abimn bizi kaale aldığı yok diyosun bi de..Zaten abimin bizi kâle aldığı da yok.
Fark etttim,çok ön yargılı davrandım sanırım.Ablacığım abimin mutluluğunu istiyorum diyorsun da böyle yaparak onu üzen sen ve annensiniz. En heyecanlı günlerinin içine etmişsiniz işte.
Çocuk gerizekalı mı, kızla 1 yıl geçirmiş, onunla mutlu olurmu olmaz mı senden daha iyi anlamıştır değil mi? Sen bu kızla kaç gün geçirdin de kötü biri olduğuna karar verdin?
Geçerli bir sebebin yoksa kızın da hakkına giriyorsun, haberin olsun. Bir yerden çıkar bak.
Abin için üzülme bak çok akıllı olduğu sizi ciddiye alamamasından belliZaten abimin bizi kâle aldığı da yok.
Zaten abimin bizi kâle aldığı da yok.
Harika bayılıyorum böyle gelinlere insan sarraflarinaSizi cok iyi anliyorum ayni benim abicimin olayibiz yinede o mutlu olsun diye sesimizi cikarmadik. Bir senelik evliler ve daha abicimin yüzünü 4 kere görmüsümdür. Cünkü gelin beni ve annecimi sevmiyor
Bu nasıl bir düşünce. Neye dayanarak istemiyorsunuzİyi günler burayı arkadaşım tavsiye etti. Bende tavsiye almak için üye oldum. Konu abim, abim inşaat mühendisi kendisine ait evi işi olan iyi biridir. Hiç evlenmedi hatta doğru düzgün ilişkisi bile olmadı. Abimi tanıttım şimdi asıl soruna geciyorum
Abim 1 hafta önce evlenmek istediğini söyledi,sevindik. fakat evlenmek istediği kişiyi annemle ben istemiyoruz Abimle 1 yıldır sevgililermiş neyse annem ve ben istemediğimizi söyledik. abim çıldırdı, başladı ya o olur, yada ya o. ya gelir istersiniz yada sizi silerim diyor.Seviyorum iyi anlaşıyorum demeye naptı bu kız buna bilmiyoruz. babam bırakın sevdiğiyle evlensin diyor ama ne biliyim biz istemiyoruz. çocuk beyaz eşyaları bile almış yani seviyorum diyor başka bir şey demiyor. Biz istemediğimizi söyleyince iyice hırs yaptı. Sizle tanışmaya gelince, saygı da kusur etmeyeceksiniz diyor. Yani tabi ki saygıda kusur etmeyiz ama hiç laf söyletmemesi falan nolduğunu anlamıyoruz.
Ya bir şey söyleyin vazgeçirelim abimi. Ne diyelim,ne yapalım da vazgeçer.
şimdiden teşekkür ederim.
sizin için diyorum evli misiniz yoksa bekar mı bilmiyorum . başınıza ne geleceği belli değil . yaptığınız ayrım çok ayıp . o başanmış kadının nasıl bir hayat yaşadığı hakkında bir fikriniz yok . belki büyük acıları oldu ve abiniz onu sarıp sarmaladı . siz de baltalamak yerine kucak açmayı deneyinZaten abimin bizi kâle aldığı da yok.
Fikirmi okumuş mühendis olmuş aklı başında(gerçi sadece mesleği ve evi olduğunu yazmışsınız ) adam niye fikrinizi alsınki o evleniyor sonuçta onun hayatı saygı duymalısınızYo tepki için değil. Ama hani bizimde fikrimiz alınmalı diye düşünüyoruz. linc edilmek istemiyorum.
Bu ne ya fikir veren hariç her şeyi söylediniz. Allah aşına kötü biri değilim burada abimin iyiliği için konu açtım. Kötü biri olsam buraya gelir yazar mıydım.
DoğruBiriyle 2. Kez evlenmek sizin kriteriniz olmayabilir, saygı duyarım ama abiniz için boyle bor kriter yoksa sizinde ona saygi duymaniz lazım ☺ bekar ama sayko biriyle evlense daha mi iyi?????
Klasik kaynana görümce vakası! Neden istemiyorsunuz peki bari onu açıklamaya zahmet etseydiniz.İyi günler burayı arkadaşım tavsiye etti. Bende tavsiye almak için üye oldum. Konu abim, abim inşaat mühendisi kendisine ait evi işi olan iyi biridir. Hiç evlenmedi hatta doğru düzgün ilişkisi bile olmadı. Abimi tanıttım şimdi asıl soruna geciyorum
Abim 1 hafta önce evlenmek istediğini söyledi,sevindik. fakat evlenmek istediği kişiyi annemle ben istemiyoruz Abimle 1 yıldır sevgililermiş neyse annem ve ben istemediğimizi söyledik. abim çıldırdı, başladı ya o olur, yada ya o. ya gelir istersiniz yada sizi silerim diyor.Seviyorum iyi anlaşıyorum demeye naptı bu kız buna bilmiyoruz. babam bırakın sevdiğiyle evlensin diyor ama ne biliyim biz istemiyoruz. çocuk beyaz eşyaları bile almış yani seviyorum diyor başka bir şey demiyor. Biz istemediğimizi söyleyince iyice hırs yaptı. Sizle tanışmaya gelince, saygı da kusur etmeyeceksiniz diyor. Yani tabi ki saygıda kusur etmeyiz ama hiç laf söyletmemesi falan nolduğunu anlamıyoruz.
Ya bir şey söyleyin vazgeçirelim abimi. Ne diyelim,ne yapalım da vazgeçer.
şimdiden teşekkür ederim.