Nerelerdesin senBen çok özledim sizleri
Sen tavsiye ediyorsun, beğenmez miyim canımTeşekkür ederim Vuslat'cığım.Yapınca inşallah beğenirsin.
Biz de özledik.
ellerine sağlık :) tarif alabilir miyim :)
Vuslat senin trileçen benim trileçemi döver.Ben karameli sulu yapmışım aktı gitti. Ama tadı nefisti.Hemen senin karamel ölçüsünü alayım.
Eline sağlık bu arada.Nefis görünüyor.
Eki Görüntüle 1849567
Teşekkür ederimellerine sağlık :) tarif alabilir miyim :)
Tadı güzeldi ama görüntü de güzel olaydı keşke.
Tadı yerindeyse boşver görüntüyü canımTeşekkür ederim
1 su bardağı toz şeker, 1 paket kremaYaptıktan sonra biraz ılıtıp öyle döktüm canım, biraz daha yoğunlaşıyor
Teşekkür ederim
Tarif burada var canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/trilece-kay-keci-sutu-sponsorlugunda.810298/
Karamelli istersen yukarıya yazdım ölçüyü
Yok canım, önce şekeri karamelize edip sonra kremayı koyuyorsun, hızlıca çırpıyorsunTadı güzeldi ama görüntü de güzel olaydı keşke.Şeker ve kremayı aynı anda mı koyup pişiriyoruz canım?Tekrar yapacağım ilerleyen günlerde.Bir de keçi sütlü deneyeyim.
İşte püf nokta bu.Karamel de çok sıçrıyor yahu.Ama bu sefer başaracağım.Yok canım, önce şekeri karamelize edip sonra kremayı koyuyorsun, hızlıca çırpıyorsunDene canım, keçi sütünün ayrı bir lezzeti var
İşte püf nokta bu.Karamel de çok sıçrıyor yahu.Ama bu sefer başaracağım.Nette yanlış ölçü vermişler. Keçi sütü hiç kullanmadım.Güzel ve faydalı olduğunu çokça duyuyorum.
Aynen karamel korksun benden.
Sen başarırsın,karamel korksun sendenEvet canım çok faydalıymış, ben çocuklara arada keçi sütü de alıyorum içsinler diye, gerçi inek sütüne göre tuzlu fiyatı
Komisyon alıyorlardır belkiAynen karamel korksun benden.Evet maalesef biraz pahalı.Hep bu televizyona çıkan çok bilmiş diyetisyenler ve güya sağlıklı beslenme uzmanları yüzünden.Onlar övdükçe fiyatı artıyor.
Vuslatım eline sağlık canım çok güzel olmuş tirilecen
Tadı yerindeyse boşver görüntüyü canımTeşekkür ederim
1 su bardağı toz şeker, 1 paket kremaYaptıktan sonra biraz ılıtıp öyle döktüm canım, biraz daha yoğunlaşıyor
Teşekkür ederim
Tarif burada var canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/trilece-kay-keci-sutu-sponsorlugunda.810298/
Karamelli istersen yukarıya yazdım ölçüyü
Canım benim, çok teşekkür ederimVuslatım eline sağlık canım çok güzel olmuş tirilecen
Olabilir.Komisyon alıyorlardır belki
Beğendiğine sevindim canım.Elimden geldince ekliyorum birşeyler.Çok teşekkür ederim.Adracım tariflarin çok başarılı canım . Maşsllah . Madalyaları hak ediyorsun yani
Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor
Teşekkür ederim Vuslat'cığım.Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor
Ben de bayat pideden pizza yaptım, resim atacaktım, benim minnak telefon kilidini yanlış girmiş bir kaç kez. Pini de unuttum, çekemedim fotoğrafDaha yeni müşteri hizmetlerinden aldım pini ama pidenin yerinde yeller esiyor, hiç kalmadı