarını çok beğendim youtubede videolarda var geniş hafif kullanımı kolay yorumlarda süper Bi bak istersen ve suan indirimde 2 seçenek arasında kaldım ben beşikte te oda yapmayacağım suan yatak odasına çilek marka büyüyen beşik beğendik 1.600 TL birtanede portatif el altında gezenlerden alcaz umarım adı 0fikir olur...
Hemen kaydettim :) teşekkür ederim :) bizim taşınırken bebek odası dediğimiz hatta yeri boyasını bile ona göre seçtiğimiz oda geçtiğimiz süreçte evin depo odası oldu 🙄 elim bir türlü boşaltmaya gitmiyor herkes de kızıyor bana haklı olarak ..... ben de sunu düsünüyorum zaten bebek 6 ay-1 yıl bizimle olacak doğduktan sonra yaparım (hep bir erteleme🤣)

Günaydın kızlar bugün beni de çağırdılar sağlık ocağından, tetanoz aşısı ve rutin kan tahlilleri yapıldı. Sağlık ocakları bomboş yine de inş bi sorun olmaz
İçini ferah tut ... beni de agrın olacak vs diye korkutmuşlardı aşı yapılan yerde sıkıntı yok da bütün kaslarım agrıyor 🙄 ama bence aşıyla ilgisi yok uzun zamandır evden dışarı çıkmıyordum dün bir sürü iş hallettim eşimle fazla geldi herhalde .... eskiden 2 saat spor yapsam bu hale gelirdim şimdi günlük aktivitelerle bile kamyon çarpmışa dönüyorum 😬

Kızlar kıyafet dısında birseyler baktınız mı bebek arabası bebek odası vs ? Veya ne zaman almayı planlıyorsunuz ?
Günaydın. Anne yanı beşiği düşünüyorum ilk zamanlar için. Park yatakların kullanışlı olduğunu söylüyorlar. Onlarında yatak yanı modelleri var. Bir tane sepet beşik var evde yeğenimin. Çok kullanışlı değil galiba onlar 1 yaşa kadar ancak idare edebilir. Onu zaten oturduğumuz odaya koymayı planlıyorum arada yatırmak için. Ev değişikliği düşünüyorduk ama o da kaldı şu sıralar.Nasip olursa odası belli olduğunda ve biraz büyüdüğünde özel bir oda yaptırmayı düşünüyorum. Hani yatağı, koltuğu, oynama alanları olanlardan

İçini ferah tut ... beni de agrın olacak vs diye korkutmuşlardı aşı yapılan yerde sıkıntı yok da bütün kaslarım agrıyor 🙄 ama bence aşıyla ilgisi yok uzun zamandır evden dışarı çıkmıyordum dün bir sürü iş hallettim eşimle fazla geldi herhalde .... eskiden 2 saat spor yapsam bu hale gelirdim şimdi günlük aktivitelerle bile kamyon çarpmışa dönüyorum 😬
Aynen ya yürüyerek gittim bende 10 dakikalık yolda nasıl yoruldum 😁 ay ama güneşi havayı çok özlemişim 🙁

X