- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık canım.Tavuğun sosuna ne katıyorsun?Gecen aksam ekleyecektim unutmusum.
Ev yapimi eriste ve marineli tavuk kizartma.
Eline sağlık canım.Tavuğun sosuna ne katıyorsun?
Köri dışında aynı sayılır eklediklerimiz.Köriyi ben de deneyeyim.Teşekkürler canım.Sagol kuzum. Marine ederken biraz yogurt, salca, cok az yag, tuz. Baharat olarqk da azar azar karabiber, kirmizi toz biber, kimyon, kekik ve köri ekliyorum :)
Köri dışında aynı sayılır eklediklerimiz.Köriyi ben de deneyeyim.Teşekkürler canım.
Gecen aksam ekleyecektim unutmusum.
Ev yapimi eriste ve marineli tavuk kizartma.
teşekkür ederim cnm :) beğendim açıkçası ben 1 gün beklettim sosta gayet de güzel çekmişti :)Afiyet olsun canim begendigine sevindim. Harika gorunuyor
Evet vakit varsa bekletince daha guzel oluyor.teşekkür ederim cnm :) beğendim açıkçası ben 1 gün beklettim sosta gayet de güzel çekmişti :)
Eline sağlık canım.Ispanaklı peynirli yemiştim ama pırasalı yemedim.Denerim inşallah bir gün.Selam kizlar. Dun aksam icinde ne ararsaniz olan bir kış boregi yaptim :)
Bu ic harca cidden bayiliyorum. Denemeyen varsa tavsiye ederim.
Ic harc malzemeleri: 1 kuru sogan, 2 tane pirasa, 350 gr kadar ispanak, biraz peynir (cokelek kullaniyorum boreklerde), tuz, karabiber, kuru nane ve siviyag.
Kuru nane yerine varsa taze nane de olur cok yakisiyor :)
Eline sağlık canım.Ispanaklı peynirli yemiştim ama pırasalı yemedim.Denerim inşallah bir gün.
Eline sağlık bir yerde yemiştim pırasalı peynirli börek oda çökelekti tadı güzel olmuştu pırasa yemeğini yemeyenler bile yemişti börekten.Selam kizlar. Dun aksam icinde ne ararsaniz olan bir kış boregi yaptim :)
Bu ic harca cidden bayiliyorum. Denemeyen varsa tavsiye ederim.
Ic harc malzemeleri: 1 kuru sogan, 2 tane pirasa, 350 gr kadar ispanak, biraz peynir (cokelek kullaniyorum boreklerde), tuz, karabiber, kuru nane ve siviyag.
Kuru nane yerine varsa taze nane de olur cok yakisiyor :)
Eline sağlık bir yerde yemiştim pırasalı peynirli börek oda çökelekti tadı güzel olmuştu pırasa yemeğini yemeyenler bile yemişti börekten.