- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Kesin kendi de bizim yorumlari okuyup guluyordurtek bir konu anlatıp sonra habire saçmalamayın diyerek hepimizi deşarj etti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin kendi de bizim yorumlari okuyup guluyordurtek bir konu anlatıp sonra habire saçmalamayın diyerek hepimizi deşarj etti :)
Burdan devam etsene neden ayri bir konu anlatsana birazAyrı bir konu açar anlatırım.
Gelin şunların ev anahtarını çoğalttığını öğrense de ömürlük kesse görüşmeyibunlar gokten kafaya taş düşse gelin atti derler.yemege cagirmis yazik gelinde,ne gelinler var kaynana pisirsin yiyelim modunda,iyi kiz usul biliyorda cagiriyor bunlari,yazik yavrum bunlarin yüzünü cabuk görür umarim
Herkesin kötü huyları bu iki vücutta birleşmiş resmen, ana kız .sanki herkesin kendi görümcesinden parçalar bulduğu bir karakter gibi ama dimi
herkesten ala ala kötü huy almış gibi
dkflsdklfşs
Müstakbel görümcem de yok ama anlamadım ben de bu konuların niye bu kadar sardığınıHahahhaha Aynen herkes bir parca gorumcesine benzettigi icinmi boyle laf soktuk aceba
Hahahha yoksa sen gorumcemisinHerkesin kötü huyları bu iki vücutta birleşmiş resmen, ana kız .
Müstakbel görümcem de yok ama anlamadım ben de bu konuların niye bu kadar sardığını
O da yok ya iki tek çocuk bulduk birbirimizi biz müstakbel kv de iyi duruyor uzaktan, güzel bir enerjisi var neşeli bir kadın. Umarım evlendikten sonra da aynı devam ederHahahha yoksa sen gorumcemisin
Ayy insallah Allah cadi kvdelerden korusu Iyi bari sen yirttin en azindan kvden tek basina pek is beceremez suc ortagi yokO da yok ya iki tek çocuk bulduk birbirimizi biz müstakbel kv de iyi duruyor uzaktan, güzel bir enerjisi var neşeli bir kadın. Umarım evlendikten sonra da aynı devam eder
Sorun senin başlık sayında değil. Açtığın 2 başlıkta çok tepki gördü. Sorun senin zihniyetinde. 27 yaşında filansın sanırım ama hiç yaşının olgunluğunda değilsin. Annenle bir olup, abinin hayatına haddiniz dışı müdahalelerde bulunuyorsunuz. Yarın bir gün sen evlenirsen aynı şeyler senin başına gelse nasıl hissederdin. İnsanlar mutlu olmak için evleniyor. Etrafında entrika çevrilsin diye değil.Ayrı bir konu açar anlatırım.
Sanırım bdv’de okuduğum konuların etkisindeyim. Burada cadı kvlerden çeken kadınların bile öcü alınmış gibi hissettim yeni konuda .Ayy insallah Allah cadi kvdelerden korusu Iyi bari sen yirttin en azindan kvden tek basina pek is beceremez suc ortagi yok
Aslına bakarsan haklısın 35 civarı ancak keyif yapma, hoşuma gideni alma gibi lükslere kavuştum. Ondan öncesi hep bir koşuşturma zamanla yarışma haliAma ben sanırım tekrar yayınını izliyormuşum çünkü ilk yayınlandığında iki yaşındaymışım Onu hatırlayacağımı sanmıyorum ama Ruhsar’la büyüdümSiz de yaşlı falan değilsiniz canım, ne yaşlısı İnsan 30’dan önce yaşamıyor bence, okuluydu meslek edinmesiydi evlenip çocuk yapmasıydı maddi durumu oturtmasaydı derken anca 30’dan sonra yaşamaya başlayabiliyor.
Kesinlikle öyle. O açıdan şanslısınız sizden daha gençlere oranla . Benimkisi de şu an yaşamaktan çok gün geçirmek .Aslına bakarsan haklısın 35 civarı ancak keyif yapma, hoşuma gideni alma gibi lükslere kavuştum. Ondan öncesi hep bir koşuşturma zamanla yarışma hali
Kesin kendi de bizim yorumlari okuyup guluyordur
Özüne bakarsan hepimizinki öyle, önemli olan o günü güzel ve huzurlu geçirmekKesinlikle öyle. O açıdan şanslısınız sizden daha gençlere oranla . Benimkisi de şu an yaşamaktan çok gün geçirmek .
Biz görüyoruz seni üzülmebeni gözardı etti. hiç umrunda değilim
Biz görüyoruz seni üzülme
Mehmet Coşkundenizin yazısını söylüyorsunuz, üye üyeliğini sildirmistiKonularınizda kendinizle ilgili detaylar var ve ekstrem duygularınız tavirlariniz sebebiyle foruma damga vurdunuz. Vakti zamaninda burada bir uye zengin koca nasil bulunur diye başlık acti da bir koseyazari onu ulke gundemine tasidi.
Yengeye iftira boyutunda dusunceleriniz var ben olsam bu kadar da rahat dokmem icimdeki kötülükleri ulu orta.
Bazi şeyleri iyi düşünün derim.
Ağzınıza sağlık helal olsun size Sizin gibi annelere ve o annelerin yetiştereceği evlatlara bu toplumun ihtiyacı varHala yobazsın..
Annesinin, kendi annemin, eşimin rahmetli annesinin penceresinden de baksam ahanda büyük konuşuyorum evlenip boşandı diye kinseye sizin gibi ikinci el muamelesi çekmem.
İnşallah kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz
Evet . Burada yazdiklarimiz kendi aramızda kalmıyor hep demek istedim. Boyle anahtar cogalttik eve suphe duyulacak nesne koysak tarzı suc teşkil edecek seyler yazarken cok iyi dusunmek lazim. Ifsa olursa o agbi ve yenge ile bir daha nasil devam edecek konu sahibi. Aile faciasi.Mehmet Coşkundenizin yazısını söylüyorsunuz, üye üyeliğini sildirmisti