Yaa bizde onun mutluluğunu istiyoruz. O yüzden müdahale ediyoruz zaten.Siz evlenirken abinizin onayına göremi evlenip evlenmiyeceğinize karar vereceksiniz ? Size ne canım kiminle evlenmek istiyorsa onunla evlensin kocaman insan önce bi tanısaydınız
Bu mesela güzel birsey saygi gösterip gelmesi. Insallah hayirlisi olur abicigin icinSizin adınıza üzüldüm. Bizim ki Bayramın 2. günü gelecekmiş. bakalım.
Abim bize para vermez. çok darda olmadığımız sürece.Tahmin hakkımı kullanıyorum o halde.
Abinizin kazancı iyi ve siz onun maddi desteğini kaybetmek istemiyorsunuz??
Çok teşekkür ederim.Bu mesela güzel birsey saygi gösterip gelmesi. Insallah hayirlisi olur abicigin icin
ayol yazmış ya niye görmüyor millet, gelin adayının ilk evliliği değil diyor
not: pardon düzenleyip silmiş ama yazmış bulundum...
Söylemek istemiyorum.
Ozaman niye konu açıyorsunuz??Söylemek istemiyorum.
Bence insanları tanımadan yargılamayın ne olmuş gelin adayının ikinci evliliği olacak ise aynı şeyin sizin başınıza gelmeyeceği ne malum ???? Bi tanışın belki kendisi ideal eş adayı abinizi mutlu edebilecek mükemmel insanYaa bizde onun mutluluğunu istiyoruz. O yüzden müdahale ediyoruz zaten.
Abim bize para vermez. çok darda olmadığımız sürece.
Sanmıyorum. ama taşlamadığın için teşekkür ederim.Bence insanları tanımadan yargılamayın ne olmuş gelin adayının ikinci evliliği olacak ise aynı şeyin sizin başınıza gelmeyeceği ne malum ???? Bi tanışın belki kendisi ideal eş adayı abinizi mutlu edebilecek mükemmel insan
Adam akıllı geçerli bir nedenleri yok bence ondan söylemek istemiyorum diyor. Yada evlenmesi sizin mi işinize mi gelmiyor, ana kız abinizden maddi destek mi falan mı alıyordunuz napıyordunuz.