- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
olabilir bana da öyle geliyor.
evlenseler kayınvalide evin anahtarını alıp gidip üşenmeden her gün eşyaların yerini değiştirir. kesin.
Evet varlar. Ama paylastıgı ekran görüntüleri sırf tepki cekmek için kendi kendine mesajlasıyor. Kendi capında İnsanları salak yerine koyuyor ve eğleniyor:)
of böyle şeyleri savaşa dönüştürüyo insanlar cidden. nasıl bir yönetme arzusudur. bari tatlı dilli de, kızım çok yakışır bi dene de, senin beğendiğin bişi alalım bi gör de, ne biliyim.. en azından tatlı dil olsun.benim kaynanam da bu cinslerden. paspas aliyim ser diye tutturdu. alma sermem bosa parani harcarsin dedim. tamam dedi konu kapandi sanıyorum ben. sonra bı gün oturmaya geldiler bana. elinde üç tane dandik kestirme yamuk yumuk paspas. birini salondaki balkonun önüne sercekmisim birini mutfak balkonun önüne birini de evin kapı girisine... baktım seriyo. dedim serme napiyosun sen. mutfaktan kp e bağırıyo X şamdan aldigim paspaslari sermiyooooo diyegeçtim kp in karşısına iyi de dedim konuştuk sermem dedim tamam dedin. habersiz alsan neyse bisey demicem de. tamam deyip niye alip geldin sermeyecegimi biliyodun...
ya bi uyanik bunlar ya. yemin ederim okudukça sinir basiyo konu sahibini de. işine gelmeyince nasıl safa yatiyo laf degsitiriyo. böyle insanlar yüzünden çıkmıştır savaslar da eminim...
Evet paragözden sonra troll de oldum. Bakalim sirada ne olacak. Ki konusmlarda tepki çekecek hic bir sey de yoktu. Sirf sizler bilip bilmeden kininizi kusmak için bir bahane ariyorsunuz. Size göre abi kardesine maddi destekte bulunmaz,ailesine yardim etmez. Size gore anne oglunun getirdiği her kiza tamam der. Kafaniza göre yorumluyorsunuz her şeyiKesinlikle trol kendi çapında egleniyor:)
Dogrudur diyorsunda yazismalarinda tepki ceken ne vardi. Herkes bir kredi kartina takildi kaldi. Konusmalari ekledim ki tepkisini gorun ona gore fikir verin diye ama keske eklemeseydim. Bu arada annem size gore kotu belki ama aslinda o da oglunun iyiligini istiyorheee onları bulamadim yadoğrudur valla yazmıştır kendi kendine. ama belki de kendini haklı cikarmak için yazmıştır konu gerçektir
Evet paragözden sonra troll de oldum. Bakalim sirada ne olacak. Ki konusmlarda tepki çekecek hic bir sey de yoktu. Sirf sizler bilip bilmeden kininizi kusmak için bir bahane ariyorsunuz. Size göre abi kardesine maddi destekte bulunmaz,ailesine yardim etmez. Size gore anne oglunun getirdiği her kiza tamam der. Kafaniza göre yorumluyorsunuz her şeyi
Burada defalarca orta yolu bulmak istiyorum dedikçe siz hala at gozluklerinizle bakmaya devam ediyorsunuz. Burada soyledigim her seyi de kanitlarim. Ayrica inanmiyorsaniz neden yaziyorsunuz yazmayin gidin başka bir konuya
Dogrudur diyorsunda yazismalarinda tepki ceken ne vardi. Herkes bir kredi kartina takildi kaldi. Konusmalari ekledim ki tepkisini gorun ona gore fikir verin diye ama keske eklemeseydim. Bu arada annem size gore kotu belki ama aslinda o da oglunun iyiligini istiyor
peki görümcen mutlu mu?Senin gibi görümcem vardı hiç istemedi evlenmemizi elinden geleni yaptı sonunda evlendik.2 yıl uğrastı bizimle ve evliliğim yine onun yüzüne bitti. Verin seveni sevdiğine elinize ne geçecek.
ya kaybetmek istemiyorum derken neye kastiniz?Dün de söyledim size. Ben orta yolu bulmak istiyorum. Abimi de annemi de kaybetmek istemiyorum
Bu şekilde sorun açıklayayım ama beddua falanla olmaz.ya kaybetmek istemiyorum derken neye kastiniz?
yarin bi gün çok sevdiğin birisi olur da senin gibi görümce seni istemezse ne hissedersin.. üzülmez misin?
o gelinin yerine koyun lütfen..
abin çok sevmiş evlenmek istemiş..
siz ayırsaniz da abiniz bi daha birisine aşık olmaz. siz sevdiğimden ayırdınız der.. kaybetmek mi bu?
ne yaparsin senden yorum bekliyorum??
Bu şekilde sorun açıklayayım ama beddua falanla olmaz.
Abim annemle kavga etmesin. Arada kırgınlık olmasin istiyorum. Abim de sevdigiyle mutlu olsun. Annemde mutlu olsun. Ne abim bize tavir alsin ne de annem abime, benim istediğim bu. İlk basta evet yanlis düşündüm. Ama ben konuya en uzak kalan olmalıyım. Bunu da anlatamiyorum insanlara.
Buradan bana söylenenleri anneme de söylüyorum ki yumuşasin diye ben fikir almak istiyorum.
Bu şekilde sorun açıklayayım ama beddua falanla olmaz.
Abim annemle kavga etmesin. Arada kırgınlık olmasin istiyorum. Abim de sevdigiyle mutlu olsun. Annemde mutlu olsun. Ne abim bize tavir alsin ne de annem abime, benim istediğim bu. İlk basta evet yanlis düşündüm. Ama ben konuya en uzak kalan olmalıyım. Bunu da anlatamiyorum insanlara.
Buradan bana söylenenleri anneme de söylüyorum ki yumuşasin diye ben fikir almak istiyorum.
Umarım olmaz. Yaşadıklarımın mislini yaşasın. Ceyizlerimi bile çaldı. Bana yaramayan ona zehir olsun. Sadece görünceye değil eski eş anası kardesleri hepsi mislini yaşasın azda olsa cektiklerimi anlasınlar.peki görümcen mutlu mu?
evliliği bitirme sebep olarak görümceyse görümceniz de mutsuz olur.
Tavri esyalar degil aslinda abim esya alırken haber bile vermemesi zaten bu yuzden konusmlari ekledim ki okuyun ki iyi fikir verin bana diyedi. Fakat sizler fikir vermek yerine yok kredi karti yok yazlik yok paraya odaklandiniz.daha yolun en başında adama yapacağınızı yaptınız, nasıl tavır almasın.
eşyaların yeri değişmiş diye yaygara yapan bir anneye adam nasıl tavır almasın.
abinin tavır almamasını düşünmektense anneni gerçekten normal düşündürmeye odaklansan daha iyi.
çünkü abinin tavrında "sorun" yok.
adam doğru olanı yapıyor.
İlla ki orta yol bulunur.Valla istediğin gibi olmuyor her şey. Siz çilek yiyeyim ama muz tadı alayım diyorsunuz. Anneniz bir zahmet evladının mutlu olmasına mutlu olacak.
Ayrıca evlenince çekirdek aile değiştiği için eskisi kadar sık görüşmeler, zırt pırt teklifsiz gitmeler olmuyor. Araya mesafe girecek elbette.
yahu neden size sorsun, o yaşayacak karısıyla. ve size değil sevgilisine sorup alacak elbette.Tavri esyalar degil aslinda abim esya alırken haber bile vermemesi zaten bu yuzden konusmlari ekledim ki okuyun ki iyi fikir verin bana diyedi. Fakat sizler fikir vermek yerine yok kredi karti yok yazlik yok paraya odaklandiniz.
sen abinle güzelce konuş.Bu şekilde sorun açıklayayım ama beddua falanla olmaz.
İlla ki orta yol bulunur.