çeyizleri mi çaldi ?Umarım olmaz. Yaşadıklarımın mislini yaşasın. Ceyizlerimi bile çaldı. Bana yaramayan ona zehir olsun. Sadece görünceye değil eski eş anası kardesleri hepsi mislini yaşasın azda olsa cektiklerimi anlasınlar.
(Çok doluymuşum bacım bende. Hemen ah etmeye başladım)
Ya ben karşı mı cikiyorum ? Para yedirme falan cok ayip bu aradaNe gibi bir orta uol bekliyorsunuz?
Kızla evlensin ama size para yedirmeye devam edeceğinin teminatını mı versin mesela?
Hayır evlilik konusunda ne orta yolu olacak.
Adam sevmiş evlenecek. Karşı çıkmaya hakkını yok neyin orta yolu?
paspasi sermesine izin verseydin keşke.benim kaynanam da bu cinslerden. paspas aliyim ser diye tutturdu. alma sermem bosa parani harcarsin dedim. tamam dedi konu kapandi sanıyorum ben. sonra bı gün oturmaya geldiler bana. elinde üç tane dandik kestirme yamuk yumuk paspas. birini salondaki balkonun önüne sercekmisim birini mutfak balkonun önüne birini de evin kapı girisine... baktım seriyo. dedim serme napiyosun sen. mutfaktan kp e bağırıyo X şamdan aldigim paspaslari sermiyooooo diyegeçtim kp in karşısına iyi de dedim konuştuk sermem dedim tamam dedin. habersiz alsan neyse bisey demicem de. tamam deyip niye alip geldin sermeyecegimi biliyodun...
ya bi uyanik bunlar ya. yemin ederim okudukça sinir basiyo konu sahibini de. işine gelmeyince nasıl safa yatiyo laf degsitiriyo. böyle insanlar yüzünden çıkmıştır savaslar da eminim...
Yengene degil size kole olmus kredi karti odemeleri yazliklar bilmem nelerSon durum annemin tansiyonu yüzünden hastaneye gittik. Bir şeyi yok.Bayramin ikinci günü. Abim sorun değil,artik ben nereye o oraya dedi. Yenge adayim da geldi tanıştık. Abim yengeme arabanin kapisini acti, annem biraz bozuldu köle olmuş çocuk gibi bir şeyler söyledi .Annem sadece bana köpürüyor bu aralar.
Kredi kartina takilan çok olmuş sizin ailenizde bu yok sanırım ama bizde vardir. Abim kredi kartimi öder. Odak nokta bu değil.
Hayir, okuyorumsevgili unknown34 çalışıyor musun ?
Yaptığınız şey parasını yemek ama. Ayıp görüyorsanız aşama kaydetmişsiniz.Ya ben karşı mı cikiyorum ? Para yedirme falan cok ayip bu arada
eğitim masraflarından ve harçlıklarından annen ve baban yerine abin mi mesul ?Hayir, okuyorum
Bunun ne alakasi var konuylaeğitim masraflarından ve harçlıklarından annen ve baban yerine abin mi mesul ?
kartını ödediğine göre diğer masraflarında da etkili diye düşündüm.Bunun ne alakasi var konuyla
Abin ev kuracak bunlari yapmayi kesecek belki de.. annenin babanin senin masraflarini karsilamada gucu varsa neden evlilik yolundaki abin odesin ?Bunun ne alakasi var konuyla
Dogrudur diyorsunda yazismalarinda tepki ceken ne vardi. Herkes bir kredi kartina takildi kaldi. Konusmalari ekledim ki tepkisini gorun ona gore fikir verin diye ama keske eklemeseydim. Bu arada annem size gore kotu belki ama aslinda o da oglunun iyiligini istiyor
paspasi sermesine izin verseydin keşke.
o gidince kaldiridin.:)
sonra gelip kızım paspaslarim nerde derse anne çöpe attim deseydin
of böyle şeyleri savaşa dönüştürüyo insanlar cidden. nasıl bir yönetme arzusudur. bari tatlı dilli de, kızım çok yakışır bi dene de, senin beğendiğin bişi alalım bi gör de, ne biliyim.. en azından tatlı dil olsun.
Benim annemde istedigi bir sey olmayinca tansiyonu yukseliyor. Hastaneye gidiyoruz.o evi başımıza yıkardı attim diye hastanelik olurdu tansiyonlari firlardi sekeri yukselirdiugrasmak isime gelmedi. kocasinin attığı bakış yetti ona
olabilir bana da öyle geliyor.
evlenseler kayınvalide evin anahtarını alıp gidip üşenmeden her gün eşyaların yerini değiştirir. kesin.
boşver çiksin sen neye sinir oluyorsun ki bak kendine sinir olacagina kadina sinir et.o evi başımıza yıkardı attim diye hastanelik olurdu tansiyonlari firlardi sekeri yukselirdiugrasmak isime gelmedi. kocasinin attığı bakış yetti ona