Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mezhep ya da açıklık kapalılık meselesi diye tahmin ediyorum. buysa eğer cidden ayıp.
değilse eğer abinizi seviyosanız başından sonuna kıza çok iyi davranın ve abinizi destekleyin. kız iyiyse aranız süper olur, kötüyse de abiniz kızın kötü olduğunu kendisi görsün.iş inada binerse kimseye hayrı olmaz. kız iyiyse bile size karşı kötü olur.

Ya siz mi yaşayacaksınız abiniz mi bu ne kıskançlık koca adam sizin sakladığını her ne ise abiniz kabul ediyorsa size ne oluyor anlamış değilim konuyu bilmeme rağmen kıza üzüldüm şimdiden böyle iseniz .

İyi günler burayı arkadaşım tavsiye etti. Bende tavsiye almak için üye oldum. Konu abim, abim inşaat mühendisi kendisine ait evi işi olan iyi biridir. Hiç evlenmedi hatta doğru düzgün ilişkisi bile olmadı. Abimi tanıttım şimdi asıl soruna geciyorum
Abim 1 hafta önce evlenmek istediğini söyledi,sevindik. fakat evlenmek istediği kişiyi annemle ben istemiyoruz Abimle 1 yıldır sevgililermiş neyse annem ve ben istemediğimizi söyledik. abim çıldırdı, başladı ya o olur, yada ya o. ya gelir istersiniz yada sizi silerim diyor.Seviyorum iyi anlaşıyorum demeye naptı bu kız buna bilmiyoruz. babam bırakın sevdiğiyle evlensin diyor ama ne biliyim biz istemiyoruz. çocuk beyaz eşyaları bile almış yani seviyorum diyor başka bir şey demiyor. Biz istemediğimizi söyleyince iyice hırs yaptı. Sizle tanışmaya gelince, saygı da kusur etmeyeceksiniz diyor. Yani tabi ki saygıda kusur etmeyiz ama hiç laf söyletmemesi falan nolduğunu anlamıyoruz.
Ya bir şey söyleyin vazgeçirelim abimi. Ne diyelim,ne yapalım da vazgeçer.
şimdiden teşekkür ederim.
İnsanların mutluluğundan yuvasından uzak durun beaaaa adam okumuş meslek sahibi kör cahilmi sevmiş ne olursa kim olursa kabullenmiş yüreğine almış...seni de sevdiğin adamın ailesi istemesiydi ne hissederdin o adam seni terketseydi ne yaşardın azcık empati yap milletin kızıyla sevgilisiyle uğraşma bi ahhhh eder ömür boyu çekersin...Allah onu onun kalbine koymuş sevdirmiş sen kimsin ki sevmesin almasın evlenmesin istemiyorum modundasın azcık haddini bil aynılarını yaşarsan neden ? Diye düşünme etme bulma dünyası

İyıde ne yanı ne dmeeye gelıyorsunz bu kız abınıze muska buyu falnmı yapmıs demek ıstıyonuz. Kız belkı ıyı ne biliyorsunuz sız boyle boyle yaparak kızı kendınızden sogutup işleri iyice gelın kötu gorumce kotu kaynana cıkmazına getırirsınz. Kız ılerde sıze icerler benı ıstememıstınz dıye sonra gelde o gelınden ıyılık bekle. Bszen en bastam ısı bozuyor bır taraf. Vu adam sızın ıstesgınz bırıyle evlenmek zorunda degıl, her evlenmek istedigi kızıda sıze begebdırmek zorunda degıl nıye sımdıden comak soukuyorsnuz ıstememe sebebını soylersenıs ha tm haklılar ozaman derız susarız ama sebebte yok

Abinizin neler yapıp yapmadığını şu ana dek nasıl bilebilirsiniz. Belki çok kötü şeyler yapıyordu, çok berbat yollara sapmıştı da bu kızla tanısınca düzeldi. Ay insanların oğullarını “açılmamış tertemiz gonca” sanmaları ne kadar saçma ya. Emin olun abiniz sizden de annenizden de çok şey yaşayıp görmüştür. Hatta o kızdan emin olmasa asla evlilik yoluna girmez. Biraz insaflı olun madem abinizi de seviyorsunuz kıza da iyi davranın bi tanımaya çalışın. Ayrıca yarın öbür gün siz evlendiğinizde de ayrılabilirsiniz, kimse ayrılmak için evlenmez. Kız kötü bir evlilik yaşadı diye kötü biri olmak zorunda değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X