- 19 Şubat 2012
- 397
- 742
- 303
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Belli olmadı mı canım cinsiyet?Ay bugün hamilelik günlüğümde isim önerisi varmış, kız olursa kesin düşünücem
Ayın 7sinde randevum o zaman kesinleşecek inş.Belli olmadı mı canım cinsiyet?
Tabii ki , ne zamandı transferin ikiz mi tek mi cinsiyet belli mi seni de ekleyelim ilk listeye :)Aralıkta transferi olan, gebeliği sağlıklı devam eden AMA diğer başlıkta yazışmayanlar da gelebiliyor mu? :)
Hepinize hayırlı olsun bu arada, maşallah.
19 aralık transferTabii ki , ne zamandı transferin ikiz mi tek mi cinsiyet belli mi seni de ekleyelim ilk listeye :)
Bize de aktarabilir misin yararlı bilgileri ? Ben de bir iki bakayım dedim ama fazla birsey bulamadım .... özellikle kaliteli bebek arabası , yatak , beslenme emzirme vs kısmında ihtiyacımız olacağına inanıyorum19 aralık transfer
İkiz
Cinsiyet belli değil
Doğum tahminen 18 ağustos
Ben genelde ikiz anneleri ve çoktan doğurmuş olanların başlıklarında geziniyorum gerekli olan şeyleri öğrenip not tutayım diye, ilk gebelik benim. Ama tüp bebek sayfasından da kopamadım her gün başlıklara bakınıyorum. Bu başlığı görünce sevindim :)
Ufak tefek agrılar normal diye düşünüyorum , bir iki ay “üste görenler” bile oluyormus .... Benim o ağrılar sadece adet döneminde degil de çok yürüyünce ayakta durunca veya stres yaparsam oluyor ....kızlar adet dönemlerinizde ufak ağrılar yaşıyormusunuz daha bu 3. c ü adet döngüm adet agrısı gibi ama daha ufak ağrılar var sızı gibi normaldir değilmi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?