- 19 Şubat 2012
- 397
- 742
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Çantalar güzelmiş.
İsim konusunda biz de kararsızız bir türlü ortak bir ismi beğenemiyoruz. Hem anlamı güzel olsun istiyorum hem de içinde türkçe karakterler olmasın “ç,ş,ı,ğ” gibi diyorum. İlerki hayatında en basiti e mail hesabı alırken bile zorlanacak. Global karakterler olsun tek isim olsun kısa olsun derken isim yoook
aynen bizde öyle Almanlar kolay yazsın söylesin, anlamı güzel olsun vs derken seçenek azalıyor :)
Çok heycanlı gerçekten canım bebişinizi daha detaylı göreceksiniz
Benimde bugün aşım vardı fakat doktorum ve hemşiresi pazartesi perşembe günü çalışıyorlarmış başka hemşirelerde vardı ama hem ben doktoru görmek istedim geçenlerde rutin kan tahlili yapmışlardı değerlerim iyidi ama feci saç dökülmelerim var (sizinde varmı ) 1 haftadır kopuyor resmen avuç avuç o yüzden yarın gidicem aşı olmaya hem doktorla görüşücem sağlık ocağındaki
Benimde ayrıntılı daha nisan sonunda ozamana randevum var bakalım devam ederse dökülmelerim kendi doktorumu da aramayı düşünüyorum
canım halalles diye bir markadan sözediliyır vegan doğal şampuan vs saç dökülmesine etkili diye, bir araştır dilersen gebelikte kullanılıyor mu diye- içeriği temiz olduğu için kullanılır diye düşünüyorum, emzirme döneminde kullanılıyor çünkü. Insta hesapları var, bak istersen