ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Sen ve çocuklar eşin gelmeden önce yiyin ve saklayın. Ya da hiç güzel olmamış sana gitmez bu dersin.
Evde bir tane ayaklı gazete var, gün içinde ne var ne yok her şeyi babasına yetiştiriyor Aşırı derece tatlı manyağı eşim bir de
Geldi geldi.Cevapladım bile.Kazen`e göre fesatız ama olsun.
Eşim bana her şeyi ben sormadan rapor ettiği için ben fesat düşünemedimZaten dizimin dibinden ayrıldığı yokBazen diyorum keşke bir gün başka bir yerde annesinde falan kalsa da az kafa dinlesem diyorum

Bak sen şu yaramaza demek herşeyi yetiştiriyor.O zaman mecbur eşin şişmanlayacak Vuslat yapacak birşey yok.Hem tatlı sevilmez mi ya.
İçin temiz senin ondan canım.Biz fesatız.Herkes seninki gibi bir eş ister sen adamı evden kovmak istiyorsun.

Hangi erkege sorsan fesatlik der zaten canim Varsin fesatlik olsun ,biz tedbiri elden birakmayalim da
Dimi Nur`cuğum her erkek fesatlık der.Dediğin gibi tedbiri elden bırakmamak lazım.

Sorma kapıdan içeri girer girmez başlıyor dedikoduyaYemekte ekmek vermiyorum ama Yanlış smiley oldu, silemedim
Arada yalnız kalmak istiyorum ama

Sorma kapıdan içeri girer girmez başlıyor dedikoduyaYemekte ekmek vermiyorum ama Yanlış smiley oldu, silemedim
Arada yalnız kalmak istiyorum ama
Ekmek yemezse tatlıyı hak eder bence.Her yerden vurma adamı.

Eşin işteyken yalnız değilmisin?

yaptim tabiki midemde eriyeli 2 gün gecti ellerine saglik cok güzel olmus topicin hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…