ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Fazla özgürlük iyi değil.Söyle onlara eve dönsünler.Çocuklar kek,börek bekliyor.
Onlar yolu saşırmış bence
Ben yaz, kış demeden bardak bardak içerim Hele yazın akşamları balkonda çay keyfi daha başka olur
Yok kuzum yazın hiç içilmez bizde sabahları işte bana içince fenalık gelir yazın zaten sicak

Ben yaz, kış demeden bardak bardak içerim Hele yazın akşamları balkonda çay keyfi daha başka olur
Yazın balkonda içilen çay çok güzel oluyor.Bizde de sabah,öğlen,akşam içilir.Bazen öğlen çay yerine nescafe olur.Ama genelde çay tercih edilir.

Yok kuzum yazın hiç içilmez bizde sabahları ıste bana içince fenalık gelir yazın zaten sicak
Hiç alakası yok.Yemek de sıcak yeme o zaman Efser.

Sevmiyorum bulunduğum yerden mi bilmiyorum sevmiyorum ben ağlardım
Yazın şöyle çayını alıp balkona geç, mis gibi havada yudumla daha bırakamazsın
O dereceye gelmiştim
Evet ya çok tatlıcıyım.Boğa burcuyum.
İnanmıyorum Tam tahmin ettiğim gibi boğa burcusun Anlamıştım, o yüzden sordum

Yok kuzum yazın hiç içilmez bizde sabahları işte bana içince fenalık gelir yazın zaten sicak
Olmaz ki ama, içmem lazım Zorla çay içirttiricem

Yazın balkonda içilen çay çok güzel oluyor.Bizde de sabah,öğlen,akşam içilir.Bazen öğlen çay yerine nescafe olur.Ama genelde çay tercih edilir.
Biz de de aynı, 2-3 demlik gider günde

Yazın şöyle çayını alıp balkona geç, mis gibi havada yudumla daha bırakamazsın
O dereceye gelmiştim

İnanmıyorum Tam tahmin ettiğim gibi boğa burcusun Anlamıştım, o yüzden sordum
Yok anlatma o iflah olmaz bir çay düşmanı.

Yemeye düşkünlükten anladın dimi.Öyleymiş galiba.Ben hiç inanmıyorum burçlara:)

Yok anlatma o iflah olmaz bir çay düşmanı.

Yemeye düşkünlükten anladın dimi.Öyleymiş galiba.Ben hiç inanmıyorum burçlara:)
Öyle mi diyorsun
Evet Fal olarak ben de inanmıyorum, sadece özellik olarak uyuyor karakterler

Öyle mi diyorsun
Evet Fal olarak ben de inanmıyorum, sadece özellik olarak uyuyor karakterler
Evet öyle.

Hiç bilmiyorum özelliklerini.Dünyadaki milyarlarca boğa aynı şeyleri yaşayabilir mi?Herkesin hayatı farklı,imkanları farklı bunları hepsine mal etmek bana çok saçma geliyor:)Ama genel özelliklerini bilemem.Gün gün burç okuyanlar var komik.

Bazı özellikler uyabiliyor, benim annem de boğa burcu, eşimle bayağı özellikleri uyuşuyordu:)
Ay o günlük burçlara uyuz oluyorum zaten, kim oluyorlar da gelecekten haber veriyorlar kafalarına göre
O günlük burçlara bakılırsa dünyada dertsiz insan olmaz, herkes paralı pullu, mutlu mesut yaşıyor olurdu

Evet genel özellikleri uyabilir.Ama gün gün,hafta hafta burçları anlatıyorlar.Bazen duyuyorum hamileyken çocuklarını bile erken aldıranlar var istediği burç olsun diye.Allah'ın işine ne karışıyorsun dimi.Gazeteler veya net sayfaları çok okunsun veya çok tıklansın diye hep iyi şeyler yazıyorlardır.

Vuslat'cığım ben çıkıyorum.İyi geceler canım.

Yuh Uçmuş millet

Vuslat'cığım ben çıkıyorum.İyi geceler canım.

İyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…