- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Bu dilimde @adraya ama evime soframa gelen misafir gibi değil.GÖZÜNE sokmak için gelsin..(kusura bakmayın burada bu insana misafir Perver olamiyacagim)
(Arkadaşlar özür dilerim salon çizgisi kadın modumdan çıkacağım biraz.)
Kendi gözüne sok o pastayı.Ayy bir de çok kibarmış gibi özür de dilemiş.Sen beni aptal mı sanıyorsun.Sen ancak bu işin içinde olmayanları kandırırsın.Bu pasta yarışmaya eklediğin pastanın aynısı mı?O daha güzel ve daha yüksek.Köşeleri daha düz daha muntazam.Senin yaptığın pasta daha yuvarlak köşeli aşağı doğru.Yani olmamış.İlk eklediğin pastanın üstündeki kakao detayı büyüklü küçüklüyken yeni yaptığının kakao detaylarının boyutları hep aynı.Yani ilk eklediğin o örtüyle yapılmamış.İnceleyen kör değilse anlar.Hem soranlara sehbanın üstüne serdiğimiz danteli koydum demiştin.Bu mu dantel.Böyle kırmızı eğri büğrü,ortasında garip şekilli dantel de ilk defa gördüm.Yanlış örtüyü alıp getirmişsin.İlk eklediğinin yanlarında kakao var onlar nasıl serpiliyor ve seninkinde niye yok?Niyeyse kekin bütün halini hiç çekmedin.Hep bölünmüş hali var ortada.Yani bu pastayı senin yaptığına inandım ama yarışmaya eklediğin pastayı senin yaptığına inanmıyorum.İnananlar inanmaya devam etsin.Beni inandıramazsın.Hediye konusunu da şöyle düşündün.Baktın herkes pastaya hazır diyor iş çıkmaza girdi.Hediyeyi başkasına verirsem kimse sesini çıkartamaz.Hem alkış almış da olurum dedin..İyi taktik.Sen şeytana pabucunu ters giydirirsin.Beni kıskanıyor demişsin.Allah korusun.Çocukmuyum ben.Kişiliğimde kıskançlık hiç olmadı olmayacak. Kimin kimi kıskandığını sen daha iyi bilirsin.Başlığında hiç tarif vermeyen sadece resim ekleyen sen ben yemek başlığı açtıktan sonra benim gibi tarif vermeye başladın.Aylarca tarif vermiyordun.Birden talep mi geldi.Benim giriş sayfamı taklit eden sen,ilk sayfaya ben ekledim diye link ekleyen sen,imzama link ekledikten sonra görüp imzana link ekleyen sen kıskanan ben mi oluyorum.Komiksin.Şimdi de ingstagramda peşimdesin.Kurtulamıyorum senden bir türlü.Beni takip etmeyi bırak.Kopya güzel birşey değil.Kendin çabala biraz.O gece arkamdan konuşanlar da komedi.Güzel avukatlık yapıyorsunuz harcanmayın burada.O geceki yazımda size hakaret etmedim ama siz öyle anladıysanız çok da umrumda değil açıkcası.Yüzü kızardı mı demiş biri.Hiç kızarmadı.Hile yapanlarınki kızarsın.İftira büyük günah demiş.Evet günah Kakao da bana iftira atmıştı bir zamanlar.Bu sözünüz onun için de geçerli sanırım.Ama ben detay söylüyorum iftira atmıyorum.İnceleyen anlar.Yazıp sildim demiş biri.Silmeseydi yazdığını niye sildi.Ben değer verdiklerimin laflarını ciddiye alırım sizin değil.Siz sadece boş boş konuşursunuz.Ananız babanız olsa bu kadar savunmazsınız.Sanki sanaldan çok tanıyormuş gibi konuşuyorsunuz.Altı kişi toplaşır muhabbet edersiniz dost sanırsınız diğer taraftan beş kişi başka yerde toplaşıp sizi çekiştirir.Neler gördüm ben burada.Onun için kötü körüne inanmayın kimseye.Biri saygı demiş.Saygı hak edilir.Saygıyı da hak edene adamına göre çok güzel vermesini bilirim ben siz merak etmeyin.Bu da son yazım.Uzatmayacağım.Arkamdan laf söyleyenlere de aynen laflarını kendilerine iade ediyorum.Beni bilen bilir,bilmeyen de kendi gibi bilir.Hadi şimdi meydan sizin.Bana da çok da tın.Yönetim yine banlayabilir.Hiç mühim değil.Kanıt sunuyorum burada boş konuşmuyorum.
Bu ilk eklediğin pasta ve üstündeki kakao detayları büyüklü küçüklü.Aksini iddaa edenin alnını karışlarım.Pasta daha büyük ve daha muntazam.Yanlara da kakao serpilmiş.
Bu da ikinci eklediğin.Aynı dantelini kullanmışsın ya niyeyse bunun deseni hep aynı ve köşeler hep boş.Yani amatörce.Yanlarda da hiçbirşey yok.Ayrıca bu pasta üstekinin neredeyse yarısı boyutunda.
Bu ilk eklediğin dilim.Pastanelerdeki gibi bol kremalı ve dolu dolu.
Bu da ikinci eklediğin kreması az ve üstekiyle uzaktan yakından alakası yok.
Bu da ilk yaptığında pastadan kırptım dediğin parçalar.O kekten bu kadar kek kırparsan ortada kek namına birşey kalmaz.Kendi kendini ele vermişsin işte.Keki yapmışsın ama büyük ihtimalle keserken parçalanmış hazır koyma yoluna gitmişsin.