Tühh niye etiketledin şimdi ya
Ahahaa hiç böyle düşünmemiştimZaten kulaklari cinlamistir ,o basmadan ben cagiriyim da iyi halden cezamiz hafifler belki vuslatim
EV YAPIMI TAVUK DÜRÜM
LAVAŞ
MALZEMELER
1 paket kuru maya
2,5 su bardağı ılık su
1 çorba kaşığı tuz
Aldığı kadar un
YAPILIŞI
Maya ve tuz derin bir kaba koyulup ılık suyla eritilir.Aldığı kadar un eklenip 1-1,5 saat üzeri örtülerek mayalandırılır.Mayalandıktan sonra yuvarlak yuvarlak şekil verilip merdane yardımıyla ince bir şekilde açılır.Teflon tavada arkalı önlü pişirilir ve üzerine kapak örtülür.(Çok çabuk pişiyor fazla kurutmamak lazım.Pişirirken tavadaki unlar yanmasın diye her seferinde peçete yardımıyla temizlenir.)
TAVUK HAZIRLANIŞI
MALZEMELER
1 kilo tavuk göğsü
1,5 adet soğanın suyu
4 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz
YAPILIŞI
Tavuk göğüsleri küçük küçük küp şeklinde doğranır.Soğanlar rendelenip süzgeçle suyu sıkılır.Sarımsak rendelenir.Diğer malzemelerle karıştırılıp dolapta 3 saat bekletilir.Tavada az sıvıyağla pişirilir.Sulanıyor endişe etmeyin çekecek:)Lavaşın içine tavuk,patates kızartması,soğan,domates,acı biber turşusu,ketçap,mayonez koyulup afiyetle yenir.
Eki Görüntüle 1694652
Eki Görüntüle 1694653
Eki Görüntüle 1694654
Eki Görüntüle 1694656
Canım.
Afiyet olsun canım.yaptıııımmmmm oldu
çok teşekkür ederim canım benim
ÖzledimCanım.
Afiyet olsun canım.
Spor içinmi yürüyosunBen de canım.Üç gündür sokaklardayım.Kilometrelerce yürüyorum.
Hem gezme hem spor.Arkadaşımla birlikte baya ilerlettik yürümë işini.Yakında farkında olmadan kendimizi şehir dışında bulacağız.Spor içinmi yürüyosunbugün bende yürüdüm hiç alışık degilim
İyi yapmışsınızHem gezme hem spor.Arkadaşımla birlikte baya ilerlettik yürümë işini.Yakında farkında olmadan kendimizi şehir dışında bulacağız.
Sen de iyi yapmışsın canım.Terapi umarım iyi geçmiştir.İyi yapmışsınızbende kücük kızımla vakkit gecirdim sabah üzeri öğleden sonra terapi vardı burada yanlış smeyl oldu telefonda smeyler silinmiyor
Afiyet olsun canım.Adracım tarif için teşekkürler
Tatlıdan geriye sadece 2 dilim kaldı
Eki Görüntüle 1715726
Üzerine fındık koydum:)
İyi diyelim eskileri çıkarıp dosyalayıp rafa kaldırıyoruz adra başka bişey yok terapideSen de iyi yapmışsın canım.Terapi umarım iyi geçmiştir.Benim mesajlar da karıştı net gidip geldiği için.Şu an netim yok.Ablamın telefondan giriyorum.Her an kaybolabilirim.
Afiyet olsun canım.Fındık da süper olur.Çok güzel görünüyor.Umarım beğenmişsindir.
Olsun eskileri rafa kaldırmak da iyidir.İyi diyelim eskileri çıkarıp dosyalayıp rafa kaldırıyoruz adra başka bişey yok terapide
Telefondan forma girmeyi sevmiyorum
Bazen önüme fırlamasalar iyi ya, orda kalsınlarOlsun eskileri rafa kaldırmak da iyidir.Ben de telefondan sevmiyorum ama tabletim de donuyor mecbur kalıyorum.
Çok beğendik canımSen de iyi yapmışsın canım.Terapi umarım iyi geçmiştir.Benim mesajlar da karıştı net gidip geldiği için.Şu an netim yok.Ablamın telefondan giriyorum.Her an kaybolabilirim.
Afiyet olsun canım.Fındık da süper olur.Çok güzel görünüyor.Umarım beğenmişsindir.
Geldim.Bazen önüme fırlamasalar iyi ya, orda kalsınlar
Bekliyorum seni çabuk gel
Sevindim beğenmenize.Çok beğendik canımYarısını eşim yedi:) Yerken, tatlıları yapıp önüme koyuyorsun sonra da kilo ver diyorsun dedi Biraz kilo aldı da az ye kilo ver dedim
AhahaaGeldim.
Sevindim beğenmenize.Ama adam haklı Vuslat. Ya tatlı yapmayacaksın ya da kilo ver demeyeceksin.