Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırdır yani sebeb ne ?. Bu kadar kin gütcek olay ne. ?. Niye istenmiyor. Kız kötü ahlaksız da mı bu kadar olay çıktı çözemedim. Abinize mi zarar verecek? Uyuşturucu falan mı kullanıyor. Nedir onuda yazsanız. Takıldığınız noktayı.

abiniz sevmiş. insan abisi ve oğlu için susar..
kız kötu biri mi ? ne bileyim paragöz mü ? saygısız mı? tanıyor musunuz?
Niçin karşı çıkıyorsunuz ?

Abiniz okumuş, mühendis olmuş, evi var, beyaz eşyasına kadar düşünüp hayatını kurmaya hazır bir yetişkin olarak evleneceği kadını seçemez mi?
Aklında yada karalarında bir problem mi var? Yanlış karar verdiğini düşüneceğiniz bir hastalığı mı var? Kazık kadar adam ben seviyorum, evleniyorumı demiş, sizin isteyip istememeniz fark etmez ki.
Ister abinizin kararına saygı gösterir, yanında olursunuz, iyisi ile kötüsü ile mutlulugunu, hüznünü paylaşırsınız.
Ister bir yabancı olur, gelini dislayayim derken kendiniz eder kendiniz bulursunuz.

Bu ne ya fikir veren hariç her şeyi söylediniz. Allah aşına kötü biri değilim burada abimin iyiliği için konu açtım. Kötü biri olsam buraya gelir yazar mıydım.
kötü birisisiniz. kos koca okumus isi evi meslegi olan insanin hayatina girecek insana siz mi karar vereceksiniz. allah askina bide ayilip bayilin sütümü hakkimi helal etmemlere girin. ne diyim yasadigini yasatmadan ölünmezmis....

Boşanmış birinin sevilme ihtimali o kadar uzak geliyor ki olayı muskaya, büyüye kadar bağlamak daha normal geliyor.. "Hayir yani nasil olabilir boyle bi sey, nasil sevebilir oyle (!) bi kadini?! Ya büyü vardir ya muska ya tehdit.."
Umarim abin haddinizi bi güzel bildirir de o geline yaranmaya calismak durumunda kalirsiniz..

Doğru söylüyorsun aslında. önemli olan mutlu olması.

Bu ne ya fikir veren hariç her şeyi söylediniz. Allah aşına kötü biri değilim burada abimin iyiliği için konu açtım. Kötü biri olsam buraya gelir yazar mıydım.

Niye? Buraya girerken iyilik ölçerden mi geçiyorsunuz? Burdan bakınca kötü birisiniz bence. Kadın evlenmiş boşanmış diye evliliklerine engel olmaya çalışmak pek iyi niyetli bir davranış olarak görülmüyor maalesef. Seven insanları ayırmak için fikir isteyenlere de vermiyoruz.

ne yapti bu kiz buna yazmissiniz.
büyü yapmistir

kizi suclar iken, alt yapida abinizin salak oldugunu vurguluyorsunuz.

bence abiniz gayet bilinci ne istedigini bilen biri sözlerine bakarsam.

abiniz kizdan ayrilmaz. Siz en fazla annenizle birlikte abinizi ve kizi yipratirsiniz zorluk cikarirsiniz ama sonuca ulasamazsiniz.
Abiniz cunku akli basinda biri. Yani bosuna engel olmayin...hele konu sadece kizin bosanmis biri olmasi ise ..gereksiz dert edinmeyin kendinize.

Bazi arkadaşlar görmüş gelin adayinin ikinci evliligi olacak diye yazmışsınız sonra silmissiniz neden istemediginizi soran o kadar kişiye bunu mu söyleyemiyorsunuz bunda cekincek bisey yok istememeniz doğal bi kere basariz evlilik (belki kizin suçu yoktur ama sonuçta basarisiz evlilik oluyor) yapan yine yapar diye endiseleniyor olabilirsiniz ama abin bu durumdaysa siz tepki vermeyi birakmaniz lazim ve kabullenmis gibi yapin rahat davranin önce yargisiz infaz yapmadan kizi iyice bi taniyin eğer fena biriyse iyice delil toplayip abine anlatmaya çalışın ama iyi biriyse birakin evlensinler belki abin dünyanın en sansli adami olacak bunu bilemeyiz

tüm hayatını etkileyecek bir karar bu. bizde iyiliğini istiyoruz.

Allah kinadigini yasatmadan öldürmezmiş. Evlenmis olunca ne oluyo kötü kadinmi oluyo anlamiyorum bu zihniyeti

buraya gelip yazi yazan bir suru kotu insanda vsr hepimiz iyiysek bunca kotulugu kim yapiyor degilmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…