- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Amin canım hayırlı günler.. acele ettim galiba yazan olmayınca defakto dan aldım inşallah çok kötü değildir trendyoldan çok baktım hep ince geldi evde giyilir yazmışlar cesaret etmedimGünaydııııın güzel bir gün olsun hepimize. Canım benimde defactodan aldığım biraz naylonumsu ve kalın kumaş geldi. Kışlık yani. O yüzden dün trendyoldan bakındım yorumları falan okudum IŞŞIL diye bir marka var %97 pamuk yazıyor içeriği. Tabi gözümle görmedim ama iyi duruyor gibi geldi.
Iyi günlerde kullan canım. Benimkilerde gelmis 2 gün önce. Biraz dursun dedim eşimin iş yerinde. Eve geldiğinde yıkarım. Normal üst giyimlerinde bir beden büyüklerinden alacağım bir iki taneAmin canım hayırlı günler.. acele ettim galiba yazan olmayınca defakto dan aldım inşallah çok kötü değildir trendyoldan çok baktım hep ince geldi evde giyilir yazmışlar cesaret etmedimseninkinin aynısı mı acaba şu aralar idare eder sanırım
sende güle güle kullan canım AA ben üstleri normal adımda altları büyük aldım hep inş olurIyi günlerde kullan canım. Benimkilerde gelmis 2 gün önce. Biraz dursun dedim eşimin iş yerinde. Eve geldiğinde yıkarım. Normal üst giyimlerinde bir beden büyüklerinden alacağım bir iki tane
Üst beden büyüdü benimsende güle güle kullan canım AA ben üstleri normal adımda altları büyük aldım hep inş olurama ilerisi için artık büyüncede alırım üst
Benimki bu canım. Ya zaten çok önemli değil ben evde giymek için aldım. Dışarda giymek için daha önce 3 aylık olunca almıştım iyi güzel bir kot pantolon. İyi günlerde kullanın hepiniz. En çok bu tshirt lere özenirdim yıllardır Allah biliyoAmin canım hayırlı günler.. acele ettim galiba yazan olmayınca defakto dan aldım inşallah çok kötü değildir trendyoldan çok baktım hep ince geldi evde giyilir yazmışlar cesaret etmedimseninkinin aynısı mı acaba şu aralar idare eder sanırım
Bende çok özeniyordum valla ekledim Birtane içime sinmedi yenileri gelir ümidiyle geri çıkardımBenimki bu canım. Ya zaten çok önemli değil ben evde giymek için aldım. Dışarda giymek için daha önce 3 aylık olunca almıştım iyi güzel bir kot pantolon. İyi günlerde kullanın hepiniz. En çok bu tshirt lere özenirdim yıllardır Allah biliyoçok şükür giymek nasip oldu.
benimde büyüdü valla bu kataloglardan pierre cardinin çamasırları dan almıştım bir yakınım satıyordu büyükmüş kalıpları kullanamıyordum şu ara çok işime yaradıÜst beden büyüdü benimÇamaşırlarda bile sıkıntı var. Önceden sporcuların en büyüğünden almıştım 2 tane onlarla idare ediyorum. Sağlıkla büyüsün minikler biz razıyız her şeye
Benimde oluyordu canım druma söyledim fitil verdi 1 haftalık daha dün bitti inşallah geçerKızlar sarı kıvamlı akıntınız oluyormu bazen
Nasıl bı fıtıl cnmBenimde oluyordu canım druma söyledim fitil verdi 1 haftalık daha dün bitti inşallah geçer
Tam emin değilim ama ismi mixovul sanırım öyle bişey di canımNasıl bı fıtıl cnm
Anladım cnm benım saol ıkız mı senındeTam emin değilim ama ismi mixovul sanırım öyle bişey di canım
Yok canım tek transfer benim tek gebelik nasip olursa%90 kız dedi drumuzAnladım cnm benım saol ıkız mı senınde
Aallah cnm benım ıkızlerımde kız ıns rabbım zamanında kucagımıza almayı nasıp etsın ınsYok canım tek transfer benim tek gebelik nasip olursa%90 kız dedi drumuz
Amin canım suanki durumda bu dünyaya bi masum getirmekten o kadar çok korkuyorum ki Rabbim tez zamanda feraha eristirsinAallah cnm benım ıkızlerımde kız ıns rabbım zamanında kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
hos geldin canımBebek kayıpları icin de ... Allah hiçbirimize yaşatmasın diye dua ediyorum ... ama bir yandan da kendimi psikolojik olarak herseye hazır tutmaya çalışıyorum ... hayatta hersey başımıza gelebilir ... 3 yıl önce bana sorsanız hamilelik için ne hayallerim vardı .... eşim beni “Babymoon”a götürür diyordum şimdi tatil olarak misafir odasına geçiyoruzişin esprisi ama hep dediğim şeyi tekrarlıyorum (kendi kendime de) tevekküllü olmalıyız .... biz elimizden geleni zaten yapıyoruz gerisi takdir-i ilahi ...
Hoşbulduk :) özledim kızlar muhabbetinizi :) senin işin biraz daha kolay olacaktır , kızlar icin cok daha fazla ve güzel seçenek var .... ben süslü şeyleri seviyorum , ama özellikle de eşim(ben bu kadar hassas olacağını tahmin etmemiştim) %100 doğal olsun , cok boyalı olmasın vs dedi (ben de biraz farklı birsey olsun istiyordum) ... erkekler için zaten seçenek az .... sonra fotoğrafını koyacağım takımı gördük .... kuzumuzun kuzulu cicilerihos geldin canımnapsam bende mi alsam bir takım ya hangi siteden markadan aldın inş bu süreç geçerde güzel günler bebişlerimizle gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?