Onlar yolu saşırmış benceFazla özgürlük iyi değil.Söyle onlara eve dönsünler.Çocuklar kek,börek bekliyor.
Yok kuzum yazın hiç içilmez bizde sabahları işte bana içince fenalık gelir yazın zaten sicakBen yaz, kış demeden bardak bardak içerimHele yazın akşamları balkonda çay keyfi daha başka olur
Yazın balkonda içilen çay çok güzel oluyor.Bizde de sabah,öğlen,akşam içilir.Bazen öğlen çay yerine nescafe olur.Ama genelde çay tercih edilir.Ben yaz, kış demeden bardak bardak içerimHele yazın akşamları balkonda çay keyfi daha başka olur
Hiç alakası yok.Onlar yolu saşırmış bence
Yok kuzum yazın hiç içilmez bizde sabahları ıste bana içince fenalık gelir yazın zaten sicak
Yazın şöyle çayını alıp balkona geç, mis gibi havada yudumla daha bırakamazsınSevmiyorumbulunduğum yerden mi bilmiyorum sevmiyorum ben ağlardım
İnanmıyorumEvet ya çok tatlıcıyım.Boğa burcuyum.
Olmaz ki ama, içmem lazımOnlar yolu saşırmış bence
Yok kuzum yazın hiç içilmez bizde sabahları işte bana içince fenalık gelir yazın zaten sicak
Biz de de aynı, 2-3 demlik gider gündeYazın balkonda içilen çay çok güzel oluyor.Bizde de sabah,öğlen,akşam içilir.Bazen öğlen çay yerine nescafe olur.Ama genelde çay tercih edilir.
Yok anlatma o iflah olmaz bir çay düşmanı.Yazın şöyle çayını alıp balkona geç, mis gibi havada yudumla daha bırakamazsın
O dereceye gelmiştim
İnanmıyorumTam tahmin ettiğim gibi boğa burcusun Anlamıştım, o yüzden sordum
Öyle mi diyorsunYok anlatma o iflah olmaz bir çay düşmanı.
Yemeye düşkünlükten anladın dimi.Öyleymiş galiba.Ben hiç inanmıyorum burçlara:)
İyi geceler canımKızlar şarjım isyan cıglığı atıyor ben kaçtım iyi geceler size
İyi geceler canım.Kızlar şarjım isyan cıglığı atıyor ben kaçtım iyi geceler size
Evet öyle.Öyle mi diyorsun
EvetFal olarak ben de inanmıyorum, sadece özellik olarak uyuyor karakterler
Bazı özellikler uyabiliyor, benim annem de boğa burcu, eşimle bayağı özellikleri uyuşuyordu:)Evet öyle.
Hiç bilmiyorum özelliklerini.Dünyadaki milyarlarca boğa aynı şeyleri yaşayabilir mi?Herkesin hayatı farklı,imkanları farklı bunları hepsine mal etmek bana çok saçma geliyor:)Ama genel özelliklerini bilemem.Gün gün burç okuyanlar var komik.
Evet genel özellikleri uyabilir.Ama gün gün,hafta hafta burçları anlatıyorlar.Bazen duyuyorum hamileyken çocuklarını bile erken aldıranlar var istediği burç olsun diye.Bazı özellikler uyabiliyor, benim annem de boğa burcu, eşimle bayağı özellikleri uyuşuyordu:)
Ay o günlük burçlara uyuz oluyorum zaten, kim oluyorlar da gelecekten haber veriyorlar kafalarına göre
O günlük burçlara bakılırsa dünyada dertsiz insan olmaz, herkes paralı pullu, mutlu mesut yaşıyor olurdu
YuhEvet genel özellikleri uyabilir.Ama gün gün,hafta hafta burçları anlatıyorlar.Bazen duyuyorum hamileyken çocuklarını bile erken aldıranlar var istediği burç olsun diye.Allah'ın işine ne karışıyorsun dimi.Gazeteler veya net sayfaları çok okunsun veya çok tıklansın diye hep iyi şeyler yazıyorlardır.
Vuslat'cığım ben çıkıyorum.İyi geceler canım.
Ben sizin perileri çalayım en iyisi miEki Görüntüle 1827068
AdraKeki yaptım, soğur soğumaz çocuklar saldırdı yarısı gitti
Tarif için teşekkürler canım
Ellerine sağlık canım.Çok güzel görünüyor.Eki Görüntüle 1827068
AdraKeki yaptım, soğur soğumaz çocuklar saldırdı yarısı gitti
Tarif için teşekkürler canım
Çalma ödünç verelim.Ben sizin perileri çalayım en iyisi mi
Yok heyecan katmam lazımÇalma ödünç verelim.