Benim annemde istedigi bir sey olmayinca tansiyonu yukseliyor. Hastaneye gidiyoruz.
Herkes ailesine yardımcı olur ama yeri geldiğinde.
O ay hastane işi çıkar çok sıkışırsınız mesela abiniz kartınızı öder.
Annenizin buzdolabı bozulur zorlanmayın der hediye eder.
Ama düzenli olarak her ay kredi kartı ödemek destek olmak değil. Abinizi yiyorsunuz.
Ve bu çok yanlış.
valla biz buna kendi aramızda hayat diyoruz. hepimizin her istediği olsa ohhoooo.Benim annemde istedigi bir sey olmayinca tansiyonu yukseliyor. Hastaneye gidiyoruz.
Hay ağzına sağlık. Şu mesaji 10 15 kez begenesim geldi Sonunda aile arasinda yardimlasmayi normal gören biriKonuyu sürekli kredi kartına getiren hanımlar siz de öfkelendiğiniz durumun ayna görüntüsüsünüz. Kardeşin okuyan kardeşine yardımını para yedirmek olarak görmek nedir? Gelinle empati yapayım derken konuyu saçma yerlere çekiyorsunuz. O zaman çalışmayan eşler para yiyici mi oluyor, aile kavramından yardımlaşmadan bu kadar bihaber olunur mu
Sana da annene de diyecek birsey bırakmamış kk'nin canim kadinlari.
Katiliyorum çoğuna.
Tüm mesajlari okudum.Nasıl dönmüssünüz hemen tepkileri görünceYok ben orta yolu bulmaya calisiyorum da,yengem de yengem falan
O oğlan doğurdu diye her dediğini yaptiracağini sanan histerik annenize diyecek tek lafim yok.Ona kim ne dese asssla kafasi değismeyecek çünkü.Yazik, anali kizli adami yiyemeyeceksiniz,artik evlenip barklaniyor diye tansiyonlariniz oynamis.
Abinize helal olsun ne diyeyim kalmadi böyle adamlar.
Keske yengeniz buraya konu açsa.Kendisiyle konusabilsek.Sizlerden korusak,rahatlatsak,sizin gibi toplumda örümcek beyinlilerin ona yaptiklari,söyledikleri,düşündükleri herseyin telafisini yapsak el birliğiyle.
kız benim kv benle gelmedi mobilya bakmaya gel dedim siz tecrübelisiniz fikir verirsiniz kullanışlı mı değil mi diye dedim.mobilya benim seçtiğim alinacak diye oturmadi koltuklara daha ne deyim
her gittiğimiz yerde sikayet etti hic biseye karistirtmiyomusum herşey beni istediğim gibi olmusduy da inan
kız benim kv benle gelmedi mobilya bakmaya gel dedim siz tecrübelisiniz fikir verirsiniz kullanışlı mı değil mi diye dedim.
yok ben gelmem kızım beğendiğin bir şeye yorum yapar etkilerim üzülürsün dedi kurban olam benimkine
şaka gibi gerçektenbenimki alacağımız koltuk modeli belli olduğu halde, oğlu o modeli istediği halde sorun çıkardı magazaya gidinceherkesin burnundan getirdi maalesef.
kıymetini bil valla kaynanan mübarek insanmış
konunun buraya gelmesinin nedeni abisi hayatıyla ilgili önemli bir noktada annesine karşı bir mücadele verirken, konu sahibi okullu kardeşimizin "abiciiim bi de benim kartı ödesek" muhabbeti yapması.Konuyu sürekli kredi kartına getiren hanımlar siz de öfkelendiğiniz durumun ayna görüntüsüsünüz. Kardeşin okuyan kardeşine yardımını para yedirmek olarak görmek nedir? Gelinle empati yapayım derken konuyu saçma yerlere çekiyorsunuz. O zaman çalışmayan eşler para yiyici mi oluyor, aile kavramından yardımlaşmadan bu kadar bihaber olunur mu
Ben ayrilmalarini istemiyorum. Once bunu kabullenin başlık benim hatam. Ayrica belki ailemin maddi gücü yok,abimin durumu iyi. Hos bunlari kac kere anlattim fakat israrla anlamiyorsunuzko
konunun buraya gelmesinin nedeni abisi hayatıyla ilgili önemli bir noktada annesine karşı bir mücadele verirken, konu sahibi okullu kardeşimizin "abiciiim bi de benim kartı ödesek" muhabbeti yapması.
mahalle yanarken insan bunu sormaz. güya abisiyle ara bulmak için yazışırken bi anda kendi derdine düşüyor.
yoksa her aile içinde yardımlaşma olur. ama yardımlaşma asıl böyle zamanda kendi çıkarını kenara koyup kardeşinin derdine odaklanmaktır aynı zamanda.
işte bu yüzden takıldık kart mevzuuna..
kaldı ki bu hanım kızımıza öncelikle anne babasının sorumluluğu vardır. abisi evlenecek ve artık kendi yuvası olacak.
çalışmayan eşler evde boş oturmuyor. ev işi yapıyor, çocuğunu büyütüyor. bunu tabiki para için yapmıyor. ama o, o adamın karısı ve aile içerisinde üzerine düşeni o şekilde yapıyor.
burada ise abisini sevdiği kızdan ayırmak için konu açan biri var. ve abisi için arkasıdan bunları düşünürken ondan para bekliyor.
aile olmak bu mu peki ?
sen neden bu kadar çok insanın aynı şeyi söylemesinden hatalı olduğunu anlayamıyorsun bu konuda ?Ben ayrilmalarini istemiyorum. Once bunu kabullenin başlık benim hatam. Ayrica belki ailemin maddi gücü yok,abimin durumu iyi. Hos bunlari kac kere anlattim fakat israrla anlamiyorsunuz
Başından beri konuyu takipteyim, anneniz eski kv me çok benziyor, o da oğlunu "köpek ettiğimi" söylerdi, yıllarca en ufak açığımı kolladı, bende bulamadı ailemi didik didik etti, sonunda ne yaptı etti boşandık. Annenize söyleyin, yuva yıkmanın sonuçlarına katlanmaya gücü var mı?
Siz de eski görümceme benziyorsunuz, kendi çalıştığı halde herşeyini abisine aldırırmış, ben tek kelime etmediğim ve karışmadığım halde suçlu ben olmuştum.
Bu ekler de ne vardı. Açılmıyor sh anda cok merak ettimfaturalar ödenmis, yazlik alinmis, bi istegin var mi diye sorulmus..ananin tek derdi para para para...... sende az degilsin.
Bu ekler de ne vardı. Açılmıyor sh anda cok merak ettim
Bu beklentilere o çaydan kahveden de olacaklar anlamıyorlar.sadece o da değil nelere nelere karışır. oğlan doğuran herkes valide sultan selim olmuyo bi anlayamadılar. benim de oğlum var. karı koca istediklerini alsınlar yapsınlar...
arada bi bizi çağırıp bi fincan kahve icelim deseler yeter. daha ne bu beklentiler anlamadim ya
Bu kredi karti konusunu gercekten uzattiniz hanimlar
Konu sahibi sana ve annene gelince de, kendi hayatiniz ile ilgilenin. Konusacak bir konu yok zaten. Abin kendi hayatiyla ilgileniyor ve kimseyi karistirmiyor özeline. En dogrusu ve dogali bu.
Annene ugraslar bul..el isi yapsin vs..
Oglu cocuk degil artik olgun bir birey bunu kabul etsin.
Ne güzel büyüttü bakti..simdi rahat etsin. Oglu kendi yuvasini kuruyor iste daha ne istiyor.
Izlesin mutlu olsun oglunun mutlulugu ile.
Ilerde torunlar olur onlarla oynar vsvs...
Annene positif bir bakis acisi telkin et..
Konuyu sürekli kredi kartına getiren hanımlar siz de öfkelendiğiniz durumun ayna görüntüsüsünüz. Kardeşin okuyan kardeşine yardımını para yedirmek olarak görmek nedir? Gelinle empati yapayım derken konuyu saçma yerlere çekiyorsunuz. O zaman çalışmayan eşler para yiyici mi oluyor, aile kavramından yardımlaşmadan bu kadar bihaber olunur mu