ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Sen ve çocuklar eşin gelmeden önce yiyin ve saklayın.:KK53: Ya da hiç güzel olmamış sana gitmez bu dersin.:KK70:
Evde bir tane ayaklı gazete var, gün içinde ne var ne yok her şeyi babasına yetiştiriyor:KK35: Aşırı derece tatlı manyağı eşim bir de:KK70:
Geldi geldi.:KK48:Cevapladım bile.:KK53:Kazen`e göre fesatız ama olsun.:KK70:
Eşim bana her şeyi ben sormadan rapor ettiği için ben fesat düşünemedim:KK70:Zaten dizimin dibinden ayrıldığı yok:KK70:Bazen diyorum keşke bir gün başka bir yerde annesinde falan kalsa da az kafa dinlesem diyorum:KK53:

Evde bir tane ayaklı gazete var, gün içinde ne var ne yok her şeyi babasına yetiştiriyor:KK35: Aşırı derece tatlı manyağı eşim bir de:KK70:

Eşim bana her şeyi ben sormadan rapor ettiği için ben fesat düşünemedim:KK70:Zaten dizimin dibinden ayrıldığı yok:KK70:Bazen diyorum keşke bir gün başka bir yerde annesinde falan kalsa da az kafa dinlesem diyorum:KK53:
Bak sen şu yaramaza demek herşeyi yetiştiriyor.:KK48:O zaman mecbur eşin şişmanlayacak Vuslat yapacak birşey yok.:KK70:Hem tatlı sevilmez mi ya.:KK53:
İçin temiz senin ondan canım.Biz fesatız.:KK53:Herkes seninki gibi bir eş ister sen adamı evden kovmak istiyorsun.:-)

Hangi erkege sorsan fesatlik der zaten canim :KK14: Varsin fesatlik olsun ,biz tedbiri elden birakmayalim da :-)
Dimi Nur`cuğum her erkek fesatlık der.:KK48:Dediğin gibi tedbiri elden bırakmamak lazım.:KK53:

Bak sen şu yaramaza demek herşeyi yetiştiriyor.:KK48:O zaman mecbur eşin şişmanlayacak Vuslat yapacak birşey yok.:KK70:Hem tatlı sevilmez mi ya.:KK53:
İçin temiz senin ondan canım.Biz fesatız.:KK53:Herkes seninki gibi bir eş ister sen adamı evden kovmak istiyorsun.:-)
Sorma kapıdan içeri girer girmez başlıyor dedikoduya:KK70:Yemekte ekmek vermiyorum ama:KK69: Yanlış smiley oldu, silemedim:KK45:
Arada yalnız kalmak istiyorum ama:KK70::KK53:

Sorma kapıdan içeri girer girmez başlıyor dedikoduya:KK70:Yemekte ekmek vermiyorum ama:KK69: Yanlış smiley oldu, silemedim:KK45:
Arada yalnız kalmak istiyorum ama:KK70::KK53:
Ekmek yemezse tatlıyı hak eder bence.:KK53:Her yerden vurma adamı.:KK70:

Eşin işteyken yalnız değilmisin?:KK48:

Artık deşifre oldular kimse o kadar para vermeyecek.:KK48:

Yetmişbeş iyidir.:KK70:

Hoşgeldin rabia.:KK60:Yapıp yedin mi söyle bakim.:KK53:

Demek hep aynı bu kuaförler.Ben iki üç kuaförle kavga edip bıraktım.Seni dinlemiyorlar hiç.Kesmeye bayılıyorlar.Şu model istiyorum dersin yok o model sana gitmez derler.Sanane kessene sen.:KK11:Bence beceremeyeceklerini anlayınca öyle diyorlar.Ben de nadir gidiyorum artık.En güzeli.
yaptim tabiki midemde eriyeli 2 gün gecti :KK48: ellerine saglik cok güzel olmus topicin hayirli olsun :KK68:

image.jpeg

adra adra aldım bugün deniyeceğim

X