Kızlar selam, herkes doğum yaptı bebeklerle meşgul olmaktan foruma girip yazamadık
herkes iyi mi? Nasıl gidiyor?
benim 40+5 te, suyum geldiği için normal başlayan doğumum, açılma olmadığı için suni sancı verilmesiyle 18 saatlik bir sürecin sonunda, oğlum kaka yaptığı için acil sezeryanla sonuçlandı
buna şükür.. sağsalim kucağımıza aldık ya, en önemlisi o.,
Hala inanamıyorum.. bakıp bakıp ağlıyorum, size de oluyor mu?
ne kadar şükretsem az Rabbimize.. hep hayalini kurduğum hayat gerçek oldu.. insan anne olunca korkuları şekil değiştiriyormuş .. şimdi de ya bana birşey olursa yavrum nolur gibi saçma düşünceler kaplıyor beynimi, Allah korusun..
Allah evlatlarımızı bizlere, ana babasını da evlatlara bağışlasın..
şu tüp bebek ile uğraşan herkesin rabbim hayırlı sonuçla kucaklarına aldırsın, kimseyi uğraştırmasın bizler gibi.. inşallah biz bu sınavını başarıyla atlatanlardan olmuşuzdur..
sezeryan sonrası yaklaşık 5 gün hastanede kaldık, normalde burada refakatçi olmuyor ama özel oda tuttuk eşim de benimle kalabildi. Sütüm çok hızlı gelmediği için mama desteği aldık, hala da veriyoruz mama desteği, olsun. Maşallah Kocaman oldu bile, neredeyse 2 ay olacak
Zorlu ama şahane bir yolculukmuş bu annelik.. geçmişte yaşadığım tüm zorlukları unuttum bile
şimdiden 2. Hatta 3. Bebeğin hayalini kuruyorum
Sizler nasılsınız? Keyifler, bebecikler iyi mi ?