• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevreste'nin Mutfağı

Evet, bende Doğu mutfağını seviyorum. Çok lezzetli yemekleri var. Yapalım:KK5:

Bence gayet güzel, hele baklava:dondurma:
Aynen yemeklerimiz çok güzel:)
Doğunun farklı şehirlerinde yaşadım:)Hepsinden farklı yemekler öğrendim.Babamda memurdu.Uzun yıllar lojmanda oturduk.Tabi komşular farklı şehirlerden olunca benim yemek kültürüm biraz genişledi:)
Baklavanın birde tadına baksan:)

Aynen yemeklerimiz çok güzel:)
Doğunun farklı şehirlerinde yaşadım:)Hepsinden farklı yemekler öğrendim.Babamda memurdu.Uzun yıllar lojmanda oturduk.Tabi komşular farklı şehirlerden olunca benim yemek kültürüm biraz genişledi:)
Baklavanın birde tadına baksan:)
Ooo sen eskiden beri şehir şehir geziyormuşsun, şimdi antepde kala kaldın :KK53: ama antep de güzel, hakkını yememek lazım:KK19:

Ooo sen eskiden beri şehir şehir geziyormuşsun, şimdi antepde kala kaldın :KK53: ama antep de güzel, hakkını yememek lazım:KK19:
Aynen canım ben 3 yaşından beri geziyorum:skandal:Antep bizi çok seviyor yakamızı bırakmıyor:skandal:Aynen Antep çok güzel bir şehir:kk77:

Evet yemekleri harika:kk77: almacı pazarına gittin mi hic:KK45: fıstıklı katmer katmer cok güzel:kk77:
Gittim canım:KK19:Özellikle geçtiğimiz yıl gezmediğim yer kalmadı:)Yemek kültürü muhteşem:)Bu ayın sonuna doğru yemek festivali var:)

20-21-22 Eylül'de olacak canım:KK66:Bize 22 Eylül uyuyor diğer günler biraz zor olacak:)
Evet baktım :) uluslar arası Gastronomi yemek yarışması:KK45: her yerde yarışma heyecanı. Burda da aynı tarihlere denk geliyor. Eşimi ikna edebilirsem gelmek isterim:KK71:

Back