ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Evde kalan az yufkanızla yapabileceğiniz kolay yufka pizza.

YUFKA PİZZA

MALZEMELER

1,5 adet yufka
3 yemek kaşığı süt
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı ketçap
Sucuk
Pastırma
Zeytin
Mısır
Kekik,tuz
Kaşar peyniri

YAPILIŞI

Bir adet yufka tepsiye koyulur ve yanlardan sarkıtılır.Tepsi küçükse ilk resimdeki gibi yufka küçültülebilir.Sıvıyağ ve süt karıştırılır ve fırçayla yufkaya sürülür.Tepsinin ortasına yarım yufka elimizle kopartılarak serilir.Sarkıtılan yufkalar içeri katlanır ve yağlanır.Üstüne kekikle karıştırılmış ketçap sürülür.Diğer malzemeler eklenip fırına verilir.Pişmeye yakın rendelenmiş kaşar peyniri serpilip tekrar fırına verilir.Kaşarlar eriyince alınır.

Son düzenleme:

hmm nefis duruyor ya ay canım çekti karnımda aç zaten cezalıyımda kendime ceza verdim adra napayım gidyim bari ben

Çok iyi örnek oluyor rabia.Vuslat'a bence de dokunmayın.Kocası da buraya girmesine rahatlık vermiyormuş zaten.Yazık ona.

Kazen bi erkekler kulubu kursa da bizde rahat etsek Biz bize takiliyoz ne kotuluk var ki bunda İnternet ortaminda o kadar cirkin ve seviyesiz forumlar siteler var ki eşler burayi sectigimiz icin bizi tebrik etmeli bence. Erkekleri anlamak ne zor adracim

Erkekler klübü bu kadar rağbet görür mü acaba?Kıskanıyor bence erkekler burayı.Gayet güzel ve faydalı bir site.Gizliden burayı çok erkek takip ediyor bence.

Muneeee @_VUSLAT adra kiskirtiyor lütfen banlarmisin
İspikçi
sagol ispikcim benim
Vuslatttttt gel buraya
Geldim ne vardı
Bak o zaman haklısın.Kimse Kadınlar Klubü'ne girmemize karışmasın.
Evet, KK kısıtlayan kocalara ölüümm Yok bu abartı oldu
Ehehheee Senin yaninda takila takila sana mi benzedim ne
ama vuslata dokunmayak ,o benim eskiiiden beri arkadasim ,sefiyom kiz ben onu
Kız Rabiş bizim Nurla 3 senelik geçmişimiz var beni satmaz o
Bir anlık dalgınlığına gelmiştir
Çok iyi örnek oluyor rabia.Vuslat'a bence de dokunmayın.Kocası da buraya girmesine rahatlık vermiyormuş zaten.Yazık ona.
KK nü kıskanıyor
benimde eski arkadasim ama o bana acidimi
yolucam banane yolucam
benide gececeksin Nevreste gibi
Önce sen başlattın bu savaşı
Dur araya bir öpücük sıkıştırayım
ozman bugün toplasip vuslatin kocasini yolalim
_VUSLAT_ simdi kocasinada kiyamaz
Yoo kıyarım

Off çok güzel görünüyor Ellerine sağlık canım

Bence de kıskanıyordur.

Bugün geç yattı, daha uyanmaz
Azıcık öyle oluyor Başı ağrıyordu, git yat dedim ben de
İyi bari.Adam ne bilsin senin burası için git yat dediğini.Aman aramızda kimse duymasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…