Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunlar gokten kafaya taş düşse gelin atti derler.yemege cagirmis yazik gelinde,ne gelinler var kaynana pisirsin yiyelim modunda,iyi kiz usul biliyorda cagiriyor bunlari,yazik yavrum bunlarin yüzünü cabuk görür umarim
Gelin şunların ev anahtarını çoğalttığını öğrense de ömürlük kesse görüşmeyi

sanki herkesin kendi görümcesinden parçalar bulduğu bir karakter gibi ama dimi
herkesten ala ala kötü huy almış gibi
dkflsdklfşs
Herkesin kötü huyları bu iki vücutta birleşmiş resmen, ana kız .

Hahahhaha Aynen herkes bir parca gorumcesine benzettigi icinmi boyle laf soktuk aceba
Müstakbel görümcem de yok ama anlamadım ben de bu konuların niye bu kadar sardığını

O da yok ya iki tek çocuk bulduk birbirimizi biz müstakbel kv de iyi duruyor uzaktan, güzel bir enerjisi var neşeli bir kadın. Umarım evlendikten sonra da aynı devam eder
Ayy insallah Allah cadi kvdelerden korusu Iyi bari sen yirttin en azindan kvden tek basina pek is beceremez suc ortagi yok

Ayrı bir konu açar anlatırım.
Sorun senin başlık sayında değil. Açtığın 2 başlıkta çok tepki gördü. Sorun senin zihniyetinde. 27 yaşında filansın sanırım ama hiç yaşının olgunluğunda değilsin. Annenle bir olup, abinin hayatına haddiniz dışı müdahalelerde bulunuyorsunuz. Yarın bir gün sen evlenirsen aynı şeyler senin başına gelse nasıl hissederdin. İnsanlar mutlu olmak için evleniyor. Etrafında entrika çevrilsin diye değil.

Aslına bakarsan haklısın 35 civarı ancak keyif yapma, hoşuma gideni alma gibi lükslere kavuştum. Ondan öncesi hep bir koşuşturma zamanla yarışma hali

Mehmet Coşkundenizin yazısını söylüyorsunuz, üye üyeliğini sildirmisti

Ağzınıza sağlık helal olsun size Sizin gibi annelere ve o annelerin yetiştereceği evlatlara bu toplumun ihtiyacı var

Mehmet Coşkundenizin yazısını söylüyorsunuz, üye üyeliğini sildirmisti
Evet . Burada yazdiklarimiz kendi aramızda kalmıyor hep demek istedim. Boyle anahtar cogalttik eve suphe duyulacak nesne koysak tarzı suc teşkil edecek seyler yazarken cok iyi dusunmek lazim. Ifsa olursa o agbi ve yenge ile bir daha nasil devam edecek konu sahibi. Aile faciasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…