- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Evet canım kkya öyle üye olmuştum
Ama neredeyse 6-7 yıldır Nevreste
Allah razi olsun...
Iyiki Nevrestesin...
Ikiz81 isimli editör yakismazdi Kk'ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım kkya öyle üye olmuştum
Ama neredeyse 6-7 yıldır Nevreste
Aynen yemeklerimiz çok güzel:)Evet, bende Doğu mutfağını seviyorum. Çok lezzetli yemekleri var. Yapalım
Bence gayet güzel, hele baklava
Nevreste olarak Editör oldum zatenYaşımıda belli ediyorduAllah razi olsun...
Iyiki Nevrestesin...
Ikiz81 isimli editör yakismazdi Kk'ya
Nevreste olarak Editör oldum zatenYaşımıda belli ediyordu
Ooo sen eskiden beri şehir şehir geziyormuşsun, şimdi antepde kala kaldın ama antep de güzel, hakkını yememek lazımAynen yemeklerimiz çok güzel:)
Doğunun farklı şehirlerinde yaşadım:)Hepsinden farklı yemekler öğrendim.Babamda memurdu.Uzun yıllar lojmanda oturduk.Tabi komşular farklı şehirlerden olunca benim yemek kültürüm biraz genişledi:)
Baklavanın birde tadına baksan:)
Nevreste olarak Editör oldum zatenYaşımıda belli ediyordu
Sağol canım bende çok seviyorum:)Tarif bakarken eski nikine denk geldim...
Nevreste çok güzel
Aynen canım ben 3 yaşından beri geziyorumAntep bizi çok seviyor yakamızı bırakmıyorAynen Antep çok güzel bir şehirOoo sen eskiden beri şehir şehir geziyormuşsun, şimdi antepde kala kaldın ama antep de güzel, hakkını yememek lazım
Aman yok ben halimden memnunumIkiz90 yapsaydın çıtır gösterirdi seni...
90 60 90 gibi oldu
Sağol canım bende çok seviyorum:)
Genç,taze,yeni demekBenden bahsediyor
Sende benden öğrendim bayağı gazlıyorsunBu senden başkası olamazdi...
Ne yani şimdi senin yerine ben genç taze olsam yakışır mı... Yakışmaz
Sende benden öğrendim bayağı gazlıyorsun
Evet çok eğleneceyukkkkHadi evimize gidelimSenden öğrenecek çok şey var daha ...
Çok eğleneceyukk
Evet yemekleri harika almacı pazarına gittin mi hic fıstıklı katmer cok güzelAynen canım ben 3 yaşından beri geziyorumAntep bizi çok seviyor yakamızı bırakmıyorAynen Antep çok güzel bir şehir
Gittim canımÖzellikle geçtiğimiz yıl gezmediğim yer kalmadı:)Yemek kültürü muhteşem:)Bu ayın sonuna doğru yemek festivali var:)Evet yemekleri harika almacı pazarına gittin mi hic fıstıklı katmer katmer cok güzel
Yaaa gitsek mi acaba ben bunu bi araştıryımGittim canımÖzellikle geçtiğimiz yıl gezmediğim yer kalmadı:)Yemek kültürü muhteşem:)Bu ayın sonuna doğru yemek festivali var:)
20-21-22 Eylül'de olacak canımBize 22 Eylül uyuyor diğer günler biraz zor olacak:)Yaaa gitsek mi acaba ben bunu bi araştıryım
Evet baktım :) uluslar arası Gastronomi yemek yarışması her yerde yarışma heyecanı. Burda da aynı tarihlere denk geliyor. Eşimi ikna edebilirsem gelmek isterim20-21-22 Eylül'de olacak canımBize 22 Eylül uyuyor diğer günler biraz zor olacak:)
İnşaallah canımEvet baktım :) uluslar arası Gastronomi yemek yarışması her yerde yarışma heyecanı. Burda da aynı tarihlere denk geliyor. Eşimi ikna edebilirsem gelmek isterim