Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem hakkim var sende diyince abimde bende bunlari yaptim size benim hakkim yok mu demek istemiş bunda abes bir şey yok ayrica biz onun ailesiyiz. Ama haklisiniz buraya ss eklemek anlamsiz

Siz daha şimdiden kaynanalığa ve görümceliğe başlamışsınız. Size ne kardeşim annem ve ben istemiyoruz ne demek. Evlenmekte boşanmakta doğal birşey. Eğer abin seviyorsa evlenmek istiyorsa sizi ilgilendirmez. Ayrıca yarın kimin ne olacağı belli değil. Herkes ektiğini biçer. İlerde senin evlenip ayrılmayacağın, ve ayrılınca hiç evlenmemiş birini sevmeyeceğin ne malum. O zamanda aynı muammeleyi sana yaparlar haberin ola..

Annem hakkim var sende diyince abimde bende bunlari yaptim size benim hakkim yok mu demek istemiş bunda abes bir şey yok ayrica biz onun ailesiyiz. Ama haklisiniz buraya ss eklemek anlamsiz
abiniz sizin ailenizden cok damizlik ineginiz gibi olmus yanliz. yazlik al kredi karti ver faturalari öde para lazim mi diye sor. yürüyen nefes alan bankamatik olmus abin. ama evlenecegi icin evini yaptirmasi mobilya degistirmesi annene de sana da dert olmus. tabiiii giti paraciklar dimiiiii

Acaba konu sahibi bizi trolluyormu?sabrımızı mı sınıyor?
Konu gerçek mi acaba?
Acaba konu sahibi bizi trolluyormu?sabrımızı mı sınıyor?
Konu gerçek mi acaba?
Yazdığım her seyi kanitlarim. Abimle konuşurken ses kaydi bile atarim. Buraya geldim konu actim ki annemi uzmeden abimi kirmadan annemi ikna etmek icin fikir almak istedim. Ayrica inanmiyorsaniz boşuna kendinizi ve beni meşgul etneyin

Ahahah tabi önemli işlerin vardır şimdi

Yahu abimi ayırmak diye konu açtın şimdi annemi kırmadan çözmek için yazdım diyosun.
Abiniz kredi kartından önce psikolog masrafı ödese daha evla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…