-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
güle güle kullansın minik kuzu gibi çok güzel bende arastırayım bakalım neler var neler yok.. olsun bir takım bir takımdır en azından aklında olacağına yanında dursunnHoşbulduk :) özledim kızlar muhabbetinizi :) senin işin biraz daha kolay olacaktır , kızlar icin cok daha fazla ve güzel seçenek var .... ben süslü şeyleri seviyorum , ama özellikle de eşim(ben bu kadar hassas olacağını tahmin etmemiştim) %100 doğal olsun , cok boyalı olmasın vs dedi (ben de biraz farklı birsey olsun istiyordum) ... erkekler için zaten seçenek az .... sonra fotoğrafını koyacağım takımı gördük .... kuzumuzun kuzulu cicilericok hoşumuza gitti %100 pamuklu doğal .... aldık hesaplı gibi de geldi (eşimin dogumgünü indirimiyle 140 küsüre geldi) .... bir gözatın isterseniz .... en kötüsünü düşündüm ; başıma birşey gelirse cok yakın arkadasım da benimle aynı senede onunki de erkek ona hediye ederim diye düşündüm .... şimdilik kutusunda saklıyorum , son ay kayınvalidem de geldiğinde hepsini çıkartıp yıkamayı düsünüyorum .... 1 tane aldım kenarda dursun... bazı hastaneler de veriyorlarmış bilmiyordum ... Markası hug by organic diye bir marka ; n11, trendyolda var ....Eki Görüntüle 2618421 ....
Hoşgeldin canım,rabbim o cicilerin içini doldursun inşallahHoşbulduk :) özledim kızlar muhabbetinizi :) senin işin biraz daha kolay olacaktır , kızlar icin cok daha fazla ve güzel seçenek var .... ben süslü şeyleri seviyorum , ama özellikle de eşim(ben bu kadar hassas olacağını tahmin etmemiştim) %100 doğal olsun , cok boyalı olmasın vs dedi (ben de biraz farklı birsey olsun istiyordum) ... erkekler için zaten seçenek az .... sonra fotoğrafını koyacağım takımı gördük .... kuzumuzun kuzulu cicilericok hoşumuza gitti %100 pamuklu doğal .... aldık hesaplı gibi de geldi (eşimin dogumgünü indirimiyle 140 küsüre geldi) .... bir gözatın isterseniz .... en kötüsünü düşündüm ; başıma birşey gelirse cok yakın arkadasım da benimle aynı senede onunki de erkek ona hediye ederim diye düşündüm .... şimdilik kutusunda saklıyorum , son ay kayınvalidem de geldiğinde hepsini çıkartıp yıkamayı düsünüyorum .... 1 tane aldım kenarda dursun... bazı hastaneler de veriyorlarmış bilmiyordum ... Markası hug by organic diye bir marka ; n11, trendyolda var ....Eki Görüntüle 2618421 ....
Cok güzellerBende artık alıyorum 2 set aldım şimdilik, yoksa evde kafayı yicez bunlarla oyalanıyoruz
yaaa bende bayıldım ne güzel seyler almıssın sen nerden aldın bakemmBende artık alıyorum 2 set aldım şimdilik, yoksa evde kafayı yicez bunlarla oyalanıyoruz
Bilmem giyer mi kiCok güzellerözellikle sağdakileri cok beğendim flamingo cok hoşuma gidiyor erkek cocugu flamingo giyemez mi ya
Teşekkür ederim inş. Trenyoldan aldım bi set 125 ti kuponla 200 geldi toplam. Kumaşları güzel baya. Diğer bodyler polonun sitesinde indirim vardıyaaa bende bayıldım ne güzel seyler almıssın sen nerden aldın bakemminstagramda iki tane site var beğendiğim seyler var ama bunlardan yok ❤❤imaj bebeyi biliyorum yeğenime almıstım malı çok güzel yumuşacık güle güle kullansın prenses❤
Teşekkürler :) cok sevindim .... ya ben de bazen birseyler hissediyor gibiyim ama böyle nabız gibi pıt pıt emin olamıyorum
Çok teşekkürler
ya bende suan bile kımıldıyor pıt pıt pıt ama doktor gaz dedi imkansız bunun gaz olması dediğin gibi artık ayaktayken hissediyorum ben suan bile pıt pıt yani ben çok erken hissettim daha önce olmayan gaz birdenmi pıt pıt yapmaya başladı bu doktorlar bizi anlamıyor bence
İlk gebeliklerde genelde 20. Haftada hissedilir diyor doktorlar. Ama kişinin karın kaslarına ve kilosuna göre de değişen bir şey olduğunu belirtiyorlar. Belki de net olarak anlamlandırmamız 20.-24. Haftaları bulacak ilk kez yaşadığımız bir şeyya bende suan bile kımıldıyor pıt pıt pıt ama doktor gaz dedi imkansız bunun gaz olması dediğin gibi artık ayaktayken hissediyorum ben suan bile pıt pıt yani ben çok erken hissettim daha önce olmayan gaz birdenmi pıt pıt yapmaya başladı bu doktorlar bizi anlamıyor bence
Süper ! Cok sevindim :) benim haftaya çarşamba detaylı usg randevum .... cok sinirli ve gerginimMerhaba kızlarbugün kontrolümüz vardı. Her şey yolunda çok şükür. 1 aydır görmemiştim kuzucuğumu çok mutluyum bugün . Detaylı detaylı tüm organlarına falan bakıyor her gidişimde doktorum çok memnunun Ayrıca perinatolog içinde bir sonraki muayeneden sonra konuşuruz, dedi.
Her şey güzel olacak canımSüper ! Cok sevindim :) benim haftaya çarşamba detaylı usg randevum .... cok sinirli ve gerginimböyle kendimi sınava girecekmiş gibi hissediyorum ya geçemezsem? İyi düşünmeye çalışıyorum .... bangır bangır hissetsem hareketlerini sıkıntı olmayacak da işte biraz daha sabır ...
Yaaaa aynen öyle oluyor. O doktorların dediğine yok artık diyorum gerçekten. Evet gaz hareketleri de oluyo bende kendimi bildim bileli çünkü düzensiz barsak sendromum var. Yani gaz ve bebek hareketlerini çok net bir şekilde ayırt edebiliyorum ve hissettiğimde 17+5 tim. Gayet eminim bu konuda ağzımı bozdurmasınlarya bende suan bile kımıldıyor pıt pıt pıt ama doktor gaz dedi imkansız bunun gaz olması dediğin gibi artık ayaktayken hissediyorum ben suan bile pıt pıt yani ben çok erken hissettim daha önce olmayan gaz birdenmi pıt pıt yapmaya başladı bu doktorlar bizi anlamıyor bence
Aynen bende öyle, detaylı ultrason bende sınav stresi.. sanki onu atlatırsam rahat nefes alabileceğim artık alışveriş filan yapabileceğim gibi. Henüz bir iğne bile almadım. Kendimi tutuyorum , totem gibi birşeyDetaylıyı da geçtikten sonra yavaş yavaş bakarım artık birseyler diye düsünüyorum ....
Desene ömürboyu saykoya bağlayacağım benHer şey güzel olacak canımŞimdiye kadar da bir şey görse söylerdi doktor. Arkadaşlarım diyor ki hareketlerimi hissedince de bitmiyor, bu sefer hareketlerini saymaya başlıyorsun “yok niye hareket etmedi, bugün az haret etti” vs vs. Sen artık bir annesin diyorlar endişe ve telaş hiç bitmeyecek