Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zaten yazılmış, aynen böyledir olmalıdır. Abim canı isterse öder. Babam emekli oldu ve ben de çalışmıyorum, yine de asla istemeyiz ne annem ne babam ne ben. Kendisi kendi istediği için bazen bişiler alır. Abiniz evi geçindirmek zorunda değil. Baban ve annen kendini geçindirmek zorunda ellerinden geldiğince. Sen de onlarla yaşadığın için ve kızları olduğu için sana da verirler. Siz belliki adam evlenmesin, yuvası olmasın, size baksın istiyorsunuz. Ne kadar vicdansız bir yaklaşım.

Konuya cevap yazanları garipsemişsiniz, anneler oğlunun her sevdiğine tamam demez demişsiniz. Yanılıyorsunuz. Gelin adayı abinizi sevmiyordur, kullanıyordur vs aile tabiki onaylamaz. Ama bunun dışında evlenecek kişi abiniz, abiniz kabul edip sevdikten sonra sizin fikriniz önemsiz. Gelin adayının bir kötülüğü yokmuş, öyle diyorsunuz.

Bu kredi karti konusunu gercekten uzattiniz hanimlar

Konu sahibi sana ve annene gelince de, kendi hayatiniz ile ilgilenin. Konusacak bir konu yok zaten. Abin kendi hayatiyla ilgileniyor ve kimseyi karistirmiyor özeline. En dogrusu ve dogali bu.

Annene ugraslar bul..el isi yapsin vs..
Oglu cocuk degil artik olgun bir birey bunu kabul etsin.
Ne güzel büyüttü bakti..simdi rahat etsin. Oglu kendi yuvasini kuruyor iste daha ne istiyor.
Izlesin mutlu olsun oglunun mutlulugu ile.
Ilerde torunlar olur onlarla oynar vsvs...
Annene positif bir bakis acisi telkin et..

Sana da annene de diyecek birsey bırakmamış kk'nin canim kadinlari.
Katiliyorum çoğuna.
Tüm mesajlari okudum.Nasıl dönmüssünüz hemen tepkileri görünce Yok ben orta yolu bulmaya calisiyorum da,yengem de yengem falan

O oğlan doğurdu diye her dediğini yaptiracağini sanan histerik annenize diyecek tek lafim yok.Ona kim ne dese asssla kafasi değismeyecek çünkü.Yazik, anali kizli adami yiyemeyeceksiniz,artik evlenip barklaniyor diye tansiyonlariniz oynamis.

Abinize helal olsun ne diyeyim kalmadi böyle adamlar.

Keske yengeniz buraya konu açsa.Kendisiyle konusabilsek.Sizlerden korusak,rahatlatsak,sizin gibi toplumda örümcek beyinlilerin ona yaptiklari,söyledikleri,düşündükleri herseyin telafisini yapsak el birliğiyle.

Sana da annene de diyecek birsey bırakmamış kk'nin canim kadinlari.
Katiliyorum çoğuna.
Tüm mesajlari okudum.Nasıl dönmüssünüz hemen tepkileri görünce Yok ben orta yolu bulmaya calisiyorum da,yengem de yengem falan

O oğlan doğurdu diye her dediğini yaptiracağini sanan histerik annenize diyecek tek lafim yok.Ona kim ne dese asssla kafasi değismeyecek çünkü.Yazik, anali kizli adami yiyemeyeceksiniz,artik evlenip barklaniyor diye tansiyonlariniz oynamis.

Abinize helal olsun ne diyeyim kalmadi böyle adamlar.

Keske yengeniz buraya konu açsa.Kendisiyle konusabilsek.Sizlerden korusak,rahatlatsak,sizin gibi toplumda örümcek beyinlilerin ona yaptiklari,söyledikleri,düşündükleri herseyin telafisini yapsak el birliğiyle.

Konuyu sürekli kredi kartına getiren hanımlar siz de öfkelendiğiniz durumun ayna görüntüsüsünüz. Kardeşin okuyan kardeşine yardımını para yedirmek olarak görmek nedir? Gelinle empati yapayım derken konuyu saçma yerlere çekiyorsunuz. O zaman çalışmayan eşler para yiyici mi oluyor, aile kavramından yardımlaşmadan bu kadar bihaber olunur mu

Hay ağzına sağlık. Şu mesaji 10 15 kez begenesim geldi Sonunda aile arasinda yardimlasmayi normal gören biri

20 Kere beğensem az gelir ağzınıza elinize sağlık

mobilya benim seçtiğim alinacak diye oturmadi koltuklara daha ne deyim

her gittiğimiz yerde sikayet etti hic biseye karistirtmiyomusum herşey beni istediğim gibi olmus duy da inan
kız benim kv benle gelmedi mobilya bakmaya gel dedim siz tecrübelisiniz fikir verirsiniz kullanışlı mı değil mi diye dedim.
yok ben gelmem kızım beğendiğin bir şeye yorum yapar etkilerim üzülürsün dedi kurban olam benimkine

benimki alacağımız koltuk modeli belli olduğu halde, oğlu o modeli istediği halde sorun çıkardı magazaya gidince herkesin burnundan getirdi maalesef.

kıymetini bil valla kaynanan mübarek insanmış

benimki alacağımız koltuk modeli belli olduğu halde, oğlu o modeli istediği halde sorun çıkardı magazaya gidince herkesin burnundan getirdi maalesef.

kıymetini bil valla kaynanan mübarek insanmış
şaka gibi gerçekten
benimki cidden öyle cennetlik ya kv denmez ona anne denir best kanka denir sağ olsun daha ne iyilikleri var say say bitmez.
sizinki gibi olanlar da çok çevremde ben çatır çatır kavga ediyorum onlarla gelinleri ayıp olmasın diye söylemiyor ben söylüyorum

ko
konunun buraya gelmesinin nedeni abisi hayatıyla ilgili önemli bir noktada annesine karşı bir mücadele verirken, konu sahibi okullu kardeşimizin "abiciiim bi de benim kartı ödesek" muhabbeti yapması.

mahalle yanarken insan bunu sormaz. güya abisiyle ara bulmak için yazışırken bi anda kendi derdine düşüyor.

yoksa her aile içinde yardımlaşma olur. ama yardımlaşma asıl böyle zamanda kendi çıkarını kenara koyup kardeşinin derdine odaklanmaktır aynı zamanda.

işte bu yüzden takıldık kart mevzuuna..

kaldı ki bu hanım kızımıza öncelikle anne babasının sorumluluğu vardır. abisi evlenecek ve artık kendi yuvası olacak.

çalışmayan eşler evde boş oturmuyor. ev işi yapıyor, çocuğunu büyütüyor. bunu tabiki para için yapmıyor. ama o, o adamın karısı ve aile içerisinde üzerine düşeni o şekilde yapıyor.

burada ise abisini sevdiği kızdan ayırmak için konu açan biri var. ve abisi için arkasıdan bunları düşünürken ondan para bekliyor.

aile olmak bu mu peki ?

Ben ayrilmalarini istemiyorum. Once bunu kabullenin başlık benim hatam. Ayrica belki ailemin maddi gücü yok,abimin durumu iyi. Hos bunlari kac kere anlattim fakat israrla anlamiyorsunuz

Ben ayrilmalarini istemiyorum. Once bunu kabullenin başlık benim hatam. Ayrica belki ailemin maddi gücü yok,abimin durumu iyi. Hos bunlari kac kere anlattim fakat israrla anlamiyorsunuz
sen neden bu kadar çok insanın aynı şeyi söylemesinden hatalı olduğunu anlayamıyorsun bu konuda ?
ailenin durumu olmayabilir, abin verebilir. neden hala anlatamıyorum bilmiyorum ama o durumda abine kartımı öde dersen herkes böyle anlar işte.

46890486056805*68968504 kere anlattık bunu. bak sayıya dikkat et, arada çarpı var, o kadar çok anlattık.
tavrın hatalı.
o durumda sanki herşey normalmiş gibi kartı düşünmen hatalı.
yeni eşya alındı diye annenin ayılıp bayılması hatalı..

Bu zihniyetteki insanlara asla yaranilmaz. Çünkü tüm çabaları gelinin iyi yada kötü olması değil oğulcuk ve abilerinin evlenmeden kendilerine bakmasını istedikleri için gelin ne yapsa yatanamaz. Hayat gayeleri gelinin açığını kollamak yuvayi bir şekilde yikmak üzerine kuruludur. Kendi ic dünyalarında ki pislikleri en kolay geline yıkarak egolarını tatmin ederler ama yıktıkları yuvanin altında da kendilerinin kalacağını düşünemeyecek kadar da akilsizdirlar. Allah böylelerinden toplumu muhafaza etsin.
faturalar ödenmis, yazlik alinmis, bi istegin var mi diye sorulmus..ananin tek derdi para para para...... sende az degilsin.
Bu ekler de ne vardı. Açılmıyor sh anda cok merak ettim

Bu beklentilere o çaydan kahveden de olacaklar anlamıyorlar.

Uzatılıyor çünkü işin arka planında maddiyat var. Sirf oğullarınin parçacıkları gitmesin kendilerin e baksın diye gelin hanıma tavir alinmiş. Anne ha bire ayılıp bayılıyor. Sadece kredi karti mi abisinin aldığı esyalara da kv adayi aman masraf yapıyor diye cani çıkıyor. Bunlar kendi gözlerine kestirdikleri sessiz sakin mevcut esyalara gelecek ailesine harcadığı paraya sesini çıkartamayacak çıkartırsa da balyozu kafasına yiyecek bir gelin hayal ederken simdi oğlunu ikna eden kendine guvenen bir gelin adayi görünce çılgına döndüler. Isin geri planında maddiyat var yani alıştıkları rahatlıktan olma korkusu.

Siz bence gereksiz alınganlık yaptiniz. Ben kesinlikle çalışmayan hanımlar para yiyiyor gözüyle bakmam. Ayrıca o insanlarda evin tüm islerini yaparak çalışmış oluyorlar zaten ki imkanım olsa ev hanımı da olurdum yani. Burda ki mesele abisinden gelen parasal destegi kaybetme korkusu ile gelin hanıma hic tanımadan türlü türlü sifat yapistirarak tavir almaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…