ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Offff hiç güzel değil yemeyin sakın desemde muhteşem gözüküyor

Kuoförden yana şansın yok desene Adracım
Yok canım ya, sırtım ağrıyor benim çok yürüyünce de daha çok ağrıyor Sana iyi gezmeler canım

Anladım aynı kişi olması alzım yüz hatlarını ve tarzını bilir üzülme bakma aynaya bir kaç hafta
Ya canın bir insan bu kadar beceriksiz olur.Üç kere uyardım ince alma sadece düzelt diye.Şeklini de bozdu. Tamam bakmayayım bari.

akşama misafir var,
şimdi yukardan aşağı listeye bakıyorum ,gözüme tavuk dürümü kestirdim ama tatlıya karar veremedim

Ya canın bir insan bu kadar beceriksiz olur.Üç kere uyardım ince alma sadece düzelt diye.Şeklini de bozdu. Tamam bakmayayım bari.
Bence bazı insanlar meslek seçimi yaparken anlamadığı şeyle uğraşması bakma desemde bakaçaksın ama bakma

Kuoförden yana şansın yok desene Adracım

Yok canım ya, sırtım ağrıyor benim çok yürüyünce de daha çok ağrıyor Sana iyi gezmeler canım
Aynen canım hiç şansım yok.

Evet ya senin sırtın ağrıyor.Tamam ben senin yerine de gezerim.Sağol canım.

Bence bazı insanlar meslek seçimi yaparken anlamadığı şeyle uğraşması bakma desemde bakaçaksın ama bakma
Bir kaç ay eğitimle herkes kuaför oluyor ondan.Tamam az bakarım.

Afiyet olsun canım,güzel olmuş belli zaten
Sorma ya,adam tanıdık,söyledi valla,bayıla bayıla ombre yapıyor Saatlerce paket atarak,renk tutturmaya calışarak rofle yapmaktansa

sunun güzeligine bak hemen aynini yapcam bisey yememistim iyi oldu

bunu duyduğum iyi oldu bir daha o 150 yi de bulamayacak
Hahaha Bi dahakine baştan pazarlık yap bence
Şahsen birgün ombre yaptırmaya kalksam 40 liradan fazla vermem benim kuaföre,onuda fönün,kullandıği boyanın hatırına veririm
Ben dip boya ve röfle yaptıriyorum,kesim dahi yaptirsam 130 ödüyorum bu bahsettiklerimin tümüne,renk açık,koyu olursa cila dahi yapıliyor 130dan fazla ödemedim hiç ki bulunduğum semtteki en fazla ragbet gören kuaför vede en pahalılarından biri.
250 ombre için sacmalık,150 lirada uçuk bence

100 Vereyim öpsün başına koysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…