- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Canınız börek istedi ama yapmaya üşeniyorsunuz.O zaman bu tarif tam size göre.Fırında yapılan böreğin tadında tost yapabilirsiniz pratik şekilde.
MİLFÖY TOST
MALZEMELER
Milföy
Sucuk
Kaşar peyniri
Veya istediğiniz malzemeler
YAPILIŞI
Milföyler uzun dikdörtgen şeklinde tost makinesine koyulup 5-6 dakika bastırılır.İçine kaşar ve sucuk koyulup kare şekli verilir.Tekrar bastırılır.Kaşarlar eriyince tostunuz hazır:)
Eki Görüntüle 1713037
Eki Görüntüle 1713039
Eki Görüntüle 1713081
Kuoförden yana şansın yok desene AdracımVuslat ben buradaki tüm kuaförlerle kavgalıyım.Kitap olur maceralarım.Ben de en son dip boya yaptırdım.Dip boya resmen başka renk oldu.İkinci gün gittim tekrar yaptı boyadı ama benim saçlar biraz yıprandı.Onu da bıraktım tabi.Geçen gün soruyormuş bir de niye gelmiyor diye.
Hamurlu çorba olur mu?
Yok canım ya, sırtım ağrıyor benim çok yürüyünce de daha çok ağrıyorSen de çık canım.Sahilde bir turla.Ben öyle yapacağım.
Hepsi sahtekar.Ben baştan soruyorum.Hatta tanıdıksa indirim yaptırıyorum.Şehir merkezlerinde aşırı pahalı kuaförler.En iyisi evde kendin boyamak.
Yok canım hepsini yemedim.Ben de çok beğendim güzel oldu.
İşte bak uğraşı az ama aldıkları para dünya kadar.
Ya canın bir insan bu kadar beceriksiz olur.Üç kere uyardım ince alma sadece düzelt diye.Şeklini de bozdu.Anladım aynı kişi olması alzım yüz hatlarını ve tarzını bilir üzülme bakma aynaya bir kaç hafta
Teşekkür ederim hanım abla.Offff hiç güzel değil yemeyin sakın desemde muhteşem gözüküyor
Bence bazı insanlar meslek seçimi yaparken anlamadığı şeyle uğraşmasıYa canın bir insan bu kadar beceriksiz olur.Üç kere uyardım ince alma sadece düzelt diye.Şeklini de bozdu.Tamam bakmayayım bari.
Aynen canım hiç şansım yok.Kuoförden yana şansın yok desene Adracım
Yok canım ya, sırtım ağrıyor benim çok yürüyünce de daha çok ağrıyorSana iyi gezmeler canım
Bir kaç ay eğitimle herkes kuaför oluyor ondan.Tamam az bakarım.Bence bazı insanlar meslek seçimi yaparken anlamadığı şeyle uğraşmasıbakma desemde bakaçaksın ama bakma
Tamam:)Aynen canım hiç şansım yok.
Evet ya senin sırtın ağrıyor.Tamam ben senin yerine de gezerim. Sağol canım.
Teşekkür ederim hanım abla.Güzel oldu gerçekten.
Afiyet olsun canım,güzel olmuş belli zatenSen de çık canım.Sahilde bir turla.Ben öyle yapacağım.
Hepsi sahtekar.Ben baştan soruyorum.Hatta tanıdıksa indirim yaptırıyorum.250 ne ya saç mı çıkarmış kafada.İyi yapmışsın vermemekle.Şehir merkezlerinde aşırı pahalı kuaförler.En iyisi evde kendin boyamak.
Yok canım hepsini yemedim.Ben de çok beğendim güzel oldu.
İşte bak uğraşı az ama aldıkları para dünya kadar.
Afiyet olsun canım,güzel olmuş belli zaten
Sorma ya,adam tanıdık,söyledi valla,bayıla bayıla ombre yapıyorSaatlerce paket atarak,renk tutturmaya calışarak rofle yapmaktansa
sunun güzeligine bak hemen aynini yapcamEn sevdiğim kahvaltılık.
SUCUKLU DOMATES
MALZEMELER
2-3 adet domates
3 adet sivri biber
Bir küçük kangal sucuk
Kaşar peyniri
Pulbiber
Karabiber
Sıvıyağ
Tuz
YAPILIŞI
Tavaya sıvıyağı ve jülyen(uzun uzun)ya da yuvarlak yuvarlak doğradığınız biberleri koyun.Biberler hafif pişince doğranan sucukları ekleyin.Biraz pişince kabukları soyulmuş ve doğranmış domatesleri ekleyin.Tuzunu ve baharatlarını atın.Domatesler pişince üzerine rendelediğiniz veya kare kare doğradığınız kaşar peynirlerini ekleyip üzerine kapak kapatın.Kaşarlar eriyince afiyetle yiyin.
Eki Görüntüle 1694677
Hahahabunu duyduğum iyi oldu bir daha o 150 yi de bulamayacak
HahahaBi dahakine baştan pazarlık yap bence
Şahsen birgün ombre yaptırmaya kalksam 40 liradan fazla vermem benim kuaföre,onuda fönün,kullandıği boyanın hatırına veririm
Ben dip boya ve röfle yaptıriyorum,kesim dahi yaptirsam 130 ödüyorum bu bahsettiklerimin tümüne,renk açık,koyu olursa cila dahi yapıliyor 130dan fazla ödemedim hiç ki bulunduğum semtteki en fazla ragbet gören kuaför vede en pahalılarından biri.
250 ombre için sacmalık,150 lirada uçuk bence
Şimdi de buraya mı damladınsunun güzeligine bak hemen aynini yapcambisey yememistim iyi oldu
ben burayi yeni kesfettimŞimdi de buraya mı damladın
Ev sahibi de seni yolar o zamanben burayi yeni kesfettimaksam gelince bütün tariflere baktikdan sonra burdami yolsam sizi ne