- 30 Eylül 2014
- 342
- 418
-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
resim eklemeyi unutmuşumson olarak bu bebek arabasını arkadasın aalmış fiyatına göre çok güzel olduğunu söylediler ben bizzat görmedim ama beğenmişler benim baktığımla özellikleri aynı gibi ama kumaş kalitesinden emin değilim sanırım Çin malı diğerinde İtalyan yazıyordu
canım ilk başta bunu alalım diyorduk ama çok kaba geldi görüntüsü ben biraz ufak tefeğim
Maşallah masal hanımakızlar şükür biz detaylı ultrasonumuzu atlattık herseyim iz normal darısı sizlerin başınamasalımıızı gördük kıpır kıpırdı fındığım 21 cm 276 gram olmuşuz ❤
Baktığınız bir marka, model var mı ?Günaydın. Anne yanı beşiği düşünüyorum ilk zamanlar için. Park yatakların kullanışlı olduğunu söylüyorlar. Onlarında yatak yanı modelleri var. Bir tane sepet beşik var evde yeğenimin. Çok kullanışlı değil galiba onlar 1 yaşa kadar ancak idare edebilir. Onu zaten oturduğumuz odaya koymayı planlıyorum arada yatırmak için. Ev değişikliği düşünüyorduk ama o da kaldı şu sıralar.Nasip olursa odası belli olduğunda ve biraz büyüdüğünde özel bir oda yaptırmayı düşünüyorum. Hani yatağı, koltuğu, oynama alanları olanlardan
Cok sevindim , güzel haberler insallah katlanarak devam ederkızlar şükür biz detaylı ultrasonumuzu atlattık herseyim iz normal darısı sizlerin başınamasalımıızı gördük kıpır kıpırdı fındığım 21 cm 276 gram olmuşuz ❤
Süperkızlar şükür biz detaylı ultrasonumuzu atlattık herseyim iz normal darısı sizlerin başınamasalımıızı gördük kıpır kıpırdı fındığım 21 cm 276 gram olmuşuz
Henüz yok. Dışarıya rahat çıkabildiğimiz günler gelirse yakından bakmak istiyorum. Araba içinde aynı şeyler geçerli. Bizim için sağlamlığı önemli olacak çünkü. Arnavut kaldırımlı sokaklarımız dayanaklı bir şey lazımBaktığınız bir marka, model var mı ?
Evet aile sağlığı hemşireleri bitaneler:) kendimde olduğum için demiyorum YaniBlueangel34 masal3487 B Browni61 sagolun Kızlar :)))) bugün ilk defa sağlık ocağına gittim :) süperlerdi! Şansıma bomboştu , tetanoz aşısı oldum , bir de hemşire hanım el doppleri ile baktı o kadar içim rahatladı ki :) Blueangel34 sen de hemşireydin degil mi ? İyi ki varsınız ya :) artık haftaya çarşambaya kadar vesvese yok .... hiçbir şeye de sinirlenmemeye çalışacağım ....
Canım ben de 20+6 yım sağlık ocağından arayan soran olmadı,kaç haftaya kadar yapılıyor bu tetenoz aşısı,hemşirenin numarası da yok bende,olmadı haftaya ben kendim gideyim sağlık ocağınaEvet aile sağlığı hemşireleri bitaneler:) kendimde olduğum için demiyorum Yanibizde bakıyoruz dopplerle özellikle tetanoz aşısı öncesi. 1 aydır evdeyim, ama aklım hep gebelerimde ve bebeklerimde. Arada arıyolar daha samimi olduklarım konuşuyoruz ne yapalım gidelim mi diye soruyorlar. Aşı için gitmeyin diyorum. 2 aya kadar erteleyebiliyoruz çünkü, riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin.
Tetanoz aşısı 35.haftaya kadar yapılabiliyor literatürde ama biz yine de 30.haftaya kadar yapıyoruz. Bazı insanlarda ağrı yapabiliyor gebeyi zorlamamak açısından 30.haftayı geçirmiyoruz. Daha var yani sizin de telaş etmeyin. Ben de yaptırmadım henüz.Canım ben de 20+6 yım sağlık ocağından arayan soran olmadı,kaç haftaya kadar yapılıyor bu tetenoz aşısı,hemşirenin numarası da yok bende,olmadı haftaya ben kendim gideyim sağlık ocağına
Ben de hiç gitmemeyi düşünmüştüm başta ama bomboştu .... benim şansım oldu :) tabi 1 ay sonra rapelde nasıl olur ortam bilmiyorumEvet aile sağlığı hemşireleri bitaneler:) kendimde olduğum için demiyorum Yanibizde bakıyoruz dopplerle özellikle tetanoz aşısı öncesi. 1 aydır evdeyim, ama aklım hep gebelerimde ve bebeklerimde. Arada arıyolar daha samimi olduklarım konuşuyoruz ne yapalım gidelim mi diye soruyorlar. Aşı için gitmeyin diyorum. 2 aya kadar erteleyebiliyoruz çünkü, riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin.
60x120 yi en fazla 2,5-3 yaşına kadar kullanır sanırım sonrasında küçük geliyoHerkese selambugün 1 aydan sonra ben de bebeğiMi gördüm aynı babası olmuş sıpa pazartesi ayrıntılı ultrasona gideceğiz inş bir sorun çıkmaz...
Beşik olarak anne yanı ama ahşap sallnanan 60x120 gibi ölçülerde olanlarından alıcam sanırım 3-5 yaşa kadar kullanılabilir sanki... çilekte gördüm bir tane ama internette yatağıyla uyku setiyle satılanlar var 1000-1200 lira civarı. İkeadan da bir şifonyer aldık sadece. Biz de küçük odayı giyinme odası gibi kullanıyorduk, gardrop falan ordaydı, hazır bu aralara evdeyken onu yatak odasına taşıdık, ben en az 2 yıl giyemeyeceğim kıyafetleri ayırıp vakumlu hurçlara koydum vs baya iş yaptık aslında ama hala bişey almış değilizolur ya hallederiz bi şekilde...
halası da arabasını alacakmış, mamas&papas denemiştim onu istedim bakalım:)