- 19 Kasım 2013
- 18.629
- 33.570
Tabi canım yap pazarlığını,işin aslı bu100 Vereyim öpsün başına koysun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım yap pazarlığını,işin aslı bu100 Vereyim öpsün başına koysun
Kızlar saç değil kaş.Kaşımı baya inceltmiş beceriksiz kız.Aslında ben kuaförün kendisine aldırıyordum o yoktu onun eline kaldım.Şu an gidip onu patronuna şikayet etmek istiyorum.Belki de giderim hiç belli olmaz benim işim.Yapamıyorsa ortaya atılmasın beceriksiz.Neyse kökü bende uzar ama başkalarına aynı şeyi yapmasın diye şikayeti haketti.
Nur çoğu kuaför beceriksiz ve paracı.Sonra başka kuaföre gidip saçlarımın arkasından az aldırayım dedim.Eve gidince yıkayacağım yıkama dedim.Ne yıkama,ne kremleme,ne fön var.Oturdum az ıslattı uçları ve inan bir dakika sürmedi yaptığı işlem.Sadece uçlara dümdüz makas attı.Yanlara ve önlere hiç ellemedi.Aynı parayı istiyor benden.Be mübarek naptın ki.Vermedim tabiki.En iyisi de olsa işlerini hakkıyla yapmıyorlar.En güzeli mahalle kuaförü.Hiç değilse özeniyorlar.
Kesinlikle tarçınlı ceviz rüyası.akşama misafir var,
şimdi yukardan aşağı listeye bakıyorum ,gözüme tavuk dürümü kestirdim ama tatlıya karar veremedim
Artık deşifre oldular kimse o kadar para vermeyecek.Afiyet olsun canım,güzel olmuş belli zaten
Sorma ya,adam tanıdık,söyledi valla,bayıla bayıla ombre yapıyor Saatlerce paket atarak,renk tutturmaya calışarak rofle yapmaktansa
Yetmişbeş iyidir.bunu duyduğum iyi oldu bir daha o 150 yi de bulamayacak
Hoşgeldin rabia.Yapıp yedin mi söyle bakim.sunun güzeligine bak hemen aynini yapcam bisey yememistim iyi oldu
Demek hep aynı bu kuaförler.Ben iki üç kuaförle kavga edip bıraktım.Seni dinlemiyorlar hiç.Kesmeye bayılıyorlar.Şu model istiyorum dersin yok o model sana gitmez derler.Sanane kessene sen.Bence beceremeyeceklerini anlayınca öyle diyorlar.Ben de nadir gidiyorum artık.En güzeli.Kas onemli hakketen , gecmis olsun canim
Zaten kas olsun sac olsun ,kuaforun eline verince yolmadan birakmiyorlar :/ Kuafor gorunce seytan gormuse donuyorum resmen !
Bende belime dokulen saclarimin kiriklarini aldirim demistim omuzumun uzerine kadar kesmisti ...bi de diyor ki
- bak bak aynen senin dedigim boyda kestim.
Ayna ile sacimin arkasini bi gosterdi , bi kac tel uzun birakmis digerlerini yolmus hep...o an onu oldurmek istedim
Rofle yaptirdim.. eve geldim baktim ense tarafindaki saclarim yariya kadar yok... kopmus.
Kaslarimi inceltme duzelt dedim kel aynak gibi birakti kiz beni
offf yaz yaz bitmez. tovbeliyim , fon icin gidersem giderim baska da bisey icin assla gitmem artik
Haha vermesin tabi canım,ombreye kimse öyle büyük paralar Ayak üstü adam kazıklıyorlar valla.Artık deşifre oldular kimse o kadar para vermeyecek.
Yetmişbeş iyidir.
Hoşgeldin rabia.Yapıp yedin mi söyle bakim.
Demek hep aynı bu kuaförler.Ben iki üç kuaförle kavga edip bıraktım.Seni dinlemiyorlar hiç.Kesmeye bayılıyorlar.Şu model istiyorum dersin yok o model sana gitmez derler.Sanane kessene sen.Bence beceremeyeceklerini anlayınca öyle diyorlar.Ben de nadir gidiyorum artık.En güzeli.
Ben öyle şeyler yapmam.Ev sahibi de seni yolar o zaman
Gözümüzü açtın vermeyiz artık.Haha vermesin tabi canım,ombreye kimse öyle büyük paralar Ayak üstü adam kazıklıyorlar valla.
Bu arada corba muazzam olmuş,eline sağlık Afiyet olsun
Bir ilk olsun Adracım, yol sen RabişiBen öyle şeyler yapmam.
Ellerine sağlık canım, çok lezzetli görünüyor Bu tarifi birkaç kişi de eklemişti, yapsam mı diyordum, tarif senden geldiyse kesin yaparım şimdiMUHALLEBİLİ KEMALPAŞA TATLISI
MALZEMELER
1 paket kemalpaşa tatlısı
5 su bardağı süt
1 çay bardağı şeker
3 çorba kaşığı tepeleme nişasta
2 çorba kaşığı un
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı tereyağ
YAPILIŞI
Kemalpaşayı üzerindeki tarife göre hazırlamayın:)Çünkü şerbetin biraz koyulaşması lazım.Kemalpaşayı su ve şeker kaynamaya başladıktan on dakika sonra atın ve pişince şerbetini iyice süzüp tepsiye dizin.Sonra sütü,şekeri,nişastayı,unu ve vanilyayı bir tencere koyup pişirin.Almaya yakın tereyağını ekleyin bir dakika kadar daha pişirin.Soğuyan şekerparelerin üzerine sıcak muhallebiyi dökün.Soğuduktan sonra üzerine hindistan cevizi,findık veya kakao serperek servis yapın.Afiyet olsun:)
Eki Görüntüle 1714979
Yap tabi canım.Değişik güzel bir tatlı.Tarifte yazdığım gibi şerbeti biraz kaynattıktan sonra at kemalpaşaları.Hemen atarsan çabuk pişiyor ve annemin deyimiyle sasuk oluyor.Umarım güvenine layık olurum.Ellerine sağlık canım, çok lezzetli görünüyor Bu tarifi birkaç kişi de eklemişti, yapsam mı diyordum, tarif senden geldiyse kesin yaparım şimdi
O beni yolmasın Vuslat.Bir ilk olsun Adracım, yol sen Rabişi
Tamam canım:) Eşimin annesi de kullanır o kelimeyiYap tabi canım.Değişik güzel bir tatlı.Tarifte yazdığım gibi şerbeti biraz kaynattıktan sonra at kemalpaşaları.Hemen atarsan çabuk pişiyor ve annemin deyimiyle sasuk oluyor.Umarım güvenine layık olurum.
Aman dikkat yolmaya başladı mı tek tel kalmazO beni yolmasın Vuslat.
O da Karadenizli dimi.O zaman normaldir.Tamam canım:) Eşimin annesi de kullanır o kelimeyi
Bundan eminim
Aman dikkat yolmaya başladı mı tek tel kalmaz
Evet, doğma büyüme Ordu'luO da Karadenizli dimi.O zaman normaldir.
Aman rabia`yı kızdırmayalım.
Annem de Ünye'li.Oradan geliyor demek.Evet, doğma büyüme Ordu'lu
Ben başederim onunla
Annem de Ünye'li.Oradan geliyor demek.
Rabia duymasın.
Tühh niye etiketledin şimdi ya