ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

yaptıııımmmmm oldu
çok teşekkür ederim canım benim

Bugün yürüyüş yaparken eczanenin camında bedava cilt ve saç analizi yazısını okudum.Tabi hemen daldım içeri.Baktı cildin çok çok iyi dedi.Biraz güneş lekelerim göründü cilt altında.Bir sürü ürün tavsiye etti ama benim yıllardır kullandığım bir ürün var.Yine bu site sayesinde tanışmıştım onunla.Yüz ve göz temizliğinde süper bence.Yalnız sildikten sonra yüzümü suyla duruluyorum toniklemeden önce.Ara sıra da bununla silip öyle bırakıyorum.Tavsiye olunur.

Tarifim var ama yarın eklerim.Üşendim şimdi:)Netim de yavaş.

Son düzenleme:
Spor içinmi yürüyosun bugün bende yürüdüm hiç alışık degilim
Hem gezme hem spor.Arkadaşımla birlikte baya ilerlettik yürümë işini.Yakında farkında olmadan kendimizi şehir dışında bulacağız.

Hem gezme hem spor.Arkadaşımla birlikte baya ilerlettik yürümë işini.Yakında farkında olmadan kendimizi şehir dışında bulacağız.
İyi yapmışsınız bende kücük kızımla vakkit gecirdim sabah üzeri öğleden sonra terapi vardıburada yanlış smeyl oldutelefonda smeyler silinmiyor

İyi yapmışsınız bende kücük kızımla vakkit gecirdim sabah üzeri öğleden sonra terapi vardıburada yanlış smeyl oldutelefonda smeyler silinmiyor
Sen de iyi yapmışsın canım.Terapi umarım iyi geçmiştir.Benim mesajlar da karıştı net gidip geldiği için.Şu an netim yok.Ablamın telefondan giriyorum.Her an kaybolabilirim.

Adracım tarif için teşekkürler
Tatlıdan geriye sadece 2 dilim kaldı

Eki Görüntüle 1715726
Üzerine fındık koydum:)
Afiyet olsun canım.Fındık da süper olur.Çok güzel görünüyor.Umarım beğenmişsindir.

İyi diyelim eskileri çıkarıp dosyalayıp rafa kaldırıyoruz adra başka bişey yok terapide
Telefondan forma girmeyi sevmiyorum

İyi diyelim eskileri çıkarıp dosyalayıp rafa kaldırıyoruz adra başka bişey yok terapide
Telefondan forma girmeyi sevmiyorum
Olsun eskileri rafa kaldırmak da iyidir.Ben de telefondan sevmiyorum ama tabletim de donuyor mecbur kalıyorum.

Çok beğendik canım Yarısını eşim yedi:) Yerken, tatlıları yapıp önüme koyuyorsun sonra da kilo ver diyorsun dedi Biraz kilo aldı da az ye kilo ver dedim

Bazen önüme fırlamasalar iyi ya, orda kalsınlar
Bekliyorum seni çabuk gel
Geldim.

Çok beğendik canım Yarısını eşim yedi:) Yerken, tatlıları yapıp önüme koyuyorsun sonra da kilo ver diyorsun dedi Biraz kilo aldı da az ye kilo ver dedim
Sevindim beğenmenize.Ama adam haklı Vuslat.Ya tatlı yapmayacaksın ya da kilo ver demeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…