Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence konu troll 1 hanımefendiyi daha tanımıyorsunuz bile ne hakla istemezsiniz? 2 ömrünü geçirecek olan abiniz kız kardeşi olarak değil fikrinizin alınması size tek bir harf söylemek bile düşmez (ne dinen ne de örfen). Abim şimdi evli Allah mutlu etsin yengemi de çok severim. Ama şimdiye kadar olan bütün kız arkadaşlarıyla tanışmıştım hepsine de iyi davrandım zira amacım hep abimin mutluluğu oldu keza evlendi, o mutlu diye biz de mutluyuz.Bence siz de abinizin mutluluğuna odaklanın.

geçerli bir sebebiniz yoksa sadece istemiyoruz demekle ayırmak için fikir soruyorsanız yorum yapamıycam sizeAllah akıl fikir versin... tabi çok geçerli bir sebebiniz varsa o ayrı, o zamanda engel olamıyorsanız bırakın abiniz kendi görsün hatayı,sizi kaybetmesine kendi kendinize izin vermeyin..

Sizi cok iyi anliyorum ayni benim abicimin olayi biz yinede o mutlu olsun diye sesimizi cikarmadik. Bir senelik evliler ve daha abicimin yüzünü 4 kere görmüsümdür. Cünkü gelin beni ve annecimi sevmiyor

Anneniz ve siz evlenip aynı eve aynı yatağa girmeyeceğinize göre kızla, müdahale etmeniz yersiz.

Neden istemedigini soylemessen biz sana nasıl yardimci olalim sonuçta burda kimse kimseyi yakından tanimiyor gidip abine yada başkasına anlatacak degiliz ya kız sağlam biri değil yada siz başka bi gelin adayini düşünüyorsunuz haksiz miyim ?

Sizi cok iyi anliyorum ayni benim abicimin olayi biz yinede o mutlu olsun diye sesimizi cikarmadik. Bir senelik evliler ve daha abicimin yüzünü 4 kere görmüsümdür. Cünkü gelin beni ve annecimi sevmiyor
Sizin adınıza üzüldüm. Bizim ki Bayramın 2. günü gelecekmiş. bakalım.

Kendi evlenip pişman olmadığı sürece vazgeçmez yani abinizle siz kötü olursunuz zamana ve abinize bırakın onun hayatı kocaman adam sonuçta çocuk degil

Peki yazdığınız şeyin altını doldurun: neden istemiyormussunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…