Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ve çocuklar eşin gelmeden önce yiyin ve saklayın. Ya da hiç güzel olmamış sana gitmez bu dersin.Ahahaa Ama onun yüzünden biz de yiyemeyiz Yapınca da ilk o atlıyor Zaten önünden aldım daha yeme diye
Geldi geldi.Cevapladım bile.Kazen`e göre fesatız ama olsun.Adra sana da bdv konusu için özel mesaj geldi mi
Evde bir tane ayaklı gazete var, gün içinde ne var ne yok her şeyi babasına yetiştiriyor Aşırı derece tatlı manyağı eşim bir deSen ve çocuklar eşin gelmeden önce yiyin ve saklayın. Ya da hiç güzel olmamış sana gitmez bu dersin.
Eşim bana her şeyi ben sormadan rapor ettiği için ben fesat düşünemedimZaten dizimin dibinden ayrıldığı yokBazen diyorum keşke bir gün başka bir yerde annesinde falan kalsa da az kafa dinlesem diyorumGeldi geldi.Cevapladım bile.Kazen`e göre fesatız ama olsun.
Geldi geldi.Cevapladım bile.Kazen`e göre fesatız ama olsun.
Bak sen şu yaramaza demek herşeyi yetiştiriyor.O zaman mecbur eşin şişmanlayacak Vuslat yapacak birşey yok.Hem tatlı sevilmez mi ya.Evde bir tane ayaklı gazete var, gün içinde ne var ne yok her şeyi babasına yetiştiriyor Aşırı derece tatlı manyağı eşim bir de
Eşim bana her şeyi ben sormadan rapor ettiği için ben fesat düşünemedimZaten dizimin dibinden ayrıldığı yokBazen diyorum keşke bir gün başka bir yerde annesinde falan kalsa da az kafa dinlesem diyorum
Dimi Nur`cuğum her erkek fesatlık der.Dediğin gibi tedbiri elden bırakmamak lazım.Hangi erkege sorsan fesatlik der zaten canim Varsin fesatlik olsun ,biz tedbiri elden birakmayalim da
Sorma kapıdan içeri girer girmez başlıyor dedikoduyaYemekte ekmek vermiyorum ama Yanlış smiley oldu, silemedimBak sen şu yaramaza demek herşeyi yetiştiriyor.O zaman mecbur eşin şişmanlayacak Vuslat yapacak birşey yok.Hem tatlı sevilmez mi ya.
İçin temiz senin ondan canım.Biz fesatız.Herkes seninki gibi bir eş ister sen adamı evden kovmak istiyorsun.
Ekmek yemezse tatlıyı hak eder bence.Her yerden vurma adamı.Sorma kapıdan içeri girer girmez başlıyor dedikoduyaYemekte ekmek vermiyorum ama Yanlış smiley oldu, silemedim
Arada yalnız kalmak istiyorum ama
Rahat bir gece keyfi yapamıyorum, ikide bir kalkıp, hâla yatmadın mı diye rahatsız ediyor beniEkmek yemezse tatlıyı hak eder bence.Her yerden vurma adamı.
Eşin işteyken yalnız değilmisin?
yaptim tabiki midemde eriyeli 2 gün gecti ellerine saglik cok güzel olmus topicin hayirli olsunArtık deşifre oldular kimse o kadar para vermeyecek.
Yetmişbeş iyidir.
Hoşgeldin rabia.Yapıp yedin mi söyle bakim.
Demek hep aynı bu kuaförler.Ben iki üç kuaförle kavga edip bıraktım.Seni dinlemiyorlar hiç.Kesmeye bayılıyorlar.Şu model istiyorum dersin yok o model sana gitmez derler.Sanane kessene sen.Bence beceremeyeceklerini anlayınca öyle diyorlar.Ben de nadir gidiyorum artık.En güzeli.
sagol ispikcim benim
Bak o zaman haklısın.Kimse Kadınlar Klubü'ne girmemize karışmasın.Rahat bir gece keyfi yapamıyorum, ikide bir kalkıp, hâla yatmadın mı diye rahatsız ediyor beni
Afiyet olsun canım. Benim de bir topiğim olsun diyip açıverdim. Sağol canım.yaptim tabiki midemde eriyeli 2 gün gecti ellerine saglik cok güzel olmus topicin hayirli olsun
Ben ev sahibiyim.Siz aranızda halledin olayı.Muneeee @_VUSLAT adra kiskirtiyor lütfen banlarmisin
İyi yapmışsın canım.Dünkü güzellik uzmanı da baya övdü bu şampuanı.Ama saçların kuruysa otacı argan saç maskesi çok iyi dedi.Şimdi onu alacağım.
Deniyeceğim bakalımİyi yapmışsın canım.Dünkü güzellik uzmanı da baya övdü bu şampuanı.Ama saçların kuruysa otacı argan saç maskesi çok iyi dedi.Şimdi onu alacağım.
sagol ispikcim benim
Vuslatttttt gel buraya
Çok iyi örnek oluyor rabia.Vuslat'a bence de dokunmayın.Kocası da buraya girmesine rahatlık vermiyormuş zaten.Yazık ona.Ehehheee Senin yaninda takila takila sana mi benzedim ne
ama vuslata dokunmayak ,o benim eskiiiden beri arkadasim ,sefiyom kiz ben onu