ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

İşte aynen dediğin gibi oluyor, ben de cm ne kadar bir lokma da olsa paylaştırmaya çalışıyorum:KK70:
Eşim ben de yiyecektim diyor, sen yemesen de olur diye geçiştiriyorum:KK70:Adam tatlı hastası:eek:
:kusmuk::kusmuk::KK70:
Nasıl da biliyorum.:KK70:Az olunca herkesin yiyesi tutar zaten.:-)Tatlı konusunda ben de kimseyi tanımam.:KK70:

Yok yav münübüsü beklemelerken yorulurum hemen taksiye atlardım :KK70:
Ahh ahh ben ne dolmuşlar bekledim,ne tıkış tıkış otobüslerde işe gittim.Ama taksiye atlamak hiç aklıma gelmedi.:KK70:

Nasıl da biliyorum.:KK70:Az olunca herkesin yiyesi tutar zaten.:-)Tatlı konusunda ben de kimseyi tanımam.:KK70:
Evet ya az olunca hepsinin yiyeceği geliyor, az olunca daha mı tatlı oluyor ne:-)
Sende mi:KK48: Ben pek aramam tatlı, kan şekerim düşünce mecbur yiyorum arada:KK48:

Kuzum :KK60: yüremeyi o kadar cok sevmedigimi anla her yol mubahtır:KK70:
Ben çok severim yürümeyi:) Geçen yaz dolmuşa binmicem yürücem dedim plajdan eve kadar, perişan oldum:KK48:
Dolmuşla 5-10 dakikada gittiğim mesafeyi, yürüyerek 2 buçuk saatte katettim:KK70: Otobandan hız kesmeden jet gibi gittiğini hesap edemedim:olamaz:

Evet ya az olunca hepsinin yiyeceği geliyor, az olunca daha mı tatlı oluyor ne:-)
Sende mi:KK48: Ben pek aramam tatlı, kan şekerim düşünce mecbur yiyorum arada:KK48:
Evet az olunca daha tatlı oluyor kural bu.:KK48:

Evet ben de.:KK53: Geçen bir alışveriş merkezinde pasta ikram ettiler.Benim elim hemen tatlıya gitmiş.Arkadaş şuna bak tuzlu varken tatlıyı aldı yine diyor.:KK48:

Benim periler özgür ruhlu ondan bikerem:KK70:

9 aydır yoklar ara ara yokluyolar o da çok iç açıcı degıl :KK70:
Fazla özgürlük iyi değil.:KK53:Söyle onlara eve dönsünler.Çocuklar kek,börek bekliyor.:KK70:

Evet az olunca daha tatlı oluyor kural bu.:KK48:

Evet ben de.:KK53: Geçen bir alışveriş merkezinde pasta ikram ettiler.Benim elim hemen tatlıya gitmiş.Arkadaş şuna bak tuzlu varken tatlıyı aldı yine diyor.:KK48:
Tatlıcı seni:KK48: Adra burcun ne senin, merak ettim:KK22:

Ben çok severim yürümeyi:) Geçen yaz dolmuşa binmicem yürücem dedim plajdan eve kadar, perişan oldum:KK48:
Dolmuşla 5-10 dakikada gittiğim mesafeyi, yürüyerek 2 buçuk saatte katettim:KK70: Otobandan hız kesmeden jet gibi gittiğini hesap edemedim:olamaz:
Sevmiyorum :oops:bulunduğum yerden mi bilmiyorum sevmiyorum :KK51:ben ağlardım :skandal:

X