ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

İşte aynen dediğin gibi oluyor, ben de cm ne kadar bir lokma da olsa paylaştırmaya çalışıyorum
Eşim ben de yiyecektim diyor, sen yemesen de olur diye geçiştiriyorumAdam tatlı hastası
Nasıl da biliyorum.Az olunca herkesin yiyesi tutar zaten.Tatlı konusunda ben de kimseyi tanımam.

Yok yav münübüsü beklemelerken yorulurum hemen taksiye atlardım
Ahh ahh ben ne dolmuşlar bekledim,ne tıkış tıkış otobüslerde işe gittim.Ama taksiye atlamak hiç aklıma gelmedi.

Nasıl da biliyorum.Az olunca herkesin yiyesi tutar zaten.Tatlı konusunda ben de kimseyi tanımam.
Evet ya az olunca hepsinin yiyeceği geliyor, az olunca daha mı tatlı oluyor ne
Sende mi Ben pek aramam tatlı, kan şekerim düşünce mecbur yiyorum arada

Kuzum yüremeyi o kadar cok sevmedigimi anla her yol mubahtır
Ben çok severim yürümeyi:) Geçen yaz dolmuşa binmicem yürücem dedim plajdan eve kadar, perişan oldum
Dolmuşla 5-10 dakikada gittiğim mesafeyi, yürüyerek 2 buçuk saatte katettim Otobandan hız kesmeden jet gibi gittiğini hesap edemedim

Evet ya az olunca hepsinin yiyeceği geliyor, az olunca daha mı tatlı oluyor ne
Sende mi Ben pek aramam tatlı, kan şekerim düşünce mecbur yiyorum arada
Evet az olunca daha tatlı oluyor kural bu.

Evet ben de. Geçen bir alışveriş merkezinde pasta ikram ettiler.Benim elim hemen tatlıya gitmiş.Arkadaş şuna bak tuzlu varken tatlıyı aldı yine diyor.

Benim periler özgür ruhlu ondan bikerem

9 aydır yoklar ara ara yokluyolar o da çok iç açıcı degıl
Fazla özgürlük iyi değil.Söyle onlara eve dönsünler.Çocuklar kek,börek bekliyor.

Evet az olunca daha tatlı oluyor kural bu.

Evet ben de. Geçen bir alışveriş merkezinde pasta ikram ettiler.Benim elim hemen tatlıya gitmiş.Arkadaş şuna bak tuzlu varken tatlıyı aldı yine diyor.
Tatlıcı seni Adra burcun ne senin, merak ettim

Sevmiyorum bulunduğum yerden mi bilmiyorum sevmiyorum ben ağlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…