ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Vuslat senin trileçen benim trileçemi döver.Ben karameli sulu yapmışım aktı gitti.Ama tadı nefisti.Hemen senin karamel ölçüsünü alayım.

Eline sağlık bu arada.Nefis görünüyor.

Tadı yerindeyse boşver görüntüyü canım Teşekkür ederim
1 su bardağı toz şeker, 1 paket krema Yaptıktan sonra biraz ılıtıp öyle döktüm canım, biraz daha yoğunlaşıyor
ellerine sağlık :) tarif alabilir miyim :)
Teşekkür ederim
Tarif burada var canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/trilece-kay-keci-sutu-sponsorlugunda.810298/
Karamelli istersen yukarıya yazdım ölçüyü

Tadı güzeldi ama görüntü de güzel olaydı keşke.Şeker ve kremayı aynı anda mı koyup pişiriyoruz canım?Tekrar yapacağım ilerleyen günlerde.Bir de keçi sütlü deneyeyim.

Tadı güzeldi ama görüntü de güzel olaydı keşke.Şeker ve kremayı aynı anda mı koyup pişiriyoruz canım?Tekrar yapacağım ilerleyen günlerde.Bir de keçi sütlü deneyeyim.
Yok canım, önce şekeri karamelize edip sonra kremayı koyuyorsun, hızlıca çırpıyorsun Dene canım, keçi sütünün ayrı bir lezzeti var

Yok canım, önce şekeri karamelize edip sonra kremayı koyuyorsun, hızlıca çırpıyorsun Dene canım, keçi sütünün ayrı bir lezzeti var
İşte püf nokta bu.Karamel de çok sıçrıyor yahu.Ama bu sefer başaracağım. Nette yanlış ölçü vermişler.Keçi sütü hiç kullanmadım.Güzel ve faydalı olduğunu çokça duyuyorum.

İşte püf nokta bu.Karamel de çok sıçrıyor yahu.Ama bu sefer başaracağım. Nette yanlış ölçü vermişler.Keçi sütü hiç kullanmadım.Güzel ve faydalı olduğunu çokça duyuyorum.

Sen başarırsın,karamel korksun senden Evet canım çok faydalıymış, ben çocuklara arada keçi sütü de alıyorum içsinler diye, gerçi inek sütüne göre tuzlu fiyatı

Sen başarırsın,karamel korksun senden Evet canım çok faydalıymış, ben çocuklara arada keçi sütü de alıyorum içsinler diye, gerçi inek sütüne göre tuzlu fiyatı
Aynen karamel korksun benden.Evet maalesef biraz pahalı.Hep bu televizyona çıkan çok bilmiş diyetisyenler ve güya sağlıklı beslenme uzmanları yüzünden.Onlar övdükçe fiyatı artıyor.

Adracım tariflarin çok başarılı canım . Maşsllah . Madalyaları hak ediyorsun yani
Beğendiğine sevindim canım.Elimden geldince ekliyorum birşeyler.Çok teşekkür ederim.

İftarda pizza var.Son bir dakika:)

Son düzenleme:
İftarda pizza var.Son bir dakika:)

Eki Görüntüle 1850659
Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor
Ben de bayat pideden pizza yaptım, resim atacaktım, benim minnak telefon kilidini yanlış girmiş bir kaç kez. Pini de unuttum, çekemedim fotoğraf Daha yeni müşteri hizmetlerinden aldım pini ama pidenin yerinde yeller esiyor, hiç kalmadı

Teşekkür ederim Vuslat'cığım.Yaramaza bak sen:)Çok meraklılar telefona.Pideyi göremeden mideye gitti yani.Olsun bir daha yaparsan eklersin.Ben de geçen ramazan denemiştim.Gayet güzel oluyor.Hem de bayat pideler değerleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…