ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Dün yoğurt tatlısı yapmıştım, bugün bitti:) Yarın, öbür gün yaparım bu keki
Evet Zaten bir ona takılıyorum, nesini yiyorlar, et desene yok, tırnakları mı kemiriyorlar
Kalabalıkta ne kek kalıyor ne tatlı.

Evet ya ne eti var ne kemiği.Pis mideliler.

Misafire sağlıgını düşündüm desen olmaz mı?
Asla.Aman üç günlük dünya Efser'im çok kasmaya gerek yok. Bugün yeriz yarın iki saat yürürüz böyle geçer gider hayat.Yemeden de hayat çok sıkıcı be.

Vallaha üşenirim Vuslatım benim ilham perileri çok tembel o konuda
Ben bazen gecenin 3 ünde bile kalkıp tatlı tuzlu yapıyorum Ama şimdi üşengenliğim üstümde
Kalabalıkta ne kek kalıyor ne tatlı.

Evet ya ne eti var ne kemiği.Pis mideliler.
Bir tepsi bir akşamda ya da ikinci güne paylaşamayacakları kadar az kalıyor
Adra kusma smileyi koyabilir miyim

Asla.Aman üç günlük dünya Efser'im çok kasmaya gerek yok. Bugün yeriz yarın iki saat yürürüz böyle geçer gider hayat.Yemeden de hayat çok sıkıcı be.
Hiç kasmıyorum ýüremiyi sevmeyen bir misafirse benim gibi

Ben bazen gecenin 3 ünde bile kalkıp tatlı tuzlu yapıyorum Ama şimdi üşengenliğim üstümde

Ayy ne gıcıktır o durum.Az vardır ve biri hep açıkta kalır.Sonra sen ye,yok ben az yedim sen yeme kavgaları sürer gider.

Koy koy tam yeri valla.

Hiç kasmıyorum ýüremiyi sevmeyen bir misafirse benim gibi
Yok arkadaşım birlikte yürüyoruz.Yürümek çok güzel ya.Biz artık şehir dışına yol almaya başladık.Orada ne var gel az daha gidelim derken bakıyoruz kilometrelerce yol gitmişiz.Dönüşte dolmuşa binsek yeridir.

Bizde çok aranmıyor o tür şeyler çaylada armız yok yanındada birşey aramıyoruz galiba ilham perileri eserse yaparım o da yoksa aramiyoruz

Galiba ben taksiye binerdim

Ayy ne gıcıktır o durum.Az vardır ve biri hep açıkta kalır.Sonra sen ye,yok ben az yedim sen yeme kavgaları sürer gider.

Koy koy tam yeri valla.
İşte aynen dediğin gibi oluyor, ben de cm ne kadar bir lokma da olsa paylaştırmaya çalışıyorum
Eşim ben de yiyecektim diyor, sen yemesen de olur diye geçiştiriyorumAdam tatlı hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…